Υποχρεωτικές οι αλυσίδες στα αυτοκίνητα στην Αττική από αύριο το βράδυ  επειδή τα λέφτα απο τα τέλη πάνε στους ελληνόφωνους

Ειχαν και έξοδα άφου εδώσαν χιλιαδες ευρω σε δικες τους ιστοσελιδες για να λενε υπερ των μπολιασματων τους, και λοιπους μοχθήρους σε ανυπαρκτες ιστοσελιδες κατα λαθος που θα θέλουν πισώ αυτά, δηλαδη πηραν τα λεφτα απο φορους για να πλυρωνουν τους αναρχο-κομμουνιστες σε εγκυρες πηγες τους να λενε τα ψεματα τους, στους ηλιθιους που τις διαβαζουν, καθως οι παλιες καλες εποχες που εριχναν την πανουκλα σε πηγαδια τα ερπετα απο οπου επιναν νερο οι χωρικοι και ψεκαζαν τα χωραφια περασαν και τωρα καπως αλλιως πρεπει να μαζευουν τις ψυχες των ηλιθιων στην σελήνη που τους πατουν και like ωστε να τις ξανα στελνουν στην Γη για να ξανα γεννηθουν ακομα χειρωτερες απο οσο ηταν πριν μετα την μετατροπη τους στο σκαφος των ερπετων , καπως ετσι γεννιουνται ολο και χειρωτεροι, σαν το ΚΚΕ τους που μαζευουν τους ηλιθιους και τους μετατρεπουν σε χρησιμους μοχθηρους ηλιθιους ενα πραγμα .

Από αύριο το βράδυ, οι οδηγοί υποχρεούνται να φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες στα οχήματα τους ενω πλυρωνουν τέλη και διοδια για τους δρόμους αλλο που ειναι γεματο λακουβες, γιατι να έχουν αντιολισθητικές αλυσίδες λες και ειναι στην ανταρτικη ενω πλυρωνουν τελη για να ειναι παντα ανοιχτοι οι δρομοι? τα τρωνε σουβλακια οι κοιλαραδες υπηρετες τους στους δημους που ολοι εχουν μπει με μεσο αφου υποστηριζουν τις εγκληματικες συμμοριες τους παυλα κομματα τους και καθε πασχα πανε στην Εκκλησία και το παιζουν ηθικοι και αγιοι, και δεν εχουν μηχανηματα να βγαζουν το χιονι απο τους δρομους ε? 500 χρονια πισω , διαβαστε στην γνωστη γλωσσα της υποκρισιας τι γράφουν οι εγκυρες πηγες τους και η ιουδαικη ΕΛ.ΑΣ :

Ειδικότερα, όπως τονίζει στη σχετική ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ., από το βράδυ της Δευτέρας και λόγω της έξαρσης της κακοκαιρίας, οι οδηγοί των αυτοκινήτων όλων των κατηγοριών καλούνται να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, κατά την κυκλοφορία τους στο σύνολο του οδικού δικτύου του Νομού Αττικής, με τα μόνα οχήματα που εξαιρούνται να είναι εκείνα που φέρουν ειδικά ελαστικά.

Ήδη από σήμερα το απόγευμα η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε την απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας Π.Ε.Ο. Ελευσίνας – Θηβών έως την ύφεση των φαινομένων, κατόπιν σχετικής απόφασης του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας. Σημειώνεται πως από την εν λόγω απαγόρευση εξαιρούνται τα οχήματα οδικής βοήθειας, τα φορτηγά που μεταφέρουν αλάτι και τα οχήματα έκτακτης ανάγκης.

Επίσης, λόγω της κακοκαιρίας, ενδέχεται να ισχύσει διακοπή κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων σε τμήματα των εθνικών οδών σε διάφορες περιοχές της χώρας (Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα, κλπ.).

Ολόκληρη η σημερινή ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ για την κακοκαιρία έχει ως εξής:

«Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας προς τον σκοπό αποφυγής πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων και λόγω εκδήλωσης δυσμενών καιρικών φαινομένων με αποφάσεις της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων από την 22:00΄ώρα σήμερα 28-01-2024 έως ύφεσης των φαινομένων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας Π.Ε.Ο. Ελευσίνας-Θηβών από τη χ/θ 5,000 (πρατήριο καυσίμων REVOIL – πρώην CYCLON) του Ν. Αττικής έως χ/θ 34,000 της Π.Ε.Ο. Ελευσίνας Θηβών του Ν. Βοιωτίας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications