Πέθανε στα 21  της  απο καρκίνο   και αυτο φαίνεται εντελώς  « φυσιολογικό » στο πόπολο

Συντετριμμένη η μητέρα της 21χρονης Ραφαέλας: Εφυγε με φρικτούς πόνους, μας χαιρέτησε και χαμογελούσε γραφουν στην έγκυρη πήγη τους "iefimerida" που απο το 2020 και εντεύθεν σταματησε να βαζει ψευτικη ιστορία για κακους ναζι (μολις ψεμπερδεψαν με την Χ.Α) και ησαν η πρωτή σέλιδα που ειχαμε δει απο το 2013 που οποιος σχολιαζε κατι το αυτονοητο απο κατω πηγαιναν τα αναρχο-troll και ελεγαν τα γνώστα ψέματα τους βαζοντας και ως πήγη αλλες δικες τους σελιδες με τα ιδια ψεματα τους ωστε να επαναφερουν στο κομμουνιστικο δρομο τους ηλιθιους οι οποιοι απλα τωρα με το ιντερνετ τους βλεπεις μαζεμενους σε εγκυρες πηγες των ελληνοφωνων οχι οτι δεν υπηρχαν και πριν , οπως ειχε πει και καποιος αν τους πουν να δεσουν μια πετρα και να πεσουν στην θαλασσα τα καναλια και οι εγκυρες πηγες τους θα το κανουν και θα λενε συνωμοσιολόγους αυτους που δεν το κανουν!

Τωρα πουλάει συγκινηση στους ηλιθιους η ιδια εγκυρη πηγη: Πανελλήνια συγκίνηση έχει προκαλέσει ο θάνατος της 21χρονης Ραφαέλας Πιτσικάλη, η οποία έχασε τη μάχη με τον καρκίνο.

Η 21χρονη Ραφαέλα από τα Χανιά, έπασχε τα τελευταία τρία χρόνια από μια σπάνια μορφή καρκίνου, το σάρκωμα Ewing και είχε επιλέξει να μοιραστεί τον αγώνα της μέσω των social media, κοινοποιώντας την καθημερινότητά της και την μάχη της με τον καρκίνο.

Tα τελευταία τρία χρόνια? δηλαδή απο το 2020 χμμ τοτε δεν ηταν που έκαναν τα πρώτα μπόλια?

Η νεαρή κοπέλα τους τελευταίους μήνες νοσηλευόταν σε εξειδικευμένο νοσοκομείο της Αμερικής. Για να καταστεί δυνατή η νοσηλεία της στο συγκεκριμένο νοσοκομείο χρειάστηκε να συγκεντρωθεί ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και σε αυτό συνέβαλαν αρκετοί Χανιώτες, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν με αλληλεγγύη στο κάλεσμα της οικογένειάς της, ειναι πολλα τα λέφτα και το μονο που εγινε ηταν να πεσουν τα μαλλια και να πεθανει αργα και βασανιστικά .

Μα άφου η χημειοθεραπεία ειναι η μονη λυση στο καρκινο τα όλα ειναι θεωριες συνομωσιας και fake news των φασιστων οπως λενε οι ελληνοφωνοί γιατι δεν σωθηκε εστω και χωρις μαλλια ?

Να θυμησουμε πως η σελιδα αυτη εγινε στοχος των ελληνοφωνων και για αυτό θέμα μετα την αληθινή ιστορία προ ετων που δεν ελεγχαν το facebook οταν ειχαμε βαλει ενα αρθρο απο ιστοσελιδα μιας γιατρου στο εξωτερικό σχετικα με την απατή του καρκινου, και το ρολο της εκλεκτης ράτσας του Γιαχβε, ξερετε τι εγινε μετα? εξαφανηστικε η ιστοσελιδα και μαλλον την δολοφονησαν ή την έκλεισαν φυλακή και εβγαλαν ολο το θεμα fake news και θεωριες συνομωσιας... Και μετα απο τοσα χρονια το ποπολο συνεχιζει να τους παταει like και να θεωρει « φυσιολογικό » να παιθενει καποια στα 21 απο καρκινο επειδή έτσι του λένε οι έγκυρες πηγες τους, οι οποιες ειναι όλες στην πρωτή θέση απο πριν βαλουν χέρι στο ιντερνετ , οποτε τι περιμενεις απο εναν τετοιο λάο που ακομα και στο ιντερνετ βλεπεις ποσο προβατο ειναι? 2500 ετή δουλοι ηταν και εκαιγαν στην πυρα τους εξυπνους ως μαγους και μάγισσες στις πλατειες γιατι να αλλαξουν τωρα? αφου οι ιδιοι ειναι που ξανα γεννιουνται ξανα και ξανα, οι λιγοι εκαναν την διαφορα και εφεραν και ολη αυτην την τεχνολογια μετα το 1800 αλλιως με καρα και αλογα θα ηταν ακομα οι μαζες ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications