Tα αγρίμια  που βασάνισαν τον 13χρονο οχι μονο δεν έχουν ψυχολογικά  αλλα ειναι και πλουσιόπαιδά σε ιδιωτικό σχολείο

Tα αγρίμια απο τις ράτσες του διαβόλου παραμένουν ασύλληπτοι και κρύβονται μαζί με τους γονείς τους (!) γράφουν οι εγκυρες πηγες επισης του διαβολου, καλα που ειναι και κρύβονται? στα βουνα οπως οι προγονοι τους οι αναρχο-κομμουνιστες? προφανως και οχι άλλα κάνουν οτι δεν μπορουν να τους βρουν μέχρι να κουκουλωθει το θέμα και να βαλουν κανεναν συμμορητη δικηγορο να πει οτι ειχαν υποστει κακοιποησή (δηλαδη δεν τους πηραν το τελευταιο iphone) για να τα αμολύσουν ελευθερα , οχι οτι η ιδια η ρατσα τους ειναι εγκληματική και μοχθηρη και ειναι χρησιμη για τον διαβολο πως θα γινει ο πλανητης κολαση αν τα βαζουν σε φυλακες απο μικρα? οι κακοι ναζι φασιστες αρχαιοι Σπαρτιατες παντως τα πετουσαν στο Καιαδα απο μωρα ετσι και εβλαπαν να γεννιέται κανενα μουλικο απο την σπορα του κακου μη λευκου γενους για αυτο δεν αφησαν ουτε μαρμαρο ορθιο οι μοχθηρες ρατσες .

Οι έρευνες των αστυνομικών έχουν επικεντρωθεί στην ταυτοποίηση του τρίτου προσώπου από την παρέα των νταήδων που κρατούσε το κινητό και τραβούσε βίντεο την ώρα που οι άλλοι βασάνιζαν τον συμμαθητή τους. Στην δικογραφία περιλαμβάνονται και οι γονείς των δραστών, που κατηγορούνται για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Ο πατέρας του 14χρονου δήλωσε: «Το περιστατικό ξεκίνησε με απειλές και προειδοποιήσεις από τους ανηλίκους προς τον γιο μου. Εψαξαν και βρήκαν την διεύθυνση του σπιτιού, ενώ του έστειλαν απειλητικό μήνυμα ότι θα μας σπάσουν το αυτοκίνητο. Λίγες ώρες μετά, την ώρα που ανταλλάσσαμε τα δώρα της Πρωτοχρονιάς, αυτά τα παιδιά ήρθαν κάτω στην πιλοτή και βανδάλιζαν το αυτοκίνητο».

Τα αγριμια βρηκαν που μενει αλλα η αστυνομια δεν μπορει να βρει τα αγριμια και καλά , κάποια στιγμή πρέπει να γινεί αγωγή στην αστυνομια και για την καλυψη που παρεχει και στο ιντερνετ σε αναρχο-μιασματα και σε εγκληματικες συμμοριες τους μαζι με τους ιουδαιους πισω απο αυτά τα αναρχο-αγριμια ,θυμάστε πότε να έχει συλληφθεί έστω ένας ελληνόφωνος ιουδαίος στο Ελλαδισταν ενώ αυτη η ράτσα ειναι πίσω και απο τις άναρχο-συμμορίες μεταξύ τόσων άλλων ?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications