Αργεντινή: «Κεραυνός» κατέστρεψε τα κλειδιά και το χέρι του αγάλματος του Αγίου Πέτρου

Υποτιθέμενος κεραυνός έπληξε τα κλειδια και το χέρι ενός αγάλματος του Αγίου Πέτρου στην Αργεντινή στις 17 Δεκεμβρίου, μια ημέρα πριν το σατανο-Βατικανό δημοσίευσε ένα έγγραφο της Fiducia Supplicans που υποστηρίζει την ομοφυλοφιλία του κακου επι της Γης .

Το Ινστιτούτο Lepanto ανέφερε την Κυριακή ότι έστειλε ένα ανώνυμο άτομο στο Ιερό της Παναγίας του Ροδαρίου της εκκλησιας San Nicolás οπου ειναι το αγαλμα, βόρεια του Μπουένος Άιρες, όπου το άγαλμα πλαισιώνει το ιερό, για να τραβήξει φωτογραφίες και να επιβεβαιώσει τον κεραυνό που αναφέρθηκε αρχικά στις 26 Μαρτίου. Δεκέμβριος. από τον Ιταλό blogger Andrea Cionci.

Η CatholicVote έστειλε επίσης έναν δημοσιογράφο στο σημείο, ο οποίος επιβεβαίωσε επίσης ότι κεραυνός χτύπησε το άγαλμα στις 17 Δεκεμβρίου, «σβήνοντας» τα κλειδιά στο δεξί χέρι του αγάλματος του Αγίου Πέτρου. Το μέσο ενημέρωσης σημείωσε ότι πολλά αλεξικέραυνα που το περιβάλλουν καθιστούν το περιστατικό «πολύ απίθανο».

Ο Cionci και άλλοι έχουν τονίσει ότι τόσο η ημερομηνία κατά την οποία συνέβη το φαινόμενο όσο και ο τόπος όπου έλαβε χώρα είναι αξιοσημείωτες. Το άγαλμα βρίσκεται στην επαρχία του Μπουένος Άιρες, περίπου 250 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης του Μπουένος Άιρες, όπου γεννήθηκε, μεγάλωσε και ήταν αρχιεπίσκοπος ο Φρανσίσκος.

«Αυτό που είναι εντυπωσιακό, στην πραγματικότητα, είναι ότι το γεγονός συνέβη την παραμονή της δημοσίευσης της δήλωσης που ανοίγει ευλογίες για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια», γράφει ο Cionci.

Ο Ιταλός blogger σημείωσε επίσης ότι ο Άγιος Πέτρος απεικονίζεται παραδοσιακά να κρατά δύο κλειδιά: ένα χρυσό κλειδί που αντιπροσωπεύει την εξουσία του Πάπα στον ουρανό και ένα ασημένιο κλειδί που αντιπροσωπεύει την εξουσία του στη γη. Αυτή η εξουσία δόθηκε από τον ίδιο τον Χριστό (!), όπως καταγράφεται στο Κατά Ματθαίον 16:19: «Θα σας δώσω τα κλειδιά της βασιλείας των ουρανών. Και ό,τι δέσετε στη γη θα είναι δεμένο στον ουρανό. και ό,τι λύσετε στη γη θα λυθεί στον ουρανό».

Ο παραδοσιακός καθολικός σχολιαστής Anthony Stine διευκρίνισε τη Δευτέρα ότι, σύμφωνα με ανεξάρτητους ερευνητές, ενώ κεραυνός κατέστρεψε τα κλειδιά και το δεξί χέρι του αγάλματος στις 17 Δεκεμβρίου, το φωτοστέφανο του αγάλματος έχει χαθεί από τον Σεπτέμβριο του 2018, σε αντίθεση με τις προαναφερθείσες αναφορές.

«Φωτογραφίες πριν από τον Σεπτέμβριο του 2018 δείχνουν το άγαλμα με φωτοστέφανο. Αλλά φωτογραφίες από τα τέλη Σεπτεμβρίου 2018 τον δείχνουν χωρίς το φωτοστέφανο», ανέφερε ο Stine. Μια φωτογραφία που κοινοποίησε ο καθολικός μπλόγκερ Ρόναλντ Κόντε δείχνει το άγαλμα χωρίς το φωτοστέφανο αλλά με τα κλειδία άθικτα, αρχικά πίστευε ότι οι φωτογραφίες του αγάλματος μετά την επίθεση ήταν «ψεύτικες».

Η εφημερίδα Buenos Aires Herald ανέφερε στις 17 Δεκεμβρίου ότι μια «ισχυρή καταιγίδα» κατέστρεψε την επαρχία του Μπουένος Άιρες νωρίς εκείνο το πρωί. Στο σχολιασμό βίντεο του, ο Stine έδειξε έναν χάρτη ραντάρ καιρού που επιβεβαιώνει ότι η καταιγίδα επηρέασε την περιοχή του San Nicolás , όπου βρίσκεται το Ιερό της Παναγίας του Ροδαρίου.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications