H δημοσιογράφος του ντοκιμαντέρ «The Fall of the Cabal» ενάντια στο παγκόσμιο δίκτυο παιδεραστών βρέθηκε νεκρή

Η ερευνήτρια, Janet Ossebaard, η οποία έγινε γνωστή με το ντοκιμαντέρ της «The Fall of the Cabal» που αποκάλυπτε το δίκτυο πίσω από τα δίκτυα παιδεραστών στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη, βρέθηκε νεκρή λίγους μήνες αφότου δήλωσε ότι δεν θα αυτοκτονούσε ποτέ.

Ο απροσδόκητος θάνατός της, ο οποίος έχει καταγραφεί ψευδως από την αστυνομία ως αυτοκτονία, έχει σοκάρει την κοινότητα των εναλλακτικών μέσων καθως οι σατανο-συμμορητες κανουν δολοφονίες και με την συνεργασια της αστυνομίας , ήταν γνωστή για το ερευνητικό της έργο, ειδικά σε σχέση με την Pizzagate.

Οι συνθήκες γύρω από τον θάνατο της Janet Ossebaard είναι εξαιρετικά αμφίβολες. Πρώτον, έλειπε για περισσότερο από μια εβδομάδα, χωρίς η οικογένεια και οι φίλοι της να βρουν πού βρίσκεται. Στη συνέχεια, στο σπίτι της εμφανίστηκε ένα αυτοκτονικό μήνυμα, το οποίο οι κοντινοί φίλοι υποστηρίζουν ότι δεν θα μπορούσε να ήταν πραγματικό.

Κάποιοι είχαν προτείνει ότι η Ossebaard μπορεί να είχε τεθεί υπό προστασία μάρτυρα, μέχρι που η ολλανδική αστυνομία βρήκε το σώμα της. Αν και δεν δόθηκαν λεπτομέρειες για τα αίτια του θανάτου , είχε ήδη κριθεί ως αυτοκτονία.

Στο ντοκιμαντέρ είχε αποκαλύψει διεφθαρμένα και ανησυχητικά εγκλήματα , έτσι οι κοντινοί της άνθρωποι είναι πεπεισμένοι ότι έγινε θύμα όσων προσπάθησε να αποκαλύψει.

Η Ολλανδή ήταν μια από τις πιο σημαντικές φωνές που εξέθεσαν τον Pizzagate και το δίκτυο παιδεραστών βασισμένο σε μια σειρά από email που διέρρευσε ο Τζούλιαν Ασάνζ μέσω της σελίδας του. Wikileaks. Χάρη εν μέρει στις έρευνες της, ο δημοσιογράφος και στενός φίλος του John Podesta, ο αριστερο-συμμορητης Slade Sohmer που εγραφε πως ειναι «θεωρίας συνωμοσίας» το δίκτυο παιδεραστών και το Pizzagate , συνελήφθη ο ιδιος με πολλές κατηγορίες συμπεριλαμβανομένου του βιασμού αρκετών μικρών παιδιών και μωρών επειδη τελικα δεν ηταν θεωριες συνομωσιας! μαντεψτε ποιοι και γιατι λενε αυτην την σατανο-φραση.

Το κομμουνιστο-μιασμα ο Sohmer δεν ήταν ο πρώτος "δημοσιογράφος" που συνελήφθη για παιδεραστια , μετά την «απομάκρυνση» της «θεωρίας συνωμοσίας» της Pizzagate στα αριστερο-κομμουνιστικα μέσα ενημέρωσης. Ο Τζέιμς Γκόρντον Μικ, ο οποίος ήταν δημοσιογράφος του ABC News για 10 χρόνια, καταδικάστηκε σε φυλάκιση αφού κρίθηκε ένοχος για πολλά εγκλήματα κατά παιδιών.

Τέλος, ενα αλλο κομμμουνιστικο κτηνος του ιουδαικου CNN ο Τζον Γκρίφιν, ο οποίος ελεγε τα ιδια περι θεωριες συνομωσιας και δηθεν για fake news για το Pizzagate καταδικάστηκε σε 19 χρόνια φυλάκιση τον Ιούνιο για μια σειρά εγκλημάτων κατά παιδιών στο Βερμόντ. Φαντασου δηλαδη στο Ελλαδισταν να γινει άρση του απορρήτου των αριστερο-συμμορητων σε δεκαδες έγκυρες πήγες τους ειδικα αυτων που λένε για θεωριες συνομωσιας στους ηλιθιους που τους πατουν like, τι θα βρεις εκτος τα αναρχο-μιασματα της Mossad .

Post A Comment:

1 comment

ΜΑΡΙΑ Δ.είπε...

o κόσμος αυτός χαλασε εντελώς.....

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications