Τι έγινε με το θηλυκό αγρίμι και  μαυροτσουκαλο κομμουνιστικου τύπου στην Κρήτη ?

Την έβαλαν πρόεδρο στο μασονικο σχολείο ? που την εβαλαν ?? κρίμα ειναι το αθώο κορίτσι η γλυκούλα να μην την βαλουν καπου απο τωρα, δεν γινεται τετοιες μοχθηρες να πηγαινουν χαμενες, μέχρι μεγαλωσει για να την κάνουν δήμαρχο η ακόμα καλυτερα και προεδρο της κομμουνιστο-δημοκρατιας ! να δείτε που έγινε ετσι επειδή είχε άσχημα παιδικά χρονια και δεν έχει αρχές από το σπίτι (εδω γελαμε με την χαζομαρα του οχλου που τα λεει αυτά).

Διαπιστωθεί πως αυτο πριν απο τρεις μήνες μας είχε διαφύγει επειδη δεν βλεπουμε τηλεοραση και δεν επαιξε και πολυ σε δεκαδες εγκυρες πηγες τους για να μην δειξουν οτι οι μοχθηρες ρατσες τους ειναι μοχθηρες και οι γυναικες!, που ένα μαυροτουκαλο απο την λεβεντομανα Κρήτη που οι 8 στους 10 ειναι αριστερό-κομμουνιστες επειδή ειναι αραβο-σημιτικές ράτσες και μέθυσοι χασισεμποροι κτλ κτλ και επίσης και μαχαιροβγάλτες βλέπε πως έσφαζαν το 40 για λογαριασμό της αγγλομασονιας:

Βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας, στο οποίο απεικονίζεται μια 15χρονη η οποία ξυλοκόπησε έναν 13χρονο στο Ηράκλειο.

Στο βίντεο του STAR, φαίνονται τα απανωτά χτυπήματα της 15χρονης προς τον 13χρονο, ο οποίος προσπαθεί μάταια να προστατευθεί, χωρίς να ανταποδίδει τα χτυπήματα.

Το θύμα προσπαθεί να προστατευτεί, αλλά και να δώσει ένα τέλος στο μαρτύριό του, ενώ παράλληλα κρύβει το πρόσωπό του με ένα καπέλο, προκειμένου να μην φαίνεται την ώρα που τον βιντεοσκοπούν.

Η 15χρονη που τον χτυπάει, όχι μόνο δεν σταματά όταν εκείνος της λέει «κόψε», αλλά φαίνεται να τον σφίγγει και από τον λαιμό. Το 13χρονο θύμα επιλέγει να μην αντιδράσει, και κάθεται και υπομένει όλα αυτά που συμβαίνουν, χωρίς κανείς να απομακρύνει την 15χρονη.

Υπερβολές σιγά τον ξυλοδαρμό ασε που φοβοταν μην σπασει τα νυχάκια της 10 ποντους το καθένα, αλλιως θα εριχνε και αλλες! δείτε πως του δίνει μπουνιά ακριβώς για αυτο μην σπάσει τα νυχάκια της "η γλυκουλα" , παλι καλα που δεν ειχε κανενα κορσεβουκουτι εκει γυρω η καμια κομμουνιστικη σημαια , να θυμηθει την προηγούμενη ζωή της που θα ηταν κομμουνιστρια και εσφαζε Γερμανούς να βγάλει κανένα μαχαίρι να του κόψει το λαιμό ή κανέναν γκασμά να το ανοίξει το κεφάλι στα δυο , δεν έγινε και τι τίποτα , αυτα ειναι πρωινο για την ράτσα της....

Αντι να της δωσει μια φαπα στην υπουλή μοχθηρή ρατσα ο μπουλης αλλα μέτα θα το έπαιζαν ακόμα ολες οι αριστερο-φεμινιστικες συμμοριες τους οτι κτύπησε το αθωο κοριτσί ο αναδρος μισογύνης και όλα αυτα τα διαβολικά που λενε, μονο μην βρει κανέναν ίδια ράτσα με αυτήν γιατι αν του κανει τετοια θα την σφάξει και θα γράφουν για γυναικοκτονιες οι έγκυρες πήγες τους , αλλα προφανώς δεν θα βρει ίδιας ρατσας με αυτήν αλλα άλλης για να τον εχει θύμα , ετσι κανουν αυτές οι μοχθηρές ράτσες δεν πανε με όμοιες τους γιατι θα σφαχτούν μεταξύ τους άσε που δεν θα εξαπλώνεται η μοχθηρή ράτσα τους ,οχι και σαδιστικό μεγάλε συκοφαντείς αυτο το αθώο κορίτσι είσαι μισογύνης φασίστας και ναζι :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications