Εσφαξε τον αδελφό με ψαλιδί  για μια μπλουζα ,  πως δεν ειπε ότι ο μικρός αδελφος του τον κακοποιουσε?

Οι κοιμησμενοι που υποστηριζουν το 16 αγριμι που εσφαξε τον πατερα του , να πάνε να υποστηριξουν και αυτόν, αφου πρωτα πανε μαζι με ολες αυτες τις μοχθηρες ρατσες που με τοσο μενος υποστηριαζουν ακομα και οταν σφαζουν ως τέρατα, στην Κυψέλη να λενε για φασιστες για την ορκωμοσία Κασιδιάρη, επειδη ειναι πολυ δημοκράτες και οι ιδιοι και δεν κανουν οτι λενε οι ελληνοφωνοι, μεταξυ αλλων ο ιδιος ο οχλος μας λέει για το αγριμι που εσφαξε τον πατερα του , ότι το καθε αγριμι μπορει να σφαζει οποιον θελει σαν τερας και θα το αφηνουν ελευθερο επειδη ειναι κατω των 18 ετων , ο ξεπεσμος του οχλου σε αλλο επιπεδο θυμιζει τους ψευδο-φιλοζωους που εχουν καταντησει σχισοφρενεις με τα σκυλια και οχι φιλοζωοι , παλι καλα δηλαδη που δεν υπηρχαν τοσα πολλα αγριμια την εποχη του 80 αλλιως θα ειχαν γεμισει να νεκροταφια απο σφαγιασμενους πατεραδες απο τους γιους τους ακομα και αν τους εδωσαν ενα χαστουκι, πως δεν εχουν βγαλουν ρατσιστικη την ταινια "Το ξυλο βγηκε απο παραδεισμο" που προωθει την "κακοιποιση"? .

Ο δράστης περνά αύριο, Παρασκευή το κατώφλι του Ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί. Ο 18χρονος που έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν ξανά τις αρχές (καλο παιδι να τον αφησουν ελευθερο οπως το 16 αγριμι που εσφαξε το πατερα του ο εκφυλος λαος τον εβγαλε αθωο!), κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία. Ο ίδιος κατάθεσή του στην αστυνομία, φέρεται να υποστήριξε: «Με χτύπησε πρώτος. Πήγα να αμυνθώ. Είχα σπασμένο χέρι, άρπαξα το ψαλίδι και έγινε ό,τι έγινε».

Αυτό είναι το ψαλίδι που βρέθηκε από τους αστυνομικούς μετά το έγκλημα στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού, ενώ στην αιχμή του υπήρχε αίμα. Ο 18χρονος δράστης το πήρε από την κρεβατοκάμαρα, μαχαίρωσε τον αδερφό του στο σαλόνι και το επέστρεψε στην κρεβατοκάμαρα.

Μπροστά στα μάτια της μητέρας του, της γιαγιάς του και μίας φίλης του, ο 18χρονος δεν δίστασε να σκοτώσει τον μικρο του αδελφο , και μάλιστα για ασήμαντη αφορμή, για μία μπλούζα! Ο δράστης ομολόγησε ότι δολοφόνησε με μια ψαλιδιά τον αδελφό του. Συγκεκριμένα, είπε στην αστυνομία ότι, αφού τον γρονθοκόπησε, πήρε ένα ψαλίδι και το κάρφωσε στα πλευρά του 16χρονου.

Μάλιστα, η κοπέλα του δράστη (το παραξενο θα ηταν να μην ειχε κοπελα, εχετε δει αγριμι χωρις κοπελα? ολα τα αγριμια εξαπατουν πολυ ευκολα γυναίκες) περιγράφει ένα άγριο σκηνικό μεταξύ των δυο αδερφών με μπουνιές και κλωτσιές για μια μπλούζα. Δε δίστασε να τονίσει ότι ο σύντροφος της κυνήγησε τον μικρό του αδερφό και τον μαχαίρωσε με το ψαλίδι: «Του κάρφωσε το ψαλίδι ψηλά στο στήθος και το έβγαλε αμέσως» (να παει τον περιμενει θα τον βγαλουν εξω συντομα, αλλα μην πας πει σε 10 χρονια αν δεν την εχει σφαξει και αυτή οτι ο αγαπημενος της δεν ηταν ετσι στην αρχή γιατι τετοια λενε ολες αυτες που νομιζουν οτι ειναι με αγγελουδια επειδη δεν βλεπουν το κακο).

Η γιαγιά μάλιστα, αποκάλυψε πως η μητέρα τους για να μην πάει φυλακή ο γιος της, επινόησε μια δική της εκδοχή για την Αστυνομία ότι δηλαδή ήταν ατύχημα που συνέβη, ενώ η ίδια έπαιζε με το παιδί της και αυτό «έπεσε», πάνω στο ψαλίδι (πονηρη η μανα για αυτο εβγαλε τετοιο αγριμί τι ρατσας να ειναι αραγε? να τον δασκαλεψουν να πει οτι τον κακοποιουσε ο μικρος αδελφος του οχι μονο θα τον αφησουν ελευθερο αλλα θα τον υποστηριξει και ο ανεγκεφαλος οχλός που εχει μια ταση να υποστηριζει το κακο ως συνηθως αυτο βλεπαμε εξ αρχης στο ιντερνετ απο το 2013, εδω λυπαται τους ιουδαιους επειδη ετσι ξαφνικα χωρις λογο και αιτια δεν τους ηθελαν οι "κακοι ναζι " , που σκοτωσαν επισης χωρις λογο και αιτια αθωους χωριατες στο Διστομο ενω οχι μονο ειχαν σφαξει Γερμανους , αλλα χλευζαν και τους τραυματιες και οταν τους ειπαν οι κακοι εστω να παραδωσουν τους τραυματιες πολυ δικαιοι αυτοι η κακοι ενω ηξεραν οτι ηταν κομμουνιστοχωριο, οι αθωοι χωριατες πηραν τους τραυματιες απο το κεντρο υγειας σηκωτους και κλαίγοντας και τους εσφαξαν και αυτους σαν αρνια , μετα κακοι οι Γερμανοι που δικαια σκοτωσαν τους κομμουνιστοχωριατες και οσους τους καλυπταν , αλλο: ψαχνεις να βρεις καμια αποδειξη για εγκυους γυναικες που εσφαξαν οι κακοι οπως λεει ακομα το ποπολο με απιστευστη λυσσα επειδη ετσι του ειπαν οι ελληνοφωνοι, και τελικα βρηκαμε εφημεριδα της εποχης να λεει με λεπτομέρειες και ονοματα πως αυτα τα εκαναν οι κομμουνιστοανταρτες και οχι οι κακοι Γερμανοι, αυτα βλεπαμε το 2013-2014 και παθαμε σοκ για το ποσο ευκολα ο οχλος υποστηριζει οτι λενε οι ελληνοφωνοι και δεν εχει ιχνος δικαιου αλλιως θα ειχε βρει την αληθεια ειδικα τοτε που δεν ειχαν βαλει χερι ακομα στο ιντερνετ να εξαφανησουν την αληθεια, και ολα τα ανωθεν ειναι αποδεδειγμενα απο ελληνοφωνους ιουδαικης ρατσας που τοτε εβαζαν μερα νυχτα ψεματα για κακους ναζι λογω Χ.Α, για αυτο τα βαζουμε , αλλα ποιος εχασε το δικαιο για να το βρουν οι ορδες που δεν εχουν ιχνος δικαιου ? γιατι αν ειχαν ολες οι σελιδες ελληνοφωνων αντι να ειναι στην πρωτη θεση θα ηταν στην τελευταιά οποτε δεν περιμενουμε να εχει αλλαξει κατι απο τοτε…Και μετα απορει το ποπολο γιατι ο κοσμος παει απο κακο στο χειροτερο ενω ο ιδιος υποστηριζει το κακο που εμφανιζεται ως αγγελος και ως θυμα πάντου ομως...αυτα εκαναν και στην αρχαιοτητα ο Δίας δεν βρήκε ούτε έναν δίκαιο η οργή του ήταν τέτοια για τον ξεπεσμό των ανθρώπων που όταν επέστρεψε στον Όλυμπο, αποφάσισε να στείλει έναν κατακλυσμό με σκοπό να αφανίσει το γένος των εκφυλων ανθρώπων..Και τελευταιο μηνυμα των θεων Nordic alien απο το 1950 μολις μετα απο μερικα χρονια που επικρατησε το κακο με την βοηθεια των εκφυλων ειναι αυτο: όταν σπάσει η αρμονία τότε θα υπάρξει ερήμωση της γης υποδούλωση και εξόντοση της ανθρωπότητας .

Ο αδελφοκτόνος διαθέτει ένα βαρύ παρελθόν, σύμφωνα με τα στοιχεία του φακέλου του. Μάλιστα, είναι γνώριμος στις Αστυνομικές Αρχές. Συγκεκριμένα, στις 2 Μαρτίου 2022 είχε συλληφθεί από το Τμήμα Ασφάλειας Νέας Σμύρνης για «ληστεία κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση και απείθεια» και για την τέλεση δύο ληστειών (αγγελουδι ).

Στις 21 Αυγούστου 2022, συνελήφθη από κοινού με τον αδερφό του από το Αστυνομικό Τμήμα Νέας Σμύρνης για παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας καθώς οι ανωτέρω με αφορμή τον ρουχισμό, αρχικά διαπληκτίστηκαν λεκτικά και αν συνέχεια άσκησαν βία ο ένας στον άλλο (γροθιές – κλωτσιές)».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications