Ελληνοφωνος Δένδιας : δηθεν με εντολή Μητσοτάκη  συμμετοχή Φρεγάτας στον κόλπο του Άντεν για  δήθεν πειρατες!

Ο Υπουργός Εθνικής μη Άμυνας, καποιος ελληνοφωνος ονοματί Νίκος Δένδιας που αν του βάλεις μουσια και ο βλάκας θα καταλαβει τι ρατσας ειναι,ότι και καλα καποιοι με σαπια κακια απειλουν ολο το κοσμο! η στην γλωσσα τους την διεθνής κοινότητα ποια ειναι αυτη? μηπως η δικια τους συμμορια? και οτι πρεπει να στειλουν ολοκληρο στολο δηθεν για μερικους πειρατες και καλά, δωστε προσοχη στην ερπετικη γλωσσα της υποκριας που μίλανε :

«Η διεθνής κοινότητα αντιμετωπίζει μία μέγιστη πρόκληση ασφάλειας στην περιοχή της Ερυθράς Θάλασσας και του Κόλπου του Άντεν. Οι επιθέσεις σε εμπορικά πλοία από ομάδες ενόπλων, από drones και πυραύλους, αποτελούν τεράστια απειλή κατά ανθρώπινων ζωών ( ειπαμε πολιτες /goim θα τους λενε και οχι ανθρωπους ), της διεθνούς ασφάλειας και σταθερότητας (αχαχαχα), της παγκόσμιας οικονομίας και της ευημερίας των πολιτών (ευημερίας των πολιτών ? ενω τωρα εχουν πολυ ευημερία με την ρατσα του! και ολα αυτα τα κανουν μερικοι πειρατες δηθεν και απειλουν ολο το κόσμο και αμως αυτα λενε και οι εγκυρες πηγες τους ).

Η Ελλάδα, η χώρα με τον μεγαλύτερο ποντοπόρο στόλο, έχει πρωταρχικό συμφέρον για την διατήρηση της ελευθερίας των θαλασσίων οδών και της προστασίας της ζωής των ναυτικών.

Κατόπιν εντολής του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ζήτησα από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο και τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, Αντιναύαρχο Ιωάννη Δρυμούση ΠΝ, να συμμετάσχει Φρεγάτα του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού στην πολυεθνική Επιχείρηση «Prosperity Guardian», για την προστασία των εμπορικών πλοίων, της ζωής των ναυτικών, της παγκόσμιας οικονομίας. Για το θέμα αυτό ενημέρωσα επίσης, κατά την τελευταία μου επίσκεψη στο Κάιρο, την αιγυπτιακή πλευρά. Είναι αυτονόητο ότι η Φρεγάτα η οποία θα συμμετάσχει στην Επιχείρηση διαθέτει τα αναγκαία μέσα αυτοπροστασίας».

Κατόπιν εντολής του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ποιος ειναι αυτος? α ναι το γιδι που εχουν για προθυπουργο της Ελλαδάς τους δινει και εντολες τώρα σαν λεμε ο σκυλος δινει εντολες στο αφεντικο του! οταν δεν ξερει ουτε μια βιδα να βιδώσει, και του γραφουν τι θα λεει 15 δαιμονες που κάπου έκαναν και λαθος και αντι να δωσουν τι θα λενε τα αναρχο-ορκ για τις νεες ταυτοτητες το εδωσαν στο διποδο που εχουν για προθυπουργο και ειπε αυτος ψεματα (αντι για τα αναρχο-ορκ τους ) για τις νεες ταυτοτητες και οτι δεν θα έχουν τσιπακια με γνωστο υπουλο και ειρωνικο τροπο των ερπετων και χλευαζοντας... Και κανεις δεν ειπε τιποτα για την διασπορα ψευδων ειδησεων απο τον ιδιο τον προθυπουργο τους που υμνουν , αλλα οτι αληθεια λενε ολοι οι αλλοι ειναι fake για αυτους που νομιζουν οτι Μητσοτάκης κανει κουμαντο, επειδη ετσι τους λενε τα ερπετα...

Τέτοια παραμυθια έλεγαν και οταν εστειλαν στολο στην Ανταρκτική το 1947 για να ξεπαστρέψουν τους "κακους " (για το ποπολο) μη γνωριζοντας οτι ειναι μαζι με τους "θεους" και πηραν .....( το γνωστό) τα ερπετά , και βγαινει ο αλλος και λεει ειναι του Αdamsy 10 ετη μέτα το 1955 οι φωτο με τα σκαφη των θεων στην Γερμανια που ειχαν επαφες με "κακους" το 1935. και ενω ο ιδιος ελεγε πως αυτα που εβλεπαν και οι αλλοί την ιδια εποχη του 50 ηταν τα ιδια σκαφή αλλα ειναι fake οτι τα ιδια σκαφη ηταν στην Γερμανια μαζι με τους "κακους" (!) καποιο χαος επικρατει στο μυαλο του ή του εχουν πει να λεει fake οτι εχει σχεση με την Γερμανια πριν πεσει στα χερια των ερπετων 1945, δεν υπαρχει καποια αλλη εξηγηση το να βγαζεις fake φωτο 10 ετη πριν τον Αdamsy επειδη σε χαλαει που ηταν παρεα με "κακους" οπως σου εμαθαν και ενώ λες πως ολοι οι αλλοι εβλεπαν τα ιδια σκαφη την εποχη του 50, παντως οι θεοι δεν θα ξανα ερθουν με το καλο ξανα αλλα με κακο επειδη θα ξανα γινει το ιδιο ορδες θα παρουν το μερος των ερπετων και πρεπει να εξαφανηστουν απο την Γη πρωτα ολες οι μοχθηρες ρατσες των ερπετων, μετα δεν θα μπορουν να κανουν τιποτα τα ερπετα μονα τους χωρις αυτες τις βδελυρες ρατσες, ακομα και αν γλυτωσουν σε καταφυγια (οταν η γη θα τρεμει)μαζι με τα αδελφακια τους στην φυσικη τους μορφη (εκει στην Dulce), τα ξετρυπωνεις και τα μαζευεις σε καραντινα στειρωση και χωρις να τα ταιζεις μεχρι να ψοφήσουν τσιριζοντας για φασιστες ρατσιστες ναζι και ολες αυτες τις ταμπελες τους (σαν την ταινια ο εξολοθρευτης που στο τελος το κακο ρομποτ παιρνει ολες τις μορφες που ειχε παρει για να το παιζει ανθρωπος οπως αυτοι)αλλα δεν θα υπαρχουν διποδα και αναρχο-ορκ να τρεξουν να τους σωσουν θα εχουν εξολοθρευτει μαζι με μοχθηρα πνευματα τους , και τοτε θα ερθει η νεα χρυση εποχή σε τουτο τον Πλανητή χωρις φυλες ερπετων αλλα και αυτων που εχουν πουλησει το πνευμα στο κακο τωρα δεν θα εχουν δικαιωμα να ξανα γεννηθουν στην νεα εποχή, ας γεννηθουν σε εργαστηρια ερπετων καπου σε αλλο πλανητη που θελουν αδρενοχρωμιο και αυτη θα ειναι η κολαση τους ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications