Αυξάνεστε, πληθύνεστε και κυριεύστε τη Γη τους ειπε ο Σάτανας : αγριμί έσφαξε τον πάτερα του
Τσουναμι γράφουν οι επιθεσείς αγρίμιων και ενας ψευδο-ειδικος δεν λέει γιατί γινεται αυτό αφου οι ιδιοι λενε για "μορφωμενους" με πτυχια ουτε πως ολως τυχαιως ολα αυτα τα αγριμια ειναι και αναρχο-ορκ με αραβο-μογγολικα γονιδια μηδαμινης νοημοσυνης αλλα ακρως υπουλοι που οπως εχουμε ξανα πει ευκολα μετατρεπονται σε κτηνη οτι πρεπει για υπηρετες ιουδαιων, και ιδου :Τον μαχαίρωσε στη θωρακική κοιλότητα, στην κοιλιακή χώρα, στο αριστερό μάτι και στο αριστερό αυτί .

Με μαχαίρια 20 εκατοστών σκότωσε τον (φασιστα που ειχε και ελληνικες σημαιες ) πατέρα του ενα αγριμι εξ αυτών – Το ένα έσπασε από την μανία του! μα τον Γιαχβε αυτο το αγριμι πρεπει να ξανα γεννηθηκε απευθειας απο δευτερό παγκοσμιο πόλεμο που ηταν μογγολο-κομμουνιστης του Σταλιν και εσφαζε με τον ιδιο τροπο "κακους φασιστες" και μετα βιαζε Γερμανιδες, μαρτηριες απο Γερμανους αναφερουν πως αυτα τα κομμουνιστικα κτηνη οχι μονο εσφαζαν ως λυσσασμενα τερατα των ιουδαιων αλλα ακόμα και αν τους ελειπαν χερια και ποδια απο βομβες προσπαθουσαν ακομα να σκοτωσουν σαν λυσσασμενά ζόμπι, δεν πολεμουσαν με ανθρωπους αλλα με μισανθρωπα κτηνή αλλα και στην Ελλαδα αυτα τα κτηνη του κακου σε εσφαζαν ακομη και με κορσεβουκουτια λες και εσφαζαν αρνια για αυτο παρουσιαζουν επι 80 ετη τους γερμανους ως τερατα για να καλυψουν τον δικο τους μισανθρωπισμο, αλλα τα γιδια που αναπαραγουν τα ψεματα τους χωρις να εχουν ουτε μια αποδειξη ουτε καν απο τον ριζοσπαστη της εποχης, δεν μας λενε γιατι εμεις βρηκαμε τα ακριβως αντιθετα και μαλιστα ευκολα πριν βαλουν χερι στο ιντερνετ οπως και εφημεριδα της εποχης να λεει πως "εγκληματα των ερυθρων ορδων με τσεκουρια και μαχαιρια σφαξαν τεσσερας ανδρας πεντε εγκυους γυναικας και δεκαπεντε παιδια " και μαλιστα με λεπτομέρειες και οχι σαν δικα τους ψεματα, ενα μικρο δειγμα που δειχνει την αληθινη φυση της ρατσας τους : "ο Λεοντιαδης που απεκοψαν πρωηγουμενος χειρας και ποδας δια πελεκως εις χωροφυλαξ ευθεθη κρεμασμενος εις δεντρον κατα τον εξης τροπον:Οι συμμορηται αφου εξωρηξαν τους οφδαλμου του.... " κανονικη ταινια τρομου ηταν ο ελλαδικος χωρος μολις πριν 80 ετη απο κομμουνιστο-δημοκρατες εχθες δηλαδη οχι πριν 300 ετη, ετσι εσφαζαν τα κτηνη και οχι οι κακοι Γερμανοι, οπως λενε ορδες νεοελληνες που δεν εχουν ιχνος δικαιου και εχουν θρασος να λενε πως ειναι και απογονοι του Πλατωνα ενω αναπαραγουν τα ιουδαιο-κομμουνιστικα ψεματα και μετα αναρωτιουνται γιατι λεμε πως και αυτοι θα εξαφανιστουν και δεν θα μπορουν να ξανα γεννηθουν οταν ερθει η ωρα .

Και μολις θυμηθηκε τι ειναι στα μασονικα σχολεία με την ιουδαικη εγκληματικη συμμορια antifa σχεδιασε την δολοφονια του φασιστα πατερα του καθως ξυπνησε ο διαβολος μεσα του :

Το ενημερωτικό σημείωμα της Αστυνομίας αναφέρεται πως στο σημείο της δολοφονίας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι συνολικού μήκους 22 εκατοστών, με μήκος λάμας 12 εκατοστών, μία λάμα μαχαιριού μήκους 20 εκατοστών και μία λαβή μαχαιριού, τα οποία χρησιμοποίησε ο κατηγορούμενος, κατά την τέλεση του εγκλήματος...Μάλιστα η μανία του 16χρονου μιασματος ήταν τόσο μεγάλη όταν μαχαίρωνε τον πατέρα του που το ένα από τα δύο μαχαίρια έσπασε!

Ο πατροκτόνος πέρασε νωρίτερα σήμερα το κατώφλι του ανακριτή στα δικαστήρια της Ευελπίδων οπου θα τον δασκαλεψουν τι θα πει τα αδελφια του . Μαζί του ήταν η μητέρα του και ο 19χρονος αδελφός του. Αναμένεται να απολογηθεί την ερχόμενη Τετάρτη μετά την προθεσμία που ζήτησε και πήρε , ηξερε απο πριν δηλαδή απο αυτά ενα 16αχρονο αγριμι?.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία, ο πατροκτόνος χθες το απόγευμα είχε πάει στο κέντρο της Αθήνας (μηπως ειχε παει στα αδελφια του στα εξαρχεια? ). Περίπου στις 9 το βράδυ επέστρεψε στο σπίτι του στο οποίο ήταν μόνος του καθώς ο πατέρας του δεν είχε επιστρέψει ακόμα από την δουλειά. Ο 71χρονος διατηρούσε ιστοσελίδα που μετέδιδε νέα της περιοχής μηπως εγραφε και κατα των αναρχο-ork ενω τα ειχε μεσα στο σπιτι του?.. Μέσα σε 20 λεπτά ο 16χρονος, ο οποίος είχε προσχεδιάσει το έγκλημα, είχε αρπάξει δύο μαχαίρια και περίμενε τον 71χρονο στην είσοδο του σπιτιού, στον πρώτο όροφο. Μόλις μπήκε μέσα και χωρίς να περιμένει στιγμή του επιτέθηκε με τα αιχμηρά αντικείμενα και τον μαχαίρωσε 20 φορές σε στήθος, πλάτη και αυχένα!

Το θύμα προσπάθησε να ξεφύγει και κατέβηκε στο ισόγειο και βγήκε στην αυλή. Εκεί, όμως, τον εγκατέλειψαν οι δυνάμεις του και σωριάστηκε στο έδαφος όπου άφησε την τελευταία του πνοή.

Στη συνέχεια ο 16χρονος, μόλις ολοκλήρωσε το έγκλημα έκανε τρία τηλεφωνήματα. Στην μητέρα του την οποία ενημέρωσε για την δολοφονία, στον αδερφό του και σε ένα φίλο του δηλαδη ολη η φαμιλια στο κολπο και βγαινει ο αλλος και λεει με τι αναισθησια γυφτοι η αναρχο-ορκ εσερναν την αλλη στα διοδια ενω αυτο το αγριμι ηταν σε κατατασταση σοκ και καλα που πηρε τους παντες να τους να πει οτι σκοτωσε τον πατερα του ( καθολου απιθανο να ειπε στην μανα του : ελα μαμα τον σκοτωσαν τον φασιστα τωρα θα γινει δικο μας και το σπιτί του τι καλα). Σύμφωνα με την ιουδαική newsit.gr οι γείτονες χαρακτηρίζουν «περίεργο άνθρωπο» το θύμα (μα φυσικα) ενώ για τον 16χρονο λένε πως ήταν ένα ήσυχο παιδί!! απο τωρα ετοιμαζουν πως να την βγαλει καθαρη? μαλλον ναι αφου ηδη τον εβαλαν να πει την δικαιολογια «Μας κακοποιούσε χρόνια» ναι δεν του πηρε το τελευταιο μοντελο iphone.

Ο 16χρονος ανέφερε στους αστυνομικούς πως ο 71χρονος κακοποιούσε για χρόνια ολόκληρα τον ίδιο, την μητέρα του και τον 19χρονο αδερφό του και μετα γράφουν :Η μητέρα του η οποία έχει καταγωγή από την Μολδαβία είχε χωρίσει τον πατέρα του και έμενε με τον 19χρονο. Φυσικα ουδεις ρωτησε το αγριμι πως ακριβως κακοποιούσε τον ίδιο , την μητέρα του και τον 19χρονο αδερφό του αφου δεν εμεναν μαζι ουτε γιατι δεν εφυγε να παει με μανα του να μεινεί....Ο αστυνομικός αναλυτής μίλησε και για την ποινή που θα επιβληθεί στον 16χρονο αγριμι. «Αν δεχτεί το δικαστήριο τον ισχυρισμό για το “εν βρασμώ” , αν υπάρχει πρότερος έντιμος βίος, 3 – 4 χρόνια το μάξιμουμ της ποινής που θα μπορούσε να πάρει», είπε δηλαδη σε ενα χρονο θα ειναι εξω μαζι με τα αλλα κομμουνιστικα αγριμια το “εν βρασμώ” που το βλεπουν? Και πώς γίνεται να δοθεί η επιμέλεια του αγριμιου στον πατέρα και μάλιστα υποτίθεται σε έναν κακοποιητικό πατέρα; Επίσης προετοιμασμένος με δήθεν επιχειρήματα που δειχνει και την μοχθηρη ρατσα του προθυπουργο θα τον κανουν οι ιουδαιοι σε 20 χρονια .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications