Φάρμα: η αναβίωση των παιχνιδιών με ανθρώπους  των ερπετών  δεν έχει τελειωμό

Η άλλη λέει ειναι μοντέλο λες και ειναι αυτοκίνητο επειδή πήγε στο Next Top Model τέτοιος ειναι εξευτελισμός και η παρακμή που ουδείς καταλαβαίνει, δεν θελει κοπο αλλα σατανικο τροπο λενε τα ερπετά, και νομιζει η καθε ηλιθια οτι τα ερπετα που τις βλεπουν ως μοντελα και ως εργαλεια αναπαραγης και εισβολης της φυλης τους σε αυτο κοσμο οτι κοπτονται για τα "δικαιωματα των γυναικων " για αυτο εφτιαξαν τον σατανο-φεμισμο , για να μην πούμε για το Big Brother

Σε ειδικές μέρες, ο κτηνωδες βαρβαρος κόσμος συγκεντρωνόταν στο αμφιθέατρο, για να παρακολουθήσει το θεάμα. Αντιφρονουντες στα ερπετά και οχι οι Ρωμαιοι οπως λενε ψευδως και υπουλα για να συκοφαντησουν την Ρωμαικη αυτοκρατορια που εξαφανησαν εκ των εσώ,(μεχρι και μασονικες ταινιες παρουσιαζουν τους Ρωμαιους ως κακους και ως καλους τις φυλες των ερπετων ως συνηθως ) , και οχι εγκληματιες και χριστιανους που λεει το αφηγημα, πετιούνταν στην αρένα με τα λιοντάρια και κατασπαράζονταν από αυτά. Το πλήθος κτηνωδες βαρβαρών που ειχαν κουβαλησει και τοτε στην Ευρωπή με τα γνωστα απολεσματα οχι μονο την εξαφανιση της Ρωμαικης αυτοκρατοριας αλλα και αιωνες σκοταδισμου σφαγων και ιερα εξετασή ετσι και καταλαβαιναν οτι δεν εισαι απο δικες τους φυλές goim, παρακολουθούσε ουρλιάζοντας, για αυτα τα κτηνή ήταν ψυχαγωγία να παρακολουθείς ανθρώπους να υποφέρουν. Το αμφιθέατρο της Ρώμης ονομαζόταν Κολοσσαίο. Χωρούσε πάνω από 50.000 θεατές.

Επειδή όμως δεν μπορουν να σφάζουν σαν τον παλιο κάλο καιρό τα ερπετά και να μαζευουν τις ρατσες τους να γλεντουν οπως τοτε, εχουν φτιάξει παιχνίδια να σφάζονται μεταξύ τους μεταφορικά οι δούλοι στα κανάλια τους που δεν παραβιάζουν αυτο το γελοίο όρο που εχουν βγάλει περί " ποιοτικής στάθμης προγράμματος" για να βαζουν πρόστιμα στα ελάχιστα μικρά ανεξάρτητα κανάλια μεσώ Ε.Σ.Ρ. που παραβιάζει το σύνταγμα επι 2 φορες άφου δεν ειναι ουτε ανεξάρτητο οπως γραψουν ( απο που προκυπτει οτι ειναι ανεξαρτητη αρχη? να αποδειξουν οτι δεν ειναι αριστερο-συμμορητες δηλαδη ιουδαικη συμμορια και αρση απορρήτου για να δουμε κατα ποσο ειναι ανεξαρτητή αρχή) και: 'Αρθρο 14: (Ελευθερία του Τύπου) 2. O τύπος είναι ελεύθερος. H λογοκρισία και κάθε άλλο προληπτικό μέτρο απαγορεύονται facebook google (απο το 2017) και τα καναλια τους δεν κανουν τιποτα αλλό απο ιουδαικη λογοκρισια .

Έτσι λοιπόν το πλήθος βάρβαρων παρακολουθεί ξανα όπως τοτε μέσα απο τα σπίτια τους κάποιους στα κανάλια τους να σφάζονται μεταξύ τους για τα λεφτά, μετα πανε και βλέπουν ποδόσφαιρο (επίσης των ερπετών) οχι μονο να δογματιζονται και να ασχολούνται με αυτη την ηλιθιότητα (όσο τα ερπετά κατακτούν το πλανήτη εκ των έσω και σε δημοσια θεά ) αλλα επίσης να σφάζονται μεταξύ τους για ομάδες και στην κυριολεξία ..

Και με αυτόν τον εκφυλισμό που συμμετέχουν και οι ιδιοι κάποιοι περιμένουν είτε τον χριστιανικό υποτιθέμενο θεο , είτε τους "Ολύμπιους θεούς" κάποιοι άλλοι να έρθει να τους σώσει, έχοντας άγνοια πάρα το γεγονός οτι το παίζουν απόγονοι των αρχαιων και εχουν διαβάσει πως οι θεοί δεν σώζουν τους έκφυλους και τους μη δικαιους αλλα τους καταστρέφουν, πως αν έρθουν οι λεγόμενοι Ολύμπιοι θεοί (γνωστοί και ως nordics alien) θα εξαφανίσουν και τους ίδιους μαζι με τα φιλαρακια τους τις φυλες των ερπετων, και οχι να σώσουν έκφυλους πόσο δε να σώσουν φυλές που δεν έχουν σχέση οι ιδιοι ουτε συγγενεια, και που έσφαζαν στο πρόσφατο παρελθόν το γένος που ειχαν σχέση ως φασίστες ναζι για λογαριασμό των ερπετών και των φύλων τους με τα σημερινα απολεσματά .... Οσο για τον χριστιανικο "θεο" ? αστο καλυτερα να μην στεναχωριθουν οι εξαπατημενοι χριστιανοι ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications