Πώς βρέθηκε ένα  UFO που συνετρίβη στο Spitsbergen στον Αρκτικό Ωκεανό το 1946

Στην κρύα έκταση του Αρκτικού Ωκεανού, βόρεια της ηπειρωτικής Ευρώπης, βρίσκεται το απομακρυσμένο νορβηγικό αρχιπέλαγος Svalbard

Μεγάλο μέρος της γης του καλύπτεται από παγετώνες και από σχεδόν αέναη νύχτα κατά τους κρύους χειμερινούς μήνες. Είναι ένα αραιοκατοικημένο, σε μεγάλο βαθμό ανέγγιχτο βασίλειο μαγευτικής φυσικής ομορφιάς, και είναι επίσης ο τόπος μιας σειράς πολύ παράξενων φαινομενων και συντριβών UFO. Το πρώτο από τα δύο ατυχήματα UFO στην περιοχή του Svalbard φέρεται να συνέβη το 1946 , όταν ο Αμερικανός στρατηγός James Doolittle στάλθηκε εκεί από τη Shell Oil για να ερευνήσει περίεργα εναέρια φαινόμενα που παρατηρήθηκαν κατά καιρούς στην περιοχή.

Η δημοσιογράφος Dorothy Kilgallen ισχυρίστηκε αργότερα ότι ο στρατηγός Doolittle είχε ανακαλύψει ένα μυστηριώδες «αντικείμενο» στις ακτές του Spitsbergen - ένα UFO που είχε πέσει από τον ουρανό. Αυτό το αντικείμενο φορτώθηκε στο αμερικανικό πλοίο USS Alabama και μεταφέρθηκε κάπου, και στη συνέχεια οι κυβερνήσεις των ΗΠΑ και της Βρετανίας εκρυψαν οτιδήποτε σχετίζεται με αυτό το εύρημα.

Η Dorothy Kilgallen πέθανε το 1965 και τώρα είναι αδύνατο να γνωρίζουμε από ποιον έλαβε όλες αυτές τις πληροφορίες. Ωστόσο, το 1952, η ιστορία της δραστηριότητας των UFO πάνω από το Spitsbergen συνεχίστηκε. Τον Ιούνιο του 1952, μια μοίρα έξι νορβηγικών τζετ αεροσκαφών ξεκίνησε καλοκαιρινούς ελιγμούς πάνω από το Spitsbergen. Και καθώς ηταν πανώ στο στενό Hinlopen, η ραδιό-επικοινωνία άρχισε να τρίζει και να εκπέμπει στατικά, και στη συνέχεια κόπηκαν εντελώς ανώμαλα, αφήνοντάς τους ανίκανους να επικοινωνήσουν μεταξύ τους.

Την ίδια στιγμή, το ραντάρ έδειξε ότι ένα άγνωστο αντικείμενο πλησίαζε γρήγορα τα μαχητικά, αλλά ίδιοι οι πιλότοι δεν είδαν τίποτα οπτικά, και έκαναν κύκλους στην περιοχή για αρκετή ώρα, χωρίς να βλέπουν τίποτα το ασυνήθιστο, και τότε ο λοχαγός της Πολεμικής Αεροπορίας Όλαφ Λάρσεν έτυχε να κοιτάξει κάτω και είδε έναν μεταλλικό δίσκο, διαμέτρου 40 έως 50 μέτρων, να βρίσκεται στο χιονισμένο έδαφος ακριβώς από κάτω τους και ήταν αρκετά φωτεινό και ξεχωρίζε ανάμεσα στο χιονισμένο τοπίο.

Περαιτέρω έλεγχος έδειξε ότι ο δίσκος ήταν κατεστραμμένος και κάποια εξαρτήματα και καλώδια είχαν προεξέχει από αυτόν. Οι πιλότοι ανέφεραν το αντικείμενο που βρέθηκε όταν επέστρεψαν στη βάση και στη συνέχεια στάλθηκε αποστολή στον τόπο συντριβής. Αργότερα, η γερμανική εφημερίδα «Saarbrücker Zeitung» δημοσίευσε μια αναφορά για τα όσα βρέθηκαν:

«Μια ακριβής εξέταση ενός τηλεκατευθυνόμενου ιπτάμενου δίσκου (!) στη Nordaustenland του Svalbard λόγω προβλημάτων παρεμβολής οδήγησε στις ακόλουθες αδιαμφισβήτητες πληροφορίες: Το ιπτάμενο αντικείμενο με διάμετρο 48,88 μέτρα και κεκλιμένες πλευρές έχει στρογγυλό σχήμα και ηταν μη επανδρωμένο . Ένα στρογγυλό ατσάλινο αντικείμενο κατασκευασμένο από άγνωστη μεταλλική ένωση που μοιάζει με ασημένιο δίσκο. Μόλις αναφλεγούν, 46 αυτόματα μπεκ, σε ίση απόσταση γύρω από τον εξωτερικό δακτύλιο, περιστρέφουν έναν δίσκο γύρω από μια κεντρική μπάλα από πλεξιγκλάς που περιέχει συσκευές μέτρησης και ελέγχου για τηλεχειρισμό.

Το ιπτάμενο αντικείμενο, που θυμίζει έναν από τους θρυλικούς «ιπτάμενους δίσκους», έχει αρκετό χώρο για βόμβες. Λένε ότι στα συντρίμμια της συσκευής, ένας ειδικός ανακάλυψε έναν ραδιοπιλότο πομπό με πυρήνα πλουτωνίου που εκπέμπει σε όλα τα μήκη κύματος με συχνότητα 934 Hertz, κάτι που ήταν άγνωστο μέχρι στιγμής. Από την έρευνα προέκυψε επίσης ότι ο ιπτάμενος δίσκος συνετρίβη λόγω δυσλειτουργίας του συστήματος ασυρμάτου πιλότου. Δεν υπήρχε πλήρωμα. Οι Νορβηγοί ειδικοί πρότειναν ότι ο δίσκος μπορει να ηταν από τη Σοβιετική Ένωση. Το παράξενο μη επανδρωμένο σκαφος θα μεταφερθεί στο Narvik με πλοίο για περαιτέρω έρευνα».

Όμως η ιστορία συνέχισε να εξελίσσεται. Καθώς περισσότεροι άνθρωποι το αντιλήφθηκαν, προέκυψαν νέες λεπτομέρειες, όπως μια αναφορά από τον συνταγματάρχη Gernod Darnhill του Νορβηγικού Γενικού Επιτελείου:

"Πριν από λίγο καιρό, προέκυψε μια παρεξήγηση όταν είπαν ότι ο ιπτάμενος δίσκος ήταν πιθανώς σοβιετικής προέλευσης. Ωστόσο, πρέπει κατηγορηματικά να δηλώσουμε ότι δεν κατασκευάστηκε από καμία χώρα στη Γη. Αυτά τα υλικά είναι εντελώς άγνωστα σε όλους τους ειδικούς, είτε δεν υπάρχουν στη Γη, ή υποβάλλονται σε επεξεργασία με φυσικές ή χημικές διεργασίες άγνωστες σε εμάς.

Πρέπει να πούμε στο κοινό τι γνωρίζουμε για άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα. Η ακατάλληλη μυστικότητα μπορεί μια μέρα να οδηγήσει σε πανικό! Τώρα έχουμε κάποιο υλικό για να ξεκινήσουμε. Αυτό σημαίνει ότι τα εργαστήρια μπορούν να αρχίσουν να λειτουργούν αμέσως και μπορούν να μας δώσουν σύντομα προκαταρκτικά αποτελέσματα. Οι Νορβηγοί επιστήμονες πιστεύουν ότι το υλικό από το Svalbard μπορεί να αποκαλύψει τα μυστικά του μόνο μέσω της πυρηνικής σχάσης. Αυτό συμβαίνει επειδή δεν αλλάζει ούτε στο απόλυτο μηδέν, όταν ο αέρας υγροποιείται, ούτε στις υψηλότερες θερμοκρασίες που είναι τεχνικά δυνατές με την τεχνολογία μας. Δοκιμάστηκαν επίσης όλοι οι τύποι χημικών επεξεργασιών. Τα επιστημονικά αποτελέσματα θα δημοσιευτούν μόνο μετά το συνέδριο UFO στο Λονδίνο ή την Ουάσιγκτον».

Σύντομα, εμφανίστηκαν πιο φανταστικές ιστορίες που σχετίζονται με την συντριβή των UFO στο Σβάλμπαρντ, όπως μια αναφορά στην εφημερίδα El Nacional. Αυτή η αναφορά υποστήριξε ότι ο Νορβηγός επιστήμονας Hans Larsen Løberg κατέστησε σαφές ότι το σκαφος συνετρίβη στο γερμανικό νησί Heligoland της Βόρειας Θάλασσας και σίγουρα δεν ήταν σοβιετικό, καθώς δεν είχε αισθητή μηχανή ή πριτσίνια, ασφάλειες ή μπουλόνια, και το αντικείμενο υποτίθεται ότι τροφοδοτείται από «μαγνητικές δυνάμεις». Ο Löberg φέρεται επίσης να δήλωσε ότι στο σκαφος υπήρχαν κάποιου είδους «όπλα ακτίνων», καθώς και υπολείμματα πραγματικών ανθρωποειδών σωμάτων.

"Το υλικό ήταν ελαφρύ όσο το αλουμίνιο, αλλά πολύ πιο σκληρό και πιθανότατα πολύ πιο ανθεκτικό στη θερμότητα. Από τα αντικείμενα που βρέθηκαν μέσα, παρατήρησαν νερό που ήταν τρεις φορές βαρύτερο από το κανονικό νερό και αρκετές ταμπλέτες που μπορεί να ήταν τροφή. Υπήρχε επίσης μια συσκευή που μάλλον ήταν ραδιόφωνο. Ήταν αρκετά μικρό και δεν είχε κεραία. Βρήκαν επίσης αρκετά βιβλία, πιθανώς οδηγίες πλοήγησης, γραμμένα σε μια εντελώς άγνωστη γλώσσα.

Οι πόρτες του διαστημόπλοιου ήταν ανοιχτές. Ακριβώς έξω από τις πόρτες υπήρχαν 7 πτώματα καμένα και αγνώριστα. Σύμφωνα με τον Larsen Løberg, οι επιστήμονες είναι της άποψης ότι τα πτώματα ανήκαν σε άνδρες ηλικίας μεταξύ 25 και 30 ετών, ύψους περίπου 1,65 μ. Όλα είχαν τέλεια δόντια. Ο Löberg σκέφτηκε ότι ο λόγος για τη συντριβή αυτού του σκαφους πρέπει να είναι ότι επηρεάστηκε από τις εκρήξεις της αμερικανικής βόμβας υδρογόνου».

Ολά αυτά επόμενες δεκαετίες θάφτηκαν και οι εφημερίδες (που μέχρι τότε έγραφαν για αυτα τα θέματα ) πήραν εντολή απο την γνωστή φυλη των μισάνθρωπων μεσώ της cia να μην γράφουν τετοια θέματα, και επι μισό αιώνα τα χλεύαζαν, διότι αυτο σκάφος άνηκε στους nordics alien που έχει θανάσιμο φυλετικό μίσος αυτη η ράτσα μισάνθρωπων οχι μονο σε αυτούς αλλα και στους συγγενείς τους εις στην Γη και ο νοών νοείτω.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications