Σειρά έχουν και άλλοι έκφυλοι απο το μένος  των «θεών » επέλαση της κακοκαιρίας – Εκκενώθηκε οικισμός στο Αίγιο

Δρόμοι κλειστοί και αποκλεισμένα χωριά από τις κατολισθήσεις, διακοπές ρεύματος από πεσμένες κολώνες της μασονο-ΔΕΗ και υλικές ζημιές σε αυτοκίνητα από πτώσεις δέντρων

Λόγω των ισχυρών βροχοπτώσεων, έχουν σημειωθεί μεγάλες κατολισθήσεις σε πολλά σημεία του ορεινού επαρχιακού δικτύου στο Νομό Ιωαννίνων. Ειδικότερα, περιπτώσεις κατολισθήσεων αναφέρθηκαν στα Τζουμέρκα, στον επαρχιακό δρόμο από το γεφύρι της Πλάκας μέχρι τα Πράμαντα, στην Κόνιτσα στην εθνική οδό πριν από τα Μαστοροχώρια και το Πωγώνι, στον δρόμο Δελβινάκι – Πωγωνιανή.

Εξάλλου, λόγω των ιδιαίτερα ισχυρών ανέμων, στην πλατεία του Μετσόβου έσπασαν μεγάλα κλαδιά από τα πλατάνια και προκάλεσαν υλικές ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα. Τα μηχανήματα της Πολιτικής Προστασίας δουλεύουν ασταμάτητα σε όλα τα σημεία, για να αποκατασταθεί άμεσα η κυκλοφορία στο επαρχιακό δίκτυο.

Αποκλεισμένα χωριά στα ορεινά των Τρικάλων
Αντιμέτωποι με πολλά προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας είναι και οι κάτοικοι των ορεινών Τρικάλων, όπου Καλαμπάκα και Πύλη δοκιμάζονται εκ νέου, καθώς από αργά χθες το βράδυ η ισχυρή βροχόπτωση και η χαλαζόπτωση, καθώς και οι άνεμοι που επικράτησαν, προκάλεσαν πολλές ζημιές στον ήδη επιβαρυμένο ορεινό όγκο.

Την ίδια ώρα, μεγάλα προβλήματα αντιμετωπίζει και το δίκτυο ηλεκτροδότησης στα ορεινά της περιοχής της Καλαμπάκας με το ρεύμα να έχει επανέλθει μόνο στη Διάβα Καλαμπάκας, όπου οι κάτοικοι βυθίστηκαν από χθες το βράδυ στο σκοτάδι. Στο επίκεντρο των καταστροφών, εξάλλου, βρίσκεται η Κρανιά, όπου οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια και οι χείμαρροι απειλούν ακόμη και κτήρια.

Προληπτική εκκένωση οικισμού στο Αίγιο
Προληπτικά εκκενώθηκε ο οικισμός Βιλιβινιώτικα στο Αίγιο λόγω κατολισθήσεων, με την αστυνομία να αναφέρει πως οι 17 κάτοικοι του οικισμού μεταφέρονται σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Ελαιώνα.

Χωρίς ρεύμα περιοχές της Κέρκυρας, σακιά με άμμο ως οχυρωματικά έργα στην Πάτρα

Στην Κέρκυρα για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας που ξεκίνησε από τα μεσάνυχτα, η κακοκαιρία έχει προκαλέσει μικροπροβλήματα, ενώ χωρίς ρεύμα παραμένουν περιοχές στο κέντρο της πόλης αλλά και περιφερειακά.

Στο μεταξύ, μετά τις πλημμύρες από την έντονη νεροποντή της Πέμπτης, οι έμποροι και οι καταστηματάρχες στην Πάτρα αποφάσισαν να επιστρατεύσουν τσουβάλια με άμμο, προκειμένου να προφυλαχτούν από αντίστοιχες καταστάσεις σήμερα.

Όπου πλημμυρίσουν να μην ξεχάσουν να πατήσουν like σε σελίδες του κακού επι της Γης και να υποδεχθούν τις γνώστες ράτσες του κακού που κρυβουν την μοχθηρη φυση τους πισω απο απο καποια ανυπαρκτη μανταμ ιδεολογια, και για να μην ξεχνιόμαστε επειδή οι δογματικοί τα βλέπουν όλα δογματικά στην μαύρη λίστα ειναι και οι δωδεκαθεϊστές ...οι θεοί γνωστοί ως nordics alien έχουν γνώση και για αυτούς τους έκφυλους .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications