Κάποιος   Χαρίτσης: «Δεσμεύομαι ότι το νέο κόμμα θα δώσει μάχη για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών»

Και αλλή σημιτικη συμμορια / κομμα θα φτιαξουν ? δεν τους φτανουν αυτα που έχουν που ο οχλος τα εχει για ελληνικα οπως δεκαδες εγκυρες μαζικης αποβλακωσης πηγες τους αφου πρωτα εξαφανησαν απο την αναζητηση google και την απηχηση facebook τις λιγοστερες ανεξαρτητες πηγες ειδικα οταν δεν ανηκουν σε goim απο την πολυ δημοκρατια τους .. Οργανώθηκε από τα φοιτητικά του χρόνια στην Αριστερά και στον Συνασπισμό και μετέπειτα στον ΣΥΡΙΖΑ γράφουν στην ιουδαικη τους wikipedia δηλαδη αλλη μια σημιτοφατσα που δεν έχει δουλεψει ποτε του, και έπισης έχει βγει από μασονικές σχόλες του London οπως οι περισσοτεροι στην ψευδο-δημοκρατια τους Α.Ε .

Καποια σχολια παρακατώ απο τα διποδα που νομιζουν ότι ειναι ανθρωποί ενω αυτοι που προσκυνουν ουτε καν την λεξη ανθρωποτητα δεν λένε, τα δε goim τα αποκαλουν "πολιτες" και έχουν φτασει στο σημειο να εχουν και υπουργειο πολιτισμου (!) κατα αλλα δεν βλεπουν τον οχλο ως ζώα , τι θα πει πολιτισμος? άλλα οι ιδιοι θελουν "ανθρωπινα δικαιωματα" 150 ετή περιμεναν να ρίξουν τον όχλο σε ζωωδες επιπεδο (αφου πρωτα εκαναν γενοκτοινιες σε ολη την Ευρωπη του εξυπνου γενους επιλεκτικά με την ταμπελα φασιστες), ωστε το θνητο που εμεινε οχι μονο να ριχνει τους παντες στο επιπεδο του αφου ειναι πολυ περισσοτερο, αλλα να μην εχει αναρωτηθει ουτε για αυτά που λενε οι ιδιοί, ουτε οι εξωγήινοι nordics alien δεν θα ζητούσαν ανθρωπινά δικαιώματα που ειναι και το original ανθρωπινο γενος στο συμπαν σε σχεση με την γη που ειναι γεματη υβριδια των ερπετών :

Ωραίος είσαι.Μου πήρες τη ψήφο για να δεσμευτεις σαν επικεφαλής άλλης κοινοβουλευτικης ομάδας.
Δεν θυμάμαι σαν βουλευτής και σαν υπουργός να είχες κάνει τέτοια δήλωση δέσμευσης.
Ερωτηση:
Στο συγκεκριμένο θέμα έχετε διάφορες με το Σύριζα?
Νομίζω πως όχι.
1.θα συνεργαστειτε σ'αυτη τη μάχη μαζί του?
2.για να δούμε και τα άλλα ζητήματα που διαφωνείτε με το Σύριζα.

Τι διαφορες να έχουν ρε τουβλό που ρωτας κιολας? μια ζωη στο κομμουνιστο-ιουδαικο-συριζα ηταν στο γραφουν και μονοι τους στην ιουδαικη wikipedia.

Ενα αλλο ορθιο γιδι γραφεί: "Αντιπολίτευση με αρχές και προτάσεις, συνοχή και συνέπεια. Και στα επόμενα! " που ακριβώς θα κανει "Αντιπολίτευση" στα αλλα δικα τους κομματα ? α! ναι φασιστες ναζι φασιστες ναζι ουγκ ουγκ! αυτα τους εμαθαν στο London και με τοσα goim που παπαγαλιζουν τα δικα τους ειναι ευκολο να κατακτησουν την γη ...

Επειδη ο οχλός έχει ξεπεσει τοσο πολύ στο οριζοντα φαινεται να ερχεται η καταστροφη του (μαζι με τους εισβολεις που προσκυναει εχει ξανα γινει εξαλλου αλλιως θα ειχαν κατακτησει την Γη εδω και 5000 ετή), και ο πνευματικος θανατος τους καθως οπως φαινεται σε καθε κυκλο της ζωη του αντι να ανεβαινουν πεφτουν ολο και σε πιο ζωώδες επιπεδό για αυτο και δεν καταλαβαινουν τιποτά παρα το γεγογος ότι με το ιντερνετ βλέπεις πόλλα, εκτος οτι γεμισε ο κοσμος μοχθηρα αγριμιά που παρα το γεγονος οτι τα εκπαίδευσαν (σαν τους σκυλους) να ειναι καλο κοπαδι στα μασονικα σχολεια αυτα σφαζουν για ομαδες πετανε τους αλλους στην θαλλασα ληστευουν βιαζουν κτλ κτλ ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications