Σαν να μην έχει περάσει μια μέρα  - δεν κτύπησαν αυτοι νοσοκομείο : «Βάρβαροι τρομοκράτες το κτύπησαν όχι εμείς»

Ο Νετανιάχου δήλωσε ότι «βάρβαροι τρομοκράτες» στη Γάζα βομβάρδισαν το νοσοκομείο al-Alhi και ότι δεν ευθύνονται οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ.

«Όλος ο κόσμος πρέπει να το γνωρίζει: Ήταν βάρβαροι τρομοκράτες στη Γάζα που επιτέθηκαν στο νοσοκομείο της Γάζας και όχι οι IDF.

Αυτοί που δολοφόνησαν βάναυσα τα παιδιά μας δολοφονούν και τα δικά τους παιδιά».

Το σαν μην έχει πέρασει μια μέρα ειναι πως οχι μονο λένε τερατωδες ψεματα στα παντά αλλα παρουσιαζουν και τα θυματα τους ως βάρβαρους, ακόμα και μετα απο 80 ετη ορδές ουγκανοι νεοέλληνες ακόμα λενε το ψεμα τους που δεν εχει και καμια λογική για "μογγολους Γερμανους " και το λενε με τοση ευκολια και επαρση επειδη τους το ειπε η ανωθεν ρατσα , οταν μεταξυ αλλων ακομα και η μηχανη του αυτοκινητου τους ειναι γερμανικη εφευρεση αλλιως με αλογα και καρα θα ηταν ακομα και ειναι αδυνατο βαρβαροι να κανουν εφευρεσεις , και χαρακτηριστικο ειναι πως την δικια τους σφαγη στο ΚΑΤΥΝ ελεγαν οτι την εκαναν οι Γερμανοί οι εγκυρες πηγες τους εκεινη εποχη τυπου ΝEW YORK TIME και μολις το 90 εγινε γνωστό και επισημα οτι την είχαν κανει αυτοί με εντολες Σταλιν, αφου δεν βγηκε ο γνωστός στους κυκλους την εναλακτικης ενημερωσης να πει πως επειδη εγινε το 90 γνώστο ειναι fake παλι καλα , όπως λεει για τα Γερμανικά UFO ότι αυτες οι πληροφοριες τις εβγάλαν το 90 καποιοι αρα ειναι fake για αυτον! οχι επειδη το 90 βγηκαν και τα ειπαν καποιοι εξυπνοι και δικαιοι οπως και για τους ομαδικους βιασμους .

Και τώρα λένε πως η Παλαιστινή και "οι βοσκοι " εχουν βλήματα που κατεδάφιζουν ολόκληρο νοσοκομείο και δεν τα έριξαν σε αυτους αλλα στους ίδιους... δειγμα για του πως τα ψεματα τους στα πάντα που δεν εχουν καν λογικη γινονται δεδομενα απο τον οχλό επειδη τα λενε οι δικες τους έγκυρες πήγες που ορδες τις διαβαζουν υποστηριζουν δηλαδη το ψεμα , και ακόμα και τωρα δεν έχουν καταλαβει σε ποιους ανήκουν, αλλα αν τους πεις οτι ειναι εκφυλοι και υποστηριζουν το κακο με καθε τροπο εισαι εσυ ο κακος .

Οποτε τι να κατσεις να πεις σε όλους αυτους που δεν καταλαβαινουν ουτε τα αυτονοητά πως εδω ειναι η κολαση τους και αν δεν φροντισουν να γινουν ανθρωποι με λογικη και να ειναι δικιοι θα μεινουν εδώ στην φυλακη τους εις τους αιώνας των αιώνων παρεα με αυτους που υποστηριζουν? ... Δεν θα καταλαβουν καν τι λες και οι ιδιοι μετα διαβαζουν τι ελεγε ο Πλατων για να το παιζουν ανθρωποι ενω αυτά θα τους ελεγε και ο Πλατων σήμερα, για αυτο και πεφτει το πνευματικο επιπεδο χρονό με το χρονό επειδη ξανα γυριζουν εδώ οι πνευματικα κατωτεροί, και ενας "αμορφωτος" χωρις πτυχια το 20 ηταν πολυ πιο εξυπνος και δικαιος απο εναν ουγκανο νεοελληνα σημερα με 500 πτυχια σφαζονται μεχρι και ομαδες οι δηθεν μορφωμενοι, αφου ειναι χωρις ιχνος δικαιου ηθικης και αρέτης εκ γενετης οποτε ειναι λογικο να υποστηριζουν ομοιους τους και να λένε πασης φυσεως ψεμα τους ως δεδομενο επειδη θελουν να το παιζουν και εξυπνοί .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications