Μαγιορκίνης για εμβολιασμό: «Αν κάποιος δεν έχει κάνει ποτέ, είναι μία δόση και είναι καλυμμένοι»

Αναφορά στο νέο μπολί έκανε καποιος καθηγητής Επιδημιολογίας της ιατρικής σχολής του ΕΚΠΑ, Γκίκας Μαγιορκίνης, δεδομένου ότι από σήμερα διενεργείται κανονικά ο εμβολιασμός για τις ηλικίες από 12 ετών και άνω.

«Αν κάποιος δεν έχει κάνει ποτέ, είναι μία δόση και είναι καλυμμένοι», διευκρίνισε ο καθηγητής και εξήγησε πως ο εμβολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός, υπάρχει όμως ισχυρή σύσταση για τις ευάλωτες ομάδες.

Σε ερώτηση για το αν μπορεί να γίνει στο φαρμακείο, ο Μαγιορκίνης απάντησε αρνητικά, κάνοντας σαφές πως διενεργείται μόνο σε εμβολιαστικό κέντρο. «Μπορούν να γίνουν και μαζί το εμβόλιο της γρίπης και του κορωνοϊού», συμπλήρωσε (ε ναι σε εμβολιαστικό κέντρο που εχουν λιστά ακομα και απο facebook σε ποιους θα βαζουν το καλο πχ σε οσους ψήφισαν Χ.Α αφου εκαναν μεχρι και δημοσια εκληση μεσω της αδυσταχτης και εγκυρες πηγες τους για γενοκτονια τους και δεν μιλησε ουδεις για Δημόσια υποκίνηση μίσους ).

Όσο για το γιατί δεν βγαίνει άμεσα θετικό το τεστ όταν κάποιος έχει κορωνοϊό, σημείωσε πως, «το ιικό φορτίο δεν ανεβαίνει ψηλά σε άτομα που έχουν περάσει πολλές φορές και δε βγαίνει το τεστ θετικό».

Ο ίδιος έκανε αναφορά και στην έξαρση των ιώσεων, υποστηρίζοντας πως αναμένεται πιο ήπιος χειμώνας, παρά το ότι υπάρχει τώρα μία τάση. Εκτιμά ωστόσο ότι αυτήν την περίοδο είναι σε έξαρση ο κορωνοϊός.

Μερικες σελιδες μονο αυτών που λενε για ναζι φασιστες για ψεκια και υπερ του μπολιου, θεωριες συνομωσιας θα ειναι αφου το ποπολο έχει το ιντερνετ για να διαβάζει πρωτο θεμα και οχι να βλεπει ποιοι του λενε υπερ μπολιασματων(και οχι μονο), την καθε ηλιθια που παιζει πατριωτησσα ενω βαζει copy paste απο σελιδες αυτων και καθε βλάκα στο youtube δηλαδη γεννημενοι δουλοι αλλιως δεν υπαρχει εξηγηση πως εχουν πάραμεινει τοσο προβατα ενω με το ιντερνετ βλέπεις τι ρολο παιζουν και ποιοι κανουν κουμαντό πισω απο τα αγριμια και τους ηλιθιο-προθυπουργους, κρατικος οργανισμος γραφουν σε μια ελληνοφωνή σελιδα τους και δεν τις εχουν φτιαξει ασχετοί αφου τις βρηκαμε μεσω ελληνοφωνων που εκαναν και πολεμο σε αυτη την σελιδα ηδη απο 2016 (εμεις δεν ημεθαν Αντωνιαδιδες να παπαγαλιζουμε περι νταχαου και να νομιζουμε πως το καθε αναρχο-troll με δεικτη νοημοσυνης σκυλου απο μονο του δεν ειχε τι να κανει και ελεγε κατα της σελιδας κτλ ξερουμε οτι αλλοι δινουν γραμμη σε αυτα τα αγριμια που λενε και ολοι τα ιδια και σε ποιους να κανουν επιθεσή, και τους βρηκαμε ηδη απο το 2016 ), και ειναι οι ιδιοι που μεχρι το 2020 ελεγαν παντου για ναζι φασιστες και μετα υπερ μπολισματων : :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications