Απορίας άξιο ειναι πως δεν έχουν πει ακόμα  φασίστες την Χαμάς με τόσα ψέματα και ψεύτικα στημένα  βίντεο

Έγκυρες πήγες τους :Φρίκη! Βίντεο με τρομοκράτες της Χαμάς να «γαζώνουν» γυναίκες στρατιώτες! Ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και δείχνει την απίστευτη βιαιότητα και βαρβαρότητα των τρομοκρατών της Χαμάς οι οποίοι χωρίς κανένα έλεος πυροβολούν γυναίκες στρατιώτες οι οποίες είναι τραυματισμένες οδηγώντας τες στον θάνατο!

Στο μεταξυ στο μικρό βίντεο δεν δείχνει τιποτα τέτοιο (βασίκα δεν δειχνει τιποτα μεσα στα σκοτωδια ) και ειναι απο τον όχετο τους της πλυσης εγκεφαλου dailymail.co.uk που το βαζουν και οι ελληνοφωνες έγκυρες πήγες τους βάζοντας βαρυγδουπους τίτλους και θελουν να πουν πως την ωρα που οι κακοι μπουκαραν υποτηθεταί τράβουσαν και βίντεό , φυσικά στις ορδές δεν που διαβαζουν ολες αυτες τις έγκυρες πήγες δεν τους που ετσι και αλλιως ειναι χαμηλής νοημοσύνης και δεν καταλαβαινει καν σε ποιους ανηκουν αυτες οι δηθεν εγκυρες πηγες, δεν τους κάνει καθολου εντυπωση που βρηκε το βιντεο η dailymail αφου οι ιδιες εγκυρες πηγες τους λενε οτι δεν έχουν ιντερνετ ωστε να πεις οτι το ανεβασαν οι ιδιοι καπου αλλου.

Πάντως εκεινή ημέρα επειδή δεν τους ειχαν ενημερωσει ολους για την fake εισβολή ειδικα οσοι δεν ειναι της δικιας τους ράτσας και απλα ειναι χρησιμα goim στην γλωσσα τους, η σέλιδα είχε απηξηχη στο facebook ακριβως επειδη δεν ηξεραν ολοι και κοιτουσαν αλλου αντι να κανουν σκοπιμη μειωση απηχησής ....

Συμπερασμα? Αυτη ρατσα δεν εχει αλλαξει καθολου εδώ και 80 ετή που εμφανιζεται ως θύμα στο ποπολό, που επισης το ποπολο δεν έχει αλλάξει παρα το γεγονος οτι έχει ιντερνετ, το αντιθετο μάλιστα, εχει γινει πιο ηλιθιος και ευκολα ελεγχόμενος, το δε γεγονός ότι έχουν εξαπατηθεί σε πληθώρα θεμάτων ακομα και δηθεν φωστήρες που το παίζουν ψαγμένοι λέει πολλά άσε το πολύ όχλο που μια ζωή πρόβατο ηταν , βλέπουμε πως ακόμα και κάποιοι που δεν ειναι εντελώς γίδια τους εχουν εξαπατήσει οι ελληνόφωνοι και λενε τα ψέματα τους ακομα και αυτοι ως δεδομένα,ο άλλος που του ίδιου δεν έχουν κλείσει το προφίλ λέει πως τα πήρε απο ταινία ο άλλος απο εξωτερικό και τα έλεγε αυτα περί ερπετά , για αυτο βγήκαν μέχρι και στο Ελλαδισταν και τον συκοφαντουσαν και έκλεισαν το προφίλ του? τι κοινό όμως έχουν όλοι αυτοι οι δήθεν φωστήρες?

1 : δεν ανήκουν στο λευκό γένος- : 2 ειναι χριστιανοί άρα ηδη εχουν μια τάση να αναπαραγουν τα παραμυθία της γνωστής ράτσας , και δείγμα oτι τους εξαπατάς εύκολα επειδή ειναι δογματικοί και τα βλέπουν ολα δογματικά και αυτο δεν ισχύει μονο για θρησκείες και όταν λενε για χριστιανούς να βλεπεις απο μικρο πως ελέγχονται με ένα δόγμα (για να μην το πάμε άλλου οτι ειναι απο συνήθεια αφου και στην προηγούμενη ζωή τους ήσαν χριστιανοί ως φυλακισμενοι εδω και δεν ξερουν καν το όνομα του θεού τους ), οχι σαν κατι χριστιανούς που ξαφνικά ξύπνησαν στα 30- 40 τους επειδή διάβασαν αριστερό-κομμουνιστικες σελίδες που λενε κατα του Χριστιανισμού τώρα και προωθούν το ισλαμ και το δωδεκαθεϊστές , τι να τους κανεις αυτούς σαν εναν Νεοέλληνα μιγαδικού τύπου που το παίζει φωστήρας στο youtube ? αφού πάλι δογματικοί ειναι και ελεγχόμενοι θα φύγουν απο τον χριστιανισμό που κράζουν (ενώ πριν έσφαζαν για αυτόν ) και θα πάνε στους δωδεκαθεϊστές ή θα γινουν αριστεροσυμμορητες και θα προσκυνουν τον Μαρξ δηλαδή πάλι ελεγχόμενοι απο ελληνόφωνους ,μαλιστα αυτο γιδι που ακολουθουν ορδες αλλα γιδια κραζει τους χριστιανους αλλα οχι τους χριστιανους της γνωστης ρατσας που εκαναν ολα αυτα λέει και κουβαλησαν τον χριστιανισμο στην Ευρωπή , δηλαδη εδω εχουμε εναν μιγαδα νεοελληνα που κραζει τους χριστιανους ετσι αοριστα ποτε την γνωστή ρατσα και ο ιδιος λεει πως ηταν κολλημενος χριστιανος πριν και αυτος ο τυπος που παπαγαλιζει κειμενα απο αριστερο-κομμουνιστικες σελιδες συνηθως εχει ορδες ακολουθους ως σουπερ ντουμπερ Ελληνας ενω δεν ανηκει καν στο λευκο γενος ενταξει .... .

Ένας άλλος καθηγητής τωρα αυτός που το παίζει και υμνητής του ελληνισμού υμνεί την ελληνόφωνη Ελένη Γλύκατζη - Αρβελέρ , εντάξει αν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις την μοχθηρότητα επειδή ο ίδιος δεν είσαι αγνός και τα ψέματα επειδή δεν έχεις λογική τουλάχιστον μην το πάιζε απόγονος των αρχαιων και να μιλάς λέγοντας τα ψέματα που σου ειπαν οι ελληνοφωνοι που προσκυνας ως μεγα ιστορικους και καλα, ποιος τους εδωσε αυτον τον τιτλο? και πως γινεται ολοι οι δηθεν ιστορικοι να ειναι της ιδιας ρατσας (της γνησιας)και να λενε τα ιδια ψεματα για να αποκρυψουν τις θηριωδίες τους να το παίζουν θύματα και πως παντα κάποιοι άλλοι εκαναν τις δίκες τους θηριωδίες ?.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications