H φύση των  UFO - Η επιφάνεια ορισμένων UFO έμοιαζε με ζωντανό δέρμα

Πριν από λίγες μέρες, ο ερευνητής Jeremy Corbell, γνωστός ως ο πρώτος που δημοσίευσε πολλά βίντεο UFO από τον αμερικανικό στρατό, συμμετείχε σε ένα βίντεο podcast του Stephen Gilchrist Glover .

Μίλησαν για πάνω από μία ώρα για τη φύση των UFO, τους εξωγήινους, τις πρόσφατες αποκαλύψεις εμφανίσεων UFO από τον αμερικανικό στρατό κ.λπ. Συμπεριλαμβανομένων πολλών πολύ ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις για την φυση των UFO .

Τα UFO είναι πραγματικά, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είμαστε ακόμα πιο κοντά στο να καταλάβουμε τι είναι στην πραγματικότητα, ποιος τα ελέγχει, από πού προέρχονται, ποιες είναι οι προθέσεις τους και τι αντιπροσωπεύουν στην ανθρωπότητα.

"Έτσι, όταν το κοινό βλέπει ιστορίες UFO σκέφτεται κάτι σαν, «Εντάξει, ναι, όλοι το σκεφτόμαστε επίσης, γιατί τα βλέπουμε. Ευχαριστούμε, αλλά δεν μας δίνετε πραγματικά απαντήσεις", άρχισε ο Corbell.

Στη συνέχεια άρχισαν να συζητούν τι μπορεί να είναι τα UFO. Εκτός από την πιο δημοφιλή θεωρία ότι πρόκειται για διαπλανητικά διαστημόπλοια, καθώς και τις εκδοχές ότι πρόκειται για κάποιο είδος επίγειων ή υπερδιάστατων αντικειμένων, ο Corbell πιστεύει ότι τα UFO μπορεί να είναι "διαχρονικά" αντικείμενα.

Εξήγησε ότι πολλοί ερευνητές UFO πιστεύουν ότι αυτά τα σκάφη χρησιμοποιούν βαρυτική πρόωση, μια τεχνολογία που δεν έχουμε ακόμη κατανοήσει. Ο χειρισμός της βαρύτητας μπορεί να κάμψει τον χρόνο και τον χώρο, βοηθώντας τα να ταξιδεύουν σε άλλο χρονικό διάστημα.

Ο Jeremy Corbell σημείωσε ότι όταν πρόκειται για την αντίστροφη μηχανική (προσπάθεια αναδημιουργίας ενός πλήρους αντικειμένου μελετώντας τα συντρίμμια του), γίνεται σαφές ότι η επιστήμη μας δεν φτάνει στο επίπεδό τους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι προσπάθειες αντίστροφης μηχανικής είναι δύσκολες, επειδή δεν μπορούμε να αναπαράγουμε αυτά τα υλικά.

Η Corbell εξηγεί ότι τα UFO ταξιδεύουν "διαμέσου" . Αυτός ο όρος στην αγγλικη σημαίνει να διασχίζει εύκολα τα όρια μεταξύ διαφορετικών περιβαλλόντων (για παράδειγμα, από τον αέρα στο νερό ή από το διάστημα στην επιφάνεια της Γης). Τα UFO είναι ικανά να μετακινούνται από το ένα περιβάλλον στο άλλο χωρίς την παραμικρή παρεμβολή, έκρηξη ήχου και χωρίς καμία επιβράδυνση.

Πώς το κάνουν αυτό; Αλλά στην πραγματικότητα, βλέπουμε αντικείμενα που φαίνεται να κινούνται με τρόπους που είναι απολύτως ακατανοητοί στη φυσική μας. Απλώς δεν μπορούμε να αναπαράγουμε βαρυτικά πεδία , λέει ο Corbell.

Ένα παράδειγμα τέτοιας συμπεριφοράς UFO μπορεί να δει κανείς σε ένα από τα βίντεο που δημοσίευσε ο Corbell, στο οποίο ο στρατός παρακολουθεί μια μπάλα UFO, η οποία αιωρείται πρώτα χαμηλά πάνω από το νερό και στη συνέχεια σε μια στιγμή, χωρίς το παραμικρό κυμα περνάει κάτω από το νερό ενω κανονικα θα σήκωνε νερο οπως οταν πέτας μια πέτρα μεσα στο νέρο .

Αυτό το βίντεο από τον αμερικανικό στρατό στις 15 Ιουλίου 2019. Ο Corbell ανακάλυψε επίσης ότι μετά την εξαφάνιση του UFO υποβρύχια, ένα υποβρύχιο πήγε στον τόπο της εξαφάνισής του, αλλά δεν βρήκε τίποτα ασυνήθιστο στην περιοχή.

Τα UFO φαίνεται να είναι εξαιρετικά έξυπνα, υψηλής τεχνολογίας συστήματα με άγνωστα συστήματα πρόωσης. Αυτά τα αντικείμενα δεν φαίνεται να έχουν ρότορες, δεν έχουν φτερά όπως τα παραδοσιακά αεροπλάνα ή drones και δεν έχουν λεπίδες όπως τα ελικόπτερα μας.

Με άλλα λόγια, δεν έχουν κανένα από τα χαρακτηριστικά των ανθρωπογενών αεροσκαφών. Και δεν δείχνουν το παραμικρό ίχνος καυσαερίων, το οποίο είναι ξεκάθαρο ορατό σε πολυάριθμα βίντεο με UFO, συμπεριλαμβανομένων αυτών που κινηματογραφήθηκαν από τον στρατό.

Ταυτόχρονα, αυτά τα αντικείμενα μπορούν να κινηθούν με απίστευτες ταχύτητες, να φτάσουν σε αδιανόητα ύψη μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και να εξαφανιστούν απο ένα μέρος και να επανεμφανιστούν σε άλλο.

Ο Jeremy Corbell είπε περαιτέρω ότι το UFO μπορεί να μην είναι απλώς μια συσκευή, αλλά κάτι βιολογικό. Ανέφερε ότι πολλοί στρατιωτικοί των ΗΠΑ που είχαν στενές συναντήσεις με ΑΤΙΑ ανέφεραν συχνά ένα παράξενο χαρακτηριστικό όπως «δέρμα του σκαφους». Δηλαδή, η επιφάνεια του παράξενου αντικειμένου έμοιαζε σαν να ήταν κάτι ζωντανό.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια, ίσως την πρώτη φορά που ανακοινώθηκε στο κοινό . Ο Corbell σημείωσε ότι αυτή η παρατήρηση είναι πολύ αινιγματική, ειδικά για τους μηχανικούς που έχουν συνηθίσει να θεωρούν τις μηχανές ως μη βιολογικά αντικείμενα. Και ότι ο ίδιος διερευνά την ιδέα ότι τα UFO μπορεί να είναι τόσο ενσωματωμένα με βιολογικά στοιχεία που μπορούν να θεωρηθούν βιολογική μορφή. Παρόλο που εξακολουθούν να είναι λειτουργικά σκαφη ικανά να μεταφέρουν διάφορα αντικείμενα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications