Πεδίο μάχης η Λάρισα για τις πλημμύρες- Και η άλλη λέει για χούντα (vid)  ενώ ειναι αγκαλιά με το ΚΚΕ

Για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε το έκφυλοι, οχι μονο ειναι αγκαλιά με συμμορίτες του ΚΚΕ αλλα κανουν και πορείες μαζί με αυτούς και δεν ξέρουμε αν οι συμμορίτες τους μάζεψαν

Και δεν πηγαν απομονοι τους απλα και μετα εστειλαν τα ork τους ωστε να την διαλύσουν, εγκυρες πηγες τους:

Η πορεία έγινε με αφορμή την καταστροφή που άφησε πίσω της η κακοκαιρία Daniel στη Θεσσαλία.Σκηνές πολέμου θυμίζει το κέντρο της Λάρισας, καθώς η Πανθεσσαλική Πορεία Διαμαρτυρίας εξελίχθηκε σε σοβαρά επεισόδια μεταξύ δυνάμεων ΜΑΤ και διαμαρτυρόμενων οι οποίοι αντάλλαξαν αντικείμενα και χημικά.

Η πορεία ξεκίνησε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής με τη συμμετοχή των πολιτών, φορέων και συλλόγων να ήταν ιδιαίτερα δυναμική. Αφορμή οι καταστροφές από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία.

Ιδου μέχρι και το ελληνοφρενεια των ελληνοφωνων που εβάζε κατα της Χ.Α σημα κατατεθεν (για να δεις σελιδες ελληνοφωνων ) αν και βγαζει ματι οτι πισω απο αυτο οχετο της πλυσης εγκεφαλου ειναι ελληνοφωνοι, ο μπαφομετ λειπει μονο να κανει χαζα σιμητικα αστεια στους εκφυλους να γελανε ολοι μαζι σαν δαιμονες, γράφει για δηθεν πολιτες ενω οι ιδιοι έχουν στειλει ορδές αναρχο-ork "ως βοηθεια" του κρατους και το "υπουργείο προστασίας του πολίτη" άκου όνομα που έχουν δώσει άσε που δεν παρέχουν καμια προστασία απο αφεντικά τους :

Χούντα εχουμε λεει η άλλη. δείχνοντας πόσο εκτός τόπου και χρόνου ειναι ακομα και στην εποχη του ίντερνετ , οχι μαντάμ κομμουνισμό έχουμε και οχι μονο λέτε τα παραμυθία του και με ίδιο λεξιλόγιο, αλλα ειστε ένα με αυτόν αυτοι δεν ειναι εγκληματικη οργανωση ετσι? , πάλι καλα δηλαδή που το παίζουν πολιτισμένοι και δεν σας μαζέψουν σε τίποτα γκούλαγκ και εσεις θα λέτε ακομα πως οι κάκια χούντα και οι φασίστες σας έστειλαν εκεί και οχι τα φιαλαρακια σας οι κομμουνιστο-συμμορητες, όποτε μην κλαίτε για την θεομηνία, που να δείτε τι θα γίνει μετα τον θάνατο σας επειδή έχετε πάρει το μέρος του κακού, αυτα θυμιζουν το 40 που ορδες χωριατες οχι μονο ηταν ενα με τους σατανο-συμμορητες αλλα τους καλυπταν κιολας οταν εσφάζαν Γερμανους ως τερατα που βγηκαν απο την κολασή ,και μετα το επαιζαν αθωες περιστερες οι χωριατες και ελεγαν για κακους ναζι, τιποτα δεν εχει αλλαξει μετα απο 80 ετη, για αυτο ενα κομμουνιστικο κτηνος εγραφε σε αναρχο-σελιδα τους δεν ειναι ασχημη ιδεα ενας εμφυλιος ξανα, για να σφαξουν τους λιγοστους δικαιους ως φασιστες ξανα αφου οι πολλοι ειναι με το μερος τους με εντονα φιλο-κομμουνιστικα αισθηματα, ακομα και αυτοι που το παιζουν πατριωτες, δειτε απλα τι σελιδες διαβαζουν οι μαζες, ή τι λενε οι φερομενοι ως πατριωτες .

Ελληνόφωνοις προς τα ορκ τους στο ΚΚΕ : να πάτε εκεί και να κάνετε πορεία υπέρ του λάου και να γίνεται ενα με αυτούς που διαμαρτύρονται και θα τους πάρουμε με το μέρος μας και θα τους κανουμε να σταματήσουν πορείες ...

Ελληνόφωνοι προς facebook : επειδή υπάρχει μονο ένας δίκαιος που οχι μονο γνωριζει και τι έχουμε κανει ιστορικά και την δράση μας αλλα καταλαβαίνει και τι κανουμε τωρα, για να μην χαλάσει και τα goim που έχουν πάρει το μέρος μας και εχουν πουλήσει το πνεύμα τους σε εμάς, και θα κανει και θα αυτούς δίκαιους, δεν πρέπει να έχει κόσμο .

Ελληνόφωνοι προς τα ΜΑΤ με δείκτη νοημοσύνης ίδιο με αυτο των άναρχο-ork τους και υπουλοι και οι μεν και οι δεν που παιζει να ειναι οι ιδιοί , και ετσι και πάρουν εντολή κτυπούν και την μάνα τους : να πάτε και να ρίξετε καπνογόνα ώστε να διαλυθεί η πορεία όλοι κομμουνιστες ειναι που διαμαρτύρονται...

Ματ: ρε συ αυτοι δεν μοιάζουν με κομμουνιστές ειναι και μια θεία μου εκεί, μήπως να μην ρίξουμε καπνογόνα? τι λες ρε αφου η εντολή ειναι να ρίξουμε γαβ γαβ, έτσι και αλλιως δεν ξέρουν ποιοι ημαστε με τα κράνη, και αύριο θα πάμε για καφέ μαζί με αυτούς που ρίξαμε καπνογόνα σαν να μην τρέξει τίποτα και θα τους λεμε για φασιστες και πως η χουντα φταιει ουγκ ουγκ !

Πολίτες (ετσι τους λενε οι ελληνοφωνοι και οχι ανθρωπους ) βλέποντας τα ορκ που καθοδηγεί αυτο που ξερουν ως σατανά και σε μεταφυσικό επίπεδο, που στάζουν απο παντού μοχθηρότητα και υποκρισία : A! αυτοί ειναι μαζί μας τι καλα , οι μονοί που μας στάθηκαν σε αυτήν θεομηνία για αυτο θα υποστηρίζουμε κκε κάτω ο φασισμός ουγκ!

Οι θεοί Nordic aliens: ε τούτοι οι έκφυλοι εμόλυναν την Γη και έχουν γίνει ενα με φυλές του κακού , δεν χρειάζεται να κατεβούμε μήπως βρούμε κανέναν δίκαιο θα πρέπει να περιμένουμε για να τους καταστρεψουμε όλους να καθαρισει η Γη απο την έκφυλη παρουσία τους ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications