Τι γινόταν  με τον George Adamski   που δεν ηταν ο πρώτος όπως λένε  που συνάντησε τους  «θεούς»

George Adamski ο οποιος αντί να κρατήσει μυστικές τις συναντήσεις το έκανε θέμα στους ηλιθιους που μόλις είχαν σκοτωσει την πνευματική εξέλιξη τους για λογαριασμό του κακου

Για να δουμε λοίπον αυτα που ξερουν οσοι ψάχνουν και ένας γνώστος που γράφει και βίβλια (οχι ο γνωστος βιβλιοπώλης και κολλημενος με τον χριστιανισμο που το παιζει και φωστηράς με αυτα που λενε αλλοι στο εξωτερικο τα οποια τα κανει σαλατα με τον χριστιανισμο), βρεθηκαν αυτα τα κειμενα λοιπον :

Γύρω στο 1950, αρκετοί άνθρωποι ισχυρίστηκαν ότι είχαν συναντήσεις με επιβαίνοντες UFO. Αυτές οι επαφές που δεν ηταν οι πρώτες ήταν ως επί το πλείστον με ανθρωποειδείς τύπους, γενικά ψηλούς και ξανθούς (που αναφέρονται ως «Σκανδιναβικοί» τύποι) και ντυμένοι με σύγχρονα ρούχα, σαν στολες του σκι, ηταν χωρίς ψεγάδια, τέλεια δείγματα της ανθρωπότητας, σχεδόν σαν άγγελοι ηταν φιλικοί, αλλά είχαν μια αυστηρή προειδοποίηση: η ανθρωπότητα πρέπει να αλλάξει τρόπο ή να αντιμετωπίσει την καταστροφή.

Αυτό δεν λεει τίποτα στους δήθεν ερευνητές,όπως το οτι μιλάει για αρχαίους θεούς τύπου θεά Αθηνά για να μην πούμε αλλα που έχει σχέση αυτο το κειμενο, και πάθουν κανένα σοκ αν καταλάβουν τι τους λες, το τελευταίο ειναι ακριβώς αυτό που λέμε για τους έκφυλους που υποστηρίζουν τους δυνάστες τους, ακομα και στο ιντερνετ που τους βλεπεις τι μοχθηροι ειναι εκτος και αν εισαι σαν αυτους και χαμηλου πνευματικου επιπεδου, χωρίς να γνωρίζουμε ότι αυτό το έχουν πει και τα ξαδέλφια μας το 50, 5 έτη μετα τον πολεμο που ορδές πήραν το μέρος του κακού,ούτε αυτό κάνει εντύπωσή σε κανέναν οτι άρχισαν να εμφανίζονται σε θνητούς τοτε δηλαδη μετα τον πολεμο για να δουν τι εγινε και το θεϊκό σχέδιο απέτυχε..

Παμε παρακατώ:

Από τους πρώτους που ήρθαν σε επαφή, ο πιο γνωστός ήταν ο George Adamski, ο οποίος γεννήθηκε στην Πολωνία και του οποίου οι γονείς μετανάστευσαν στις ΗΠΑ το 1893. Αργότερα ισχυρίστηκε ότι η οικογένειά του επικοινώνησε με εξωγήινους και ότι η φιλοσοφία για την οποία δίδασκε στην Καλιφόρνια από τη δεκαετία του 1920 αντανακλούσε όσα τον είχε διδάξει η οικογένειά του, είναι ξεκάθαρο ότι οι διδασκαλίες του προήλθαν από τη Θεοσοφία.

Τι βλέπουμε εδώ? οχι άλλη μια σχέση με τους " κακούς" οπως νομιζουν οι μάζες,αλλα πολλές, η μίση Πολωνία ηταν Γερμανία τοτε αρα τι ηταν οι γονεις του που ειχαν επαφες? Γερμανοι ή Πολωνοι, και οι θεοί δεν πήγαν στους χριστιανούς και γενικά κολλημένους με θρησκείες αλλά σε αυτούς που γνώριζαν την Θεοσοφία οπως οι "κακοί ναζι", που το κακό επι της Γης έχει βγάλει την Θεοσοφία σατανιστές αιρετικούς κτλ μεσώ των κολλημένων χριστιανών, ηταν σατανιστρια λενε η Μπλαβάσκυ , η λευκη αδελφότητα τα κανει ολα και ολα αυτα τα σατανο-χριστιανικά , και πως η Maria Orsic ηταν κόρη του διαβόλου! ετσι λεει ενα αμερικανικο κτήνος της εκκλησίας τετοιο μενος εχουν , (ο άλλος στην Ελλαδα λέει οτι ηταν μια άσχημη γρια και πως όλες αυτές οι φώτο ειναι fake σαν αναρχο-τρολλ , σε πια σελιδα συμμορητων τα διαβασε αυτα ψεματα δεν μας ειπε , ξερουμε τι μισος εχουν επειδη ηταν συγγενης αυτων θεων και ειχε και επαφες, το μεσαιωνα τις εκαιγαν ζωντανες κατι τετοιες ως μαγγισες οι σημερινοι δημοκρατες μαζι με τους χριστιανους, για να μην πουμε τι εκαναν σε κοριτσακια που της εμοιαζαν στην Γερμνανια το 1945) , οι τελευταίοι βεβαία οι χριστιανοί δεν εχουν αναρωτηθεί γιατι δεν ξανα γύρισαν στην Ελλαδα οι αρχαίοι θεοί, ποιος θα γυρνούσε σε ένα μέρος που πάνω απο μίσους δεν εχουν σχέση με ευρωπαϊκό γένος και όσοι εχουν εχουν εκφυλιστεί και εχουν γίνει ενα με φυλές του κακού?

Θα πανε σε όσους ειναι πιο κοντά σε αυτούς δηλαδή να ειναι πνευματικά ανώτεροι άρα δεν γίνεται να προσκυνούν την φυλη του κακού οπως και έγινε το 1900, αν και είχαν έρθει και στην Ελλαδα παλιότερα γύρω στο 90 και ειχαν επαφή με κάποιον (γνωστό) που γνώρισε και αυτός αυτα που ηξεραν οι "κακοί Γερμανοί " για την φυλη του κακού σε μικρότερο βαθμό, αλλιως να πανε σε τύπου νεοέλληνες να πουν τι? τι να κάτσουν να που σε αυτούς προσκυνούν μοχθηρές φυλές και κολλημένοι με τον χριστιανισμό? άσε που μπορεί να τους περάσουν για κακούς ναζι

Πάμε πάλι σε αυτα που ειναι γνωστά με τον Adamski: είχε μια στενή συνάντηση με έναν ξανθό ονόματι Orthon, ο οποίος επικοινωνούσε σε μεγάλο βαθμό με τηλεπάθεια, με τη βοήθεια σημάτων χειρός. Ο Orthon τόνισε ότι οι άνθρωποι έπρεπε να αρχίσουν να ακολουθούν τους νόμους του «Δημιουργού των Όλων», καθώς τα πειράματα με πυρηνικά όπλα διέρρεαν ακτινοβολία στο διάστημα και αποτελούσαν απειλή. Η ανθρωπότητα είχε αναπτύξει τις τεχνολογικές της ικανότητες χωρίς την απαραίτητη πνευματική ανάπτυξη. Μετά από περίπου μία ώρα συνομιλίας, ο Όρθον επέστρεψε στο σκάφος του και πέταξε πίσω στο «μητρικό πλοίο» που αιωρείται από πάνω.

Η ανθρωπότητα είχε αναπτύξει τις τεχνολογικές της ικανότητες χωρίς την απαραίτητη πνευματική ανάπτυξη , βασικα εκλεψαν την τεχνολογια απο Γερμανους, και μιλαμε για το 50 σκεψου τι θα λένε σήμερα που ενω εχουν τοση τεχνολογια οι μαζες πνευματικα ειναι στο επιπεδο του μεσαιωνα για αυτο δεν βλεπουν καν τις φυλες του κακου οχι μονο στο ιντερνετ αλλα και στην ζωη τους .

Τέλος οι φυλές του κακού οπως και σημερα τα έβγαλαν όλα fake, και ότι επειδή του έλεγαν ψέματα (σιγά μην πουν απο που ειναι σε εναν θνητό) οτι ειναι απο την Αφροδίτη κτλ και επειδή είδαν με πυραύλους που έφτιαξαν "οι κακοί" βλεπε Βέρνερ φον Μπράουν οτι δεν υπάρχει ζωή σε αυτήν , δηλαδή βρηκαν και και άλλη αφορμή για να τον συκοφαντησουν , η πρώτη ηταν ότι κανένας δεν πρέπει να έχει επαφή με αυτούς, γιατι θέλοντας και μη μαθαίνει την αλήθεια, και για την μοχθηρή ράτσα τους, με αυτούς ειχαν επαφές και οι Γερμανοί ηδη απο το 1900, βλέποντας λοιπόν οι θεοί πως George Adamski δεν καταλαβαίνει και πολλά και κανει θέμα τις συναντήσεις στους πάντες αντί να τις κρατήσει μυστικές και πως αυτα δεν ειναι για τους θνητούς τον παράτησαν, τι μπορείς να περιμένεις απο εναν τέτοιο τύπο? συμπέρασμα? ήρθαν τοτε και είχαν μερικές επαφές με κάποιους που μάλλον για να δουν το πνευματικό επίπεδο και μετα σταμάτησαν τις εμφανίσεις ,πόσο δε βλέποντας πως οι μάζες πανε απο κακό στο χειρότερο, και ετοιμάζουν την εκκαθάριση του πλανήτη απο έκφυλους ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications