Και η  ξαφνικίτιδα συνεχίζεται αθόρυβα 33χρονος ποδοσφαιριστής   πέθανε σε γήπεδο

Άλλος ένας που διάβαζε σελίδες τύπου πρωτο θέμα : «Παγωμένη» παραμένει η οικογένεια του 33χρονου ποδοσφαιριστή που άφησε την τελευταία του πνοή σε γήπεδο, στο Κιλκίς.

Ο ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, Τιμόθεος Καρασαββίδης, που ήταν πατέρας ενός μικρού αγοριού και ενός μικρού κοριτσιού, κατέρρευσε το μεσημέρι της Κυριακής κατά τη διάρκεια του αγώνα κυπέλλου ΕΠΣΚ μεταξύ του ΠΑΟΝΕ Επταλόφου και του Απόλλωνα Ευρωπού.

Στον άνδρα, που βρέθηκε στο έδαφος στο 37ο λεπτό του αγώνα προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες με χρήση και απινιδωτή από έμπειρο διασώστη που ήταν στο γήπεδο. Ωστόσο, οι προσπάθειες να τον επαναφέρουν στη ζωή, τόσο στο γήπεδο όσο και αργότερα στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε δεν απέδωσαν. Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες δεν είχε προηγηθεί κάποιο σκληρό μαρκάρισμα.

Ο χαμός του Τίμου «βύθισε» στο πένθος τον Επτάλοφο, το ποδόσφαιρο στο Κιλκίς και όλη την τοπική κοινωνία καθώς επρόκειτο για πρόσωπο αναγνωρίσιμο και αγαπητό. Η εξέταση που θα διενεργήσει εντός της ημέρας ιατροδικαστής, αναμένεται να ΜΗΝ δώσει απαντήσεις για την τραγωδία που βύθισε στο πένθος την περιοχή μολις δουν ότι είχε κανει το μπολι, ποτε είδατε τελευταια φορα νεκροψια με σφραγιδά σε έγκυρες πήγες τους ότι ο ταδε πεθανε απο αυτό και αυτό? .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications