Οι εισαγγελείς  που αφήνουν ελεύθερους παιδεραστές λαθρο και γύφτους : Στη φυλακή 60χρονος που θώπευε 30χρονη!

Συνήθως ο δράστης αφήνεται ελεύθερος για τέτοιες πράξεις

Στην φυλακή για ένα χρόνο θα οδηγηθεί ένας 60χρονος από τον Πειραιά ο οποίος καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο γιατί συνήθιζε να απλώνει το χέρι του και να θωπεύει μια 30χρονη που είναι ΑμεΑ!

Πρώτη φορά στα χρονικά εκδίδεται καταδικαστική απόφαση για μια τέτοια πράξη και μάλιστα η ποινή του ενός έτους είναι η μεγαλύτερη που προβλέπει ο νόμος. Συνήθως δεν υπάρχει καταδίκη για τέτοιες πράξεις καθώς δίδεται ανασταλτικός χαρακτήρας στην έφεση.

Ο 60χρονος ο οποίος εργάζεται ως οδηγός σε μεγάλη βιομηχανία θα εκτίσει τους τρεις από τους 12 μήνες.

Η 30χρονη είχε μιλήσει για όσα περνούσε στην μητέρα της η οποία προχώρησε στην σχετική καταγγελία.

Η μητέρα συνήθιζε να μεταφέρει την κόρη της στη στάση του λεωφορείου και να την αφήνει. Ο 60χρονος προχωρούσε στις πράξεις την ώρα που περίμενε το λεωφορείο ετσι λενε, χωρις να πουν πως αναβαινε στο λεωφορειο αν δεν την επιανε καποιος να την ανεβασει, αφου ηταν ΑΜΕΑ και την παρατουσε η μανα της (!) αντι να περιμενει να ερθει το λεωφορείο και να την ανεβασει .

Την ημέρα που συνελήφθη η μητέρα κρύφτηκε μαζί με μία φίλη της (!) και παρακολουθούσε ενώ είχε ειδοποιήσει την Αστυνομία. Στην απολογία του ο 60χρονος αρνήθηκε την κατηγορία και υποστήριξε ότι προσπαθούσε να βοηθήσει την κοπέλα.

Επειδή φαίνεται στημένη δίκη και κατι δεν κολλαει εδώ, απο αυτούς προσκυνούν σατανιστές, μπορεί του την είχαν στημένη για άλλο λόγο και έστησαν όλο αυτό , τα κανουν κατι τέτοια οι μισάνθρωποι , απο την αλλη, οι εισαγγελείς επειδή ειναι μελή εγκληματικής συμμορίας οι περισσοτεροι που παιρνουν εντολες απευθειας απο αναρχο-σατανιστες (με μια αρση απορρητου φαινεται), και ειναι άκρως μοχθηροί (σαν τα αφεντικα τους ) δεν μπορούν να βγάλουν την μοχθηρότητα τους σε ομοίους τους ( συγγενικες τους φυλες) που ειναι και παιδεραστες ,λαθρο γυφτους και αναρχο-συμμορητες , πόσο δε στα αφεντικά τους , και την βγάζουν σε θνητούς , αυτο φαίνεται και απο αλλα πολλα περιστατικά, όπως έλεγε και μια δικηγορος κάπου, και οτι ανακοινωσαν καταδικη πριν καν την δική, σχετικα με κομμα που είχαν μάνια επειδή απο πριν είχαν παρει εντολη απο ελληνόφωνους οι "ανεξαρτητοι" εισαγγελεις, εκμεταλευομενοι οι ελληνοφωνοι το γεγονος πως οι μαζες δεν έχουν ιδεα απο φυλες βαζουν αδίσταχτους υπηρετες τους , (αρκει που τους ειπαν για καθαρο ελληνικο dna που εκαναν σημαια κατι υπουλοι και ηλιθιοι που το παιζουν πατριωτες ), και δεν γινεται να βάζεις για παραδειγμα γυφτο εισαγελεια να δικασει γυφτό ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications