Μαζικό φακέλωμα:  «Θα οργανώσουμε και κινητά συνεργεία χορήγησης»

«Την πρώτη εβδομάδα είχαμε 13.500 προσελεύσεις μέσω της πλατφόρμας αλλά και με έκτακτα ραντεβού που εξυπηρετούν τα αστυνομικά τμήματα. Σε 367 σημεία με 460 θέσεις εργασίας σε όλη τη χώρα. Ξεκινήσαμε να έχουμε 50.000 ραντεβού την εβδομάδα. Αυτή τη στιγμή έχουμε πληρότητα στα ραντεβού 60% – 61%», ανέφερε στον ΣΚΑΪ με αφορμή την έκδοση των νέων ταυτοτήτων ο υπουργός μη Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου.

«Ανοίγουμε την πλατφόρμα για ραντεβού μέχρι τις 31/12, επιπλέον 50.000 διαθέσιμα ραντεβού. Σταθμίζοντας που υπάρχει μεγάλη ζήτηση, θα διπλασιάσουμε για τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο τα διαθέσιμα ραντεβού σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και πρωτεύουσες των Νομών. Επίσης, 60 κινητά συνεργεία θα βγάλουν ταυτότητες σε συμπολίτες μας που δεν μπορούν να μετακινηθούν.

Προχωράμε ομαλά, με τον μεγάλο στόχο σε 2,5 -3 χρόνια από τώρα να έχουμε αντικαταστήσει το σύνολο των ταυτοτήτων του ελληνικού πληθυσμού. Θέλουμε να κάνουμε μία διαδικασία για τους πολίτες απλή, χωρίς ταλαιπωρία και θα προμηθεύονται ένα ασφαλές δελτίο ταυτότητας», πρόσθεσε.

Οι πρωτοί που θα πηγαν θα ειναι οι χρησιμοι μοχθηροι ηλιθιοι αριστερό-συμμορητές όπως ετρεξαν να υποστήριξουν καποιον Κασσελάκη των ελληνοφωνων ως προεδρο, αυτο κάνουν εδώ και 150 χρόνια εξάλλου

Και κάπως ετσι κατι αναρχομασονοι όπως έγραφε αυτός εδώ μια μαυριδερη σημιτοφατσα απο το London , μεχρι και σελιδες κατεβάζει στο facebook (απο το 2015) θα μπλοκάρει τους αντιφρονουντες στο κομμουνισμό με τις νεες ταυτοτητές :

Και θα λενε ανεξάρτητοι οργανισμοί (!) δεν επιτρέπουν την πρόσβαση επειδή παραβιάζεται την πολίτικη , οτι κανουν στο ιντερνετ δηλαδη τοσα χρονια θα το κανουν και με τις νεες ταυτοτητες, τα έχουν ξανα κανει εξαλλου στην σοβιετική ενώση και το ποπολο που εχει κανει την σατανικη σχισοφρενεια φυσιολογικη (σατανικη σχισοφρενεια γιατι αν πεις σε υλιστες οτι δεν ειναι ανθρωποι αρα δεν εχουν ανθρωπινικη λογικη δεν θα καταλαβουν τιποτα, εδω δεν καταλαβαινουν τους ακρως μοχθηρους που δεν εχουν καμια διαφορα με αυτο που ξερουν ως δαιμονες αναμεσα τους ), θα λεει ακομα για φάσιστες και οχι για κομμουνισμο, και που δεν βλεπουν οι μαζες επειδη αφηνουν χρησιμους ηλιθιους και δουρειους ιππους που το παιζουν πατριωτες και για λενε για δημοκρατια με αυτους που λενε τα δικα τους παραμυθια, και δεν κανει σε κανεναν εντυπωση πως ολοι οι δηθεν πατριωτικες σελιδες λενε το ιδιο παραμυθι και για "φασιστες " σημα κατετεθεν οτι ειναι ειτε εντελως ηλιθιοι αρα ακυνδινοι για τους ελληνοφωνους ειτε δικοι τους , ουτε το γεγονος οτι οι σελιδες τους εμφανιζονται κανονικα σε facebook google οταν εφτασαν στο σημειο να κλεισουν λογαριασμο προεδρου της Αμερικης αφηστε αυτα που κανουν σε αυτη την σελιδα απο το 2016 μεσω κτηνωδες αναρχο-μιασματων σαν τον ανωθεν .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications