Δημοσιεύτηκαν οι «Καλύτερες φωτογραφίες της Nessie», που δείχνουν κάτι σαν δεινόσαυρο

Η 51χρονη Τσι Κέλι κατάφερε να τραβήξει φωτογραφίες του παράξενου πλάσματος που μοιάζει με δεινόσαυρο στη Σκωτία, οι οποίες ήδη αποκαλούνται οι καλύτερες φωτογραφίες της Νέσι στην ιστορία.

Η Kelly τράβηξε αυτές τις φωτογραφίες το 2018, αλλά δεν τόλμησε να τις δημοσιεύσει μέχρι πρόσφατα λόγω φόβου γελοιοποίησης. Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η μεγαλύτερη έρευνα για τη Nessie τον τελευταίο μισό αιώνα πραγματοποιήθηκε στο Loch Ness και μόνο τότε ένα άτομο κατάφερε να πείσει την Kelly να δείξει τις φωτογραφίες στο κοινό.

Η Chi Kelly με τον σύζυγό της Scott και την κόρη της Alice είχαν πάει στη Σκωτία τον Αύγουστο του 2018 στο Loch Ness. Στις 13 Αυγούστου βρίσκονταν στην ακτή και άρχισε να φωτογραφίζει τον περιβάλλοντα χώρο της λίμνης.

«Απλώς έβγαζα φωτογραφίες με τη φωτογραφική μου μηχανή Canon και όταν έβγαζα φωτογραφίες της κόρης μας που ήταν τότε πέντε ετών, είδε αυτό το πλάσμα να κολυμπά περίπου 200 μέτρα από την ακτή από δεξιά προς τα αριστερά με σταθερή ταχύτητα. Δεν είδαμε το κεφάλι ή το λαιμό. Μετά από μερικά λεπτά εξαφανίστηκε και δεν το είδαμε ποτέ ξανά», είπε .

Ωστόσο, μπορείτε να δείτε ένα μικροσκοπικό κεφάλι σαν δράκο ή δεινόσαυρο.

Μια άλλη εικόνα δείχνει αυτό που φαίνεται να είναι το σώμα ενός μεγάλου ερπετού

Αν και η Kelly και η οικογένειά της δεν είδαν το πλάσμα σε πλήρες μέγεθος, υπολόγισαν ότι τα ορατά μέρη του σώματός του είχαν μήκος λίγο λιγότερο από δύο μέτρα. «Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν φώκια, αλλά δεν είδαμε ποτέ το κεφάλι και δεν ανέβηκε για να πάρει ανάσα. Και έκανε μια παράξενη κίνηση στην επιφάνεια. Δεν ακούσαμε κανέναν ήχο. Και κάτω από την επιφάνεια του νερού, κάποια περίεργα περιγράμματα ήταν ορατά. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι χρώμα ήταν, γιατί το νερό ήταν σκούρο. Δεν ξέρω τι ήταν, αλλά σίγουρα ήταν κάποιο είδος ζώου. Τότε, δεν ήθελα να με γελοιοποιούν δημόσια δημοσιεύοντας αυτές τις φωτογραφίες. Αυτό που είδα έμοιαζε με φίδι», λέει η Kelly.

Το πρώτο άτομο, εκτός από την οικογένειά της, στο οποίο η Chi Kelly αποφάσισε να δείξει αυτές τις φωτογραφίες ήταν ο Steve Feltham, ο οποίος αφιέρωσε 30 χρόνια από τη ζωή του στην αναζήτηση της Nessie .

«Αυτές είναι οι πιο συναρπαστικές φωτογραφίες της Nessie που έχω δει ποτέ. Είναι ακριβώς το είδος των φωτογραφιών που ήθελα να τραβήξω ο ίδιος εδώ και τρεις δεκαετίες. Είναι σπάνιο να δεις κάτι τόσο καθαρό στην επιφάνεια της λίμνης. Είμαστε τυχεροί που η Kelly αποφάσισε τελικά να δημοσιοποιήσει αυτές τις πληροφορίες. Της έχω μιλήσει δύο φορές και οι φωτογραφίες της είναι απολύτως αυθεντικές. Και έπεισα εκείνη και τον σύζυγό της ότι αυτές οι φωτογραφίες είναι τόσο σημαντικές που πρέπει να τις δείξουν σε όλους. Σίγουρα δεν είναι ένα πλωτό κούτσουρο, είναι ένα ζωντανό πράγμα και είναι εντελώς ανεξήγητο», λέει ο Feltham.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications