Καταγγελία προέδρου:Το σημερινό μέτωπο δεν έχει καμία σχέση με τη Δαδιά – Είναι ή εμπρησμός ή αναζωπύρωση

Σε καταγγελίες προχώρησε ο πρόεδρος της κοινότητας Λευκίμης Έβρου -η οποία εκκενώθηκε- Σταύρος Τζελέπης, αναφορικά με τη φωτιά που απείλησε σήμερα το χωριό όπως και το στρατόπεδο της 7ης Μ/Κ Ταξιαρχίας, χωρίς ακόμη ο κίνδυνος να έχει παρέλθει εντελώς.

Αλλα ο "Άρειος Πάγος" που δεν έχει ουτε έναν αρειο δηλαδη δεν θα εχει ουτε έναν δικαιο του ευγενους λευκου γενους (αυτο σημαινει και το Άρειος), αλλα μαυριδερες σημιτοφαστες δηλαδη "Μαυρος Πάγος", έχει παρει εντολή απο ελληνοφωνους για το πως ο φυλακισμενος απο τους ιδιους ειναι δήθεν αργηγος της greek mafia, βλέπε τίτλους σε έγκυρες πήγες τους " «Σπαρτιάτες»: Παρέμβαση εισαγγελέα για τα Greek mafia" .

Και πέριμενει τωρα ο πρόεδρος της κοινότητας Λευκίμης Έβρου να γίνει έρευνα για αυτα που καταγγελει απο την "ανεξαρτητή" δικαιωσυνή που μεταξυ αλλων κυνηγαει αυτους που επιασαν λαθρο να βαζουν φωτιες και ως αποδειξη για τα "εγκλημα" τους επικαλουνται σαν αναρχο-troll post απο κομμουνιστο-σελιδες που τους ελεγαν και φασιστες , αυτος δεν ειναι "Άρειος Πάγος" αλλα αλλη μια κομμουνιστο-συμμορια τους που αν γινει αρση απορρητου στους δηθεν εισαγγελεις εκτος οτι θα μιλανε με ελληνοφωνους και θα ειναι μελη εγκληματικων αναρχο-συμμοριων, μπορει να τους δεις να δηλωνουν και fun στην Indymedia, στην αναρχο-σελιδα : ο Βενζεβουλης , αναρχοζουζουνια, μια εποχη στην κολαση, Goulag tours και αλλες τετοιες με τα "ωραια αντιπροσοπευτικα ονοματα" που δειχνουν οτι η προελευση τους ειναι απο κακο και το δειχνουν απο μονοι τους,αλλα εσυ εισαι ρατσιστης αν το πεις, παλι καλα δηλαδη που ειναι καθαρο το "ελληνικο dna" οπως λενε ακομα και κατι "πατριωτες" απογονοι του Πλατωνα, θα ειχαμε μεινει στο σκοταδι αν δεν ακουγαμε αυτους τους γελοιους που δεν ξεχωριζουν καν το καλο απο κακο αλλα νομιζουν οτι ειναι απογονοι του Πλατωνα..

Όπως είπε ο πρόεδρος της κοινότητας η φωτιά δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη μεγάλη πυρκαγιά στη Δαδιά, τον άλλοτε Εθνικό Δρυμό (ο οποίος δεν υφίσταται ουσιαστικά πλέον) αλλά ήταν αποτέλεσμα εμπρησμού, ή αναζωπύρωσης.

Όπως είπε ο ίδιος: «Δεκαπέντε χρόνια είναι. Από το 2010 γίνεται αυτή η ιστορία. Αντιπυρικές γιοκ. Δασική Υπηρεσία γιοκ. Πυροσβεστική γιοκ. (…) Μόλις σβήσει η φωτιά θα πουν όλοι κινδυνεύσαμε, με την ακεραιότητα της ζωής μας να μην καούμε άντε και του χρόνου πάλι τα ίδια».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications