Οικογένεια μηνύει την Google Maps – Πατέρας σκοτώθηκε σε γκρεμισμένη γέφυρα από λάθος του GPS

Οικογένεια στις ΗΠΑ κατέθεσε μήνυση εναντίον της Google για τον θάνατο του πατέρα έπειτα από λάθος οδηγίες του GPS. Ο 47χρονος Αμερικανός ακολουθούσε τις οδηγίες που δίνουν οι Χάρτες (Google Maps) όταν βρέθηκε μπροστά σε μια γέφυρα που κατέρρευσε 10 χρόνια πριν και δεν επισκευάστηκε ποτέ. Ο άτυχος πατἐρας έπεσε με το αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να πνιγεί.

Το αυτοκίνητο έπεσε από αφύλακτη άκρη της γέφυρας, στην Βόρεια Καρολίνα, συνετρίβη 20 πόδια πιο κάτω και ο άτυχος άνδρας πνίγηκε, σύμφωνα με την μήνυση. Η οικογένειά του ζητά δικαίωση για τον άδικο χαμό του. “Τα κορίτσια μας ρωτούν πώς και γιατί πέθανε ο μπαμπάς τους, και δεν έχω λόγια που μπορούν να εξηγήσουν το γιατί.

Ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω πώς οι υπεύθυνοι για τις οδηγίες GPS και την γέφυρα θα μπορούσαν να είχαν ενεργήσει με τόσο λίγα σεβασμό για την ανθρώπινη ζωή” αναφέρει η σύζυγος του εκλιπόντος.

Αυτα γινονται οταν οι μαζες εμπιστευονται την λεγομενή τεχνική νοημοσυνή που μονο νοημοσυνή δεν ειναι , αυριο θα ακυρωνουν και τους ιδιους με τις νεες ταυτοτητες οτι κανουν στο facebook, μα αφου το λεει η τεχνική νοημοσυνή οτι ειπες "θεωριες συνομωσιας" αρα ειναι σωστό δεν θα μπορεις να βγαλεις δικα σου λεφτα απο την τραπεζα για 30 μέρες, και αν συνεχιζεις να μην εισαι εντελως goim και δουλος μας θα γινονται 60 κτλ κτλ και αν θελεις να κανεις ενστασή οτι δεν ειπες "θεωριες συνομωσιας" πρεπει να μιλησεις με εναν αντιπρόσωπο μας (ενα αναρχο-goim που μολις εχθες εβγαλε την σχολη της μασονιας και απεδειξε στην σατανικη μας τελετη οτι ειναι καλυτερος και απο σκυλος και δεν εχει κανενα ανθρωπινό αισθήμα ) και αν εγκρινει την ενσταση σου ενω εμεις το έχουμε μαθει τι να θεωρει "θεωριες συνομωσιας", θα ξανα αποκτας προσβαση στα λεφτα σου :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications