Απομονωμένη άγρια φυλή του Αμαζονίου σκότωσε έναν ξυλοκόπο με κτηνώδες τρόπο

Η περιοχή Αμαζονίου στη Νότια Αμερική εξακολουθεί να είναι το σπίτι πολλών άκρως μοχθηρών και απομονωμένων φυλών, οποιαδήποτε επαφή με τον πολιτισμένο κόσμο θα ειναι σαν μια εξωγήινη εισβολή για αυτές τις βάρβαρες φυλές και συγγενικές τους φυλές ειναι ανάμεσα μας , ειναι αυτές τσιρίζουν για ρατσιστές και το παίζουν πολιτισμένες, και οχι μονο αυτό ορδες που θα έπρεπε να ειναι σε ψυχιατρεία ως άκρως επικίνδυνοι ειναι ακόμη και πρωθυπουργοί .

Η φυλή που θα συζητηθεί εδώ μάλλον δεν είναι ίδια με αυτές της ενδεικτικής φωτογραφίας, αλλά παρόμοια και μαυριδερη . Ο οικολόγος Paul Rosolie , ο οποίος περνά πολύ χρόνο στη ζούγκλα του Αμαζονίου και είναι γνωστός για τις φωτογραφίες του με γιγάντια ανακόντα, μίλησε στο podcast του Julian Dorey για το φρικιαστικό περιστατικό ενός εργάτη υλοτομίας που σκοτώθηκε στην περιοχή μιας απομονωμένης άγριας φυλής. Η Rosolie λέει ότι αυτές οι φυλές φοβούνται τόσο πολύ τους ξένους που τους σκοτώνουν όταν τους βλέπουν πολύ βάρβαρα . Ο οικολόγος ενημερώθηκε για αυτό το περιστατικό από έναν κάτοικο της περιοχής ονόματι Βίκτορ· συνέβη στον σύζυγο της αδερφής του.

Κάποια στιγμή, όταν η αδερφή του Βίκτωρ και ο σύζυγός της βρίσκονταν στο δάσος, όχι μακριά από το ποτάμι, τα αγρίμια τους παρατήρησαν και άρχισαν να τους κυνηγούν ως θήραματα. Η αδερφή του Βίκτορ κατάφερε να δραπετεύσει, αλλά ο σύζυγός της στάθηκε άτυχος, τον έπιασαν και λίγο αργότερα το βασανισμένο σώμα του βρέθηκε στην παραλία. «Του έκοψαν το δέρμα, του έκοψαν τους όρχεις, του έκοψαν τα χέρια και άνοιξαν το στομάχι του για να δουν το περιεχόμενο του στομάχιου του». (η οποια ομοιοτητα με τον τροπο που εσφαζαν οι κομμουνιστο-συμμορητες "φασιστες" μονο τυχαια δεν ειναι, ουτε το γεγονος οτι λενε τα ακριβως αντιθετα στο ποπολο χωρίς ιχνός ηθικης επι 80 ετή )

Σύμφωνα τις πληροφοριες οι άγριοι ενήργησαν με σαδιστική σκληρότητα. Για αυτούς αυτός ο ξένος δεν ήταν άνθρωπος, αφού ήταν τελείως διαφορετικός από αυτούς. Οι νόμοι δεν λειτουργούν εκεί. Του επιτέθηκαν βέλος στο πόδι και μετά έβγαλαν μια πολεμική κραυγή και έτρεξαν έξω από τον θάμνο. Προφανώς κατάλαβε ότι ο ίδιος δεν θα μπορούσε να τρέξει στο ποτάμι, οπότε είπε στη γυναίκα του να τρέξει όσο πιο γρήγορα γινόταν. Έτρεξε στο νερό, πήδηξε και κολύμπησε στον Αμαζόνιο».

Όταν αργότερα οι διασώστες έφτασαν στο σημείο της επίθεσης, είδαν ότι η παραλία ήταν καλυμμένη με αίμα και μέρη του σώματος ήταν διάσπαρτα σε αυτήν, ανακατεμένα με βέλη: «Έπρεπε απλώς να μαζέψουν τα κομμάτια και να φύγουν» . Πιστεύεται ότι τέτοιες απομονωμένες φυλές ζουν σε πολύ μικρές ομάδες 30-40 ατόμων, αλλά στην πραγματικότητα οι επιστήμονες μπορούν μόνο να μαντέψουν πόσοι άγριοι ζουν στη ζούγκλα του Αμαζονίου . «Τα πάντα εκεί είναι καλυμμένα με δάση, ο Αμαζόνιος είναι ο μεγάλος κρυφτής των πάντων…» , σημειωση: ειναι πολυ πισω ακριβως επειδη οι βαρβαρες φυλες ειναι ανικανες να κανουν εφευρεσεις και στο ποπολο λενε πως βαρβαροι ηταν αυτοί που εφεραν ολη αυτη την τεχνολογια σήμερα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications