Γιατρός προειδοποιεί ότι οι «τουρμποκαρκίνοι» εξαπλώνονται δραματικά : «Αυτό δεν είναι φυσιολογικό»

Ένας παγκοσμίου φήμης επιδημιολόγος κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τα αυξανόμενα ποσοστά των καρκίνων , τα οποία προειδοποιεί ότι εξαπλώνονται «δραματικά».

Ο Δρ. Harvey Risch είναι Ομότιμος Καθηγητής Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο Yale. Η Risch ειδικεύεται στους τομείς της αιτιολογίας του καρκίνου, της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης και των επιδημιολογικών μεθόδων.

Ο καθηγητής έλαβε επιχορήγηση 3,65 εκατομμυρίων δολαρίων από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH) για μια πενταετή μελέτη της αιτιολογίας των περιπτώσεων καρκίνου του παγκρέατος στο Κονέκτικατ.

Αφού ανακάλυψε μια ανησυχητική αύξηση των «τουρμποκαρκίνων», ο Risch μιλάει τώρα για να προειδοποιήσει το κοινό για τα ευρήματά του, χρησιμοποιούν τον όρο «καρκίνος turbo» για να περιγράψουν την πρόσφατη εμφάνιση επιθετικών καρκίνων που αναπτύσσονται πολύ γρήγορα.

Σύμφωνα με τον Risch και άλλους ειδικούς στον καρκίνο, τα κρούσματα αυτού του νέου φαινομένου έχουν αυξηθεί ραγδαία τα τελευταία δύο χρόνια.

«Αυτοί οι καρκίνοι που το σώμα κανονικά θα κρατούσε υπό έλεγχο αυξάνονται απροσδόκητα πολύ γρήγορα», εξήγησε σε πρόσφατη συνέντευξη στους The Epoch Times. «Γνωρίζουμε ότι τα εμβόλια κατά του Covid έχουν προκαλέσει διάφορους βαθμούς βλάβης στο ανοσοποιητικό σύστημα σε ανθρώπους που τα έχουν λάβει.

«Και αυτή η ζημιά θα μπορούσε να είναι πιο συχνή, η εμφάνιση άλλων μολυσματικών ασθενειών και ίσως επίσης να είναι καρκίνος μακροπρόθεσμα», προειδοποίησε.

Πολλοί αλλοι γιατροί, συμπεριλαμβανομένου του διάσημου παθολόγου Ράιαν Κόουλ, κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τους «τουρμποκαρκίνους».

«Λόγω της απορρύθμισης των ανοσολογικών αποκρίσεων και της καταστολής του ανοσοποιητικού συστήματος από αυτές τις γενετικες ενέσεις… αυτοί οι καρκίνοι που κανονικά θα κρατούσε υπό έλεγχο το σώμα αυξάνονται απροσδόκητα πολύ γρήγορα», προειδοποίησε ο Δρ Κόουλ προηγουμένως κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης.

Αλλά τα χειρότερα μπορεί να είναι ακόμη μπροστά, προειδοποιεί ο Risch.

«Ο καρκίνος ως ασθένεια χρειάζεται πολύ χρόνο για να εκδηλωθεί από τη στιγμή που ξεκινά, από τα πρώτα κύτταρα που τρελαίνονται μέχρι να αναπτυχθούν αρκετά ώστε να διαγνωστούν ή να εμφανιστούν συμπτώματα, μπορεί να χρειαστούν από δύο έως τρία χρόνια, όπως λευχαιμίες και λεμφώματα, πέντε χρόνια για τον καρκίνο του πνεύμονα, 20 χρόνια για τον καρκίνο της ουροδόχου κύστης ή 30, 35 χρόνια για τον καρκίνο του παχέος εντέρου κ.λπ.» (σε αυτο υπολογιζαν οι συμμορητες της γνωστης φυλής μετα μπολια σε 5 ετη που θα ψοφάνε σαν κοτοπουλα δεν θα θυμουνται καν οτι εκαναν τα μπολια, δεν ειναι και τυχαιο που ιδιοι κυνήγησαν και στην Ελλαδα γιατρό το 2016 που ανακάλυψε την απατη με τον καρκίνο ).

Έχουν υπάρξει αυξανόμενες αναφορές για άτομα στην ακμή της ζωής που πάσχουν ξαφνικά από καρκίνο με πρωτοφανή ρυθμό. YouTuber Colby Brock, 26 ετών, μοιράστηκε τη διάγνωση του καρκίνου των όρχεων με τους συνδρομητές του στις 9 Ιουλίου 2023. Σύμφωνα με τον Δρ Risch, εάν ένας 25χρονος εμφανίσει καρκίνο του παχέος εντέρου χωρίς οικογενειακό ιστορικό της νόσου, τότε πρέπει να υπάρχει κάτι άλλο στο παιχνίδι.

«Αυτό είναι βασικά αδύνατο με βάση το γνωστό παράδειγμα του πώς λειτουργεί ο καρκίνος του παχέος εντέρου», λέει. Πρόσθεσε ότι άλλοι καρκίνοι μακράς λανθάνουσας εμφάνισης εμφανίζονται σε πολύ νεαρά άτομα. «Αυτός δεν είναι ο φυσιολογικός τρόπος που λειτουργεί ο καρκίνος», είπε ο καθηγητής.

«Μερικοί από αυτούς τους καρκίνους είναι τόσο επιθετικοί που, από τη στιγμή που εντοπίζονται για πρώτη φορά και όταν επιστρέφουν για θεραπεία μετά από μερικές εβδομάδες, έχουν αυξηθεί δραματικά σε σύγκριση με αυτό που θα περίμεναν οι ογκολόγοι».

«Κατά τη γνώμη μου, ο καρκίνος είναι κάτι που το σώμα καταπολεμά συνήθως επειδή τα κύτταρα τρελαίνονται. Το ανοσοποιητικό σύστημα ως επί το πλείστον τα αναγνωρίζει και καταφέρνει να τα καταβροχθίσει ή να τα απενεργοποιήσει για να μην προχωρήσουν.«Αλλά εάν το ανοσοποιητικό σύστημα έχει υποστεί βλάβη με τρόπο που περιορίζει την ικανότητα αναγνώρισης ή απενεργοποίησης διαταραγμένων και νεοαναπτυσσόμενων καρκινικών κυττάρων, τότε αυτό ανοίγει την πόρτα για να πολλαπλασιαστούν σε σημείο που το ανοσοποιητικό σύστημα δεν μπορεί να τα αντιμετωπίσει.Και νομίζω ότι αυτός είναι ο πιο πιθανός μηχανισμός εδώ».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications