Θάνατος  20χρονης δοκίμου  που οι έγκυρες πήγες τους έβγαλαν πόρισμα απο τι πέθανε

Θάνατος 20χρονης δοκίμου του Εμπορικού Ναυτικού, Μαριάννας Τσίγκα, η οποία άφησε την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο της Αθήνας, έχοντας ασθενήσει κατά την διάρκεια εκπαιδευτικού ταξιδιού στην Ινδία.

Η νεαρή δόκιμη πλοίαρχος που κατάγεται από την Κω κατέληξε μετά από 16 ημέρες νοσηλείας, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους της.

Η 20χρονη Μαριάννα αλλά και η οικογένειά της ταλαιπωρήθηκαν πολύ από την στιγμή που η ίδια επαναπατρίστηκε, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εγκυρης πηγης newsit ναι αυτη που ελεγε για φασιστες επειδη επιασαν λαθρο να βάζουν φωτιες , αρχικά νοσηλεύτηκε σε ιδιωτική κλινική του Πειραιά, όπου οι γιατροί ανέφεραν ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι καθώς η κατάσταση της υγείας της ήταν επιβαρυμένη, εκεί οι γιατροί δεν διαπίστωσαν κάποια λοίμωξη. Στη συνέχεια οι γονείς της την μετέφεραν σε μεγαλύτερη ιδιωτική κλινική της πρωτεύουσας όπου τελικά το κορίτσι κατέληξε μετά από μερικές μέρες.

Με ανακοίνωσή του νωρίτερα, το Λιμενικό Σώμα έκανε γνωστή την τραγική είδηση του θανάτου της 20χρονης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι αιτία θανάτου είναι η λοιμώδης εγκεφαλίτιδα η οποία μπορεί να προκλήθηκε από το τσίμπημα κάποιου εντόμου, πιθανόν κουνουπιού.

Ενώ λένε πως "οι γιατροί δεν διαπίστωσαν κάποια λοίμωξη" οι έγκυρες πήγες τους έχουν πληροφορίες ότι τέλικα οι γιατροι έλεγαν ψεματα και η αιτία θανάτου είναι η λοιμώδης εγκεφαλίτιδα μάλλον απο κουνουπί μιλαμε αυτοι χανονται σε εγκυρες πηγες τους , ξερετε πολλους να πεθαινουν απο τσίμπημα κουνοπιων ? γιατι εμεις ξερουμε οτι πανε αδιαβαστει απο τσίμπηματα ενέσεων! ετσί δεν τρέχει τιποτα, και αν βαλουν κανέναν οι γονείς τα ψάξει απο τι πέθανε οι συμμορίτες εισαγγγελείς θα κοιτάξουν τι λενε οι έγκυρες πήγες τους και οτι λενε αυτές αυτο ειναι, οπως εκαναν με τους φασίστες που έπιασαν λαθρο που οι άκρως επικίνδυνοι συμμορίτες και μελή σατανικής συμμορίας εισαγγελείς επικαλέστηκαν post απο άναρχο-σελίδες τους να πιάσουν τους φασίστες και οχι τους λαθρο παραβιαζοντας και τους δικούς νομούς, αν δεν πατούσε κανένας σε όλες αυτές τις έγκυρες πήγες τους δεν τολμούσαν να κάνουν τέτοια συνεπώς οι μάζες ειναι συνεργοί.

Εισαγγελείς : για μισό λεπτό να δούμε τι λενε τα αδέλφια στην ανεξάρτητη σελίδα μας "Σατανιστές η επερχόμενη φυλη του κακού " α! αφου λενε ετσι εκεί ετσι ειναι, ένοχοι οι φασίστες ρατσιστές που βλεπουν και την μισανθρωπη φυλη μας! και όσοι τους έχουν για σοβαρούς επειδή μιλάνε στον πληθυντικό οπως τους ειπε ο Γιαχβέ και νομιζουν ότι δεν εχουν τετοια γελοία ονόματα που παραπέμπουν στο κακο,να σας ενημερώσουμε οτι εχουν δεκάδες σελίδες facebook με παρόμοια ονόματα και σατανισμός στο τίτλο κόλαση κτλ αλλα που να τις δει το ποπολο που εχει το ιντερνετ για να διαβαζει εγκυρες πηγες τους? σαν αλλον τον γελοιο που φοραει σουτιεν σε παραλιες και μετα παει στο νταβος που εχουν μαζεψει ολα τα μιασματα τους που το παιζουν προθυπουργοι και το παιζει σοβαρος στα χρήσιμα goim τους που νομιζουν πως κατι κανουν και πως θα πανε στο παραδεισο με 15 παρθενες αν κανουν οτι λένε, και αυτους τους γελοιους θεωρουν οι μαζες πως κανουν κουμαντο σε ολοκληρες χωρες οταν η νοημοσυνη τους δεν περναει αυτη ενος σκυλου .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications