Διαβάτη  για τα σιχάματα που προωθούν : Όταν ακούω όλα αυτά για τη προσωπική ζωή κάποιου, με πιάνει μια αηδία

H Χρυσούλα Διαβάτη ρωτήθηκε και απάντησε για τον υποψήφιο "πρόεδρο" της γνωστής συμμοριας των ελληνοφωνων που αποκαλουν ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη τονίζοντας ότι δεν τον γνωρίζει τόσο τον ίδιο όσο και την κομμουνιστρια ονοματι Έφη Αχτσιόγλου, αλλά δεν θα ψήφιζε κανέναν από τους δυο γιατί οι δηλώσεις για την προσωπική τους ζωή της προκαλούν αηδία, και που να ηξερε ότι αυτοι οι αδυσταχτοι και δαιμονισμενοι αριστερο-συμμορητες θα εσφάζαν και την ιδια ως φασιστρια το 40 αργά και βασανιστικά καθώς αρέσει στους δαίμονες να βασανίζουν για αυτο δεν σκοτωναν με σφαιρες , (αυτο πως και εχουν βγαλει fake news και θεωριες συνομωσιας οτι σκοτωναν ως δαιμονες τα θυματα τους και εκαναν φρικτά βασανιστήρια ακομα και με Κονσερβοκούτια? ) .

«Δεν ξέρω τον κύριο Κασσελάκη. Πρώτη φορά ακούω το όνομά του. Όταν ακούω όλα αυτά για τη προσωπική ζωή κάποιου, με πιάνει μια αηδία γιατί δεν με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του. Γιατί βγαίνουν όλοι και δηλώνουν τι είναι; Ποιος ρώτησε και ποιον αφορά; Δε ρωτάω κανέναν τι είναι. Δε μου επιτρέπεται πρώτα απ’ όλα, αλλά, δε με ενδιαφέρει κιόλας. Να πάμε αν είναι σε μια κλειδαρότρυπα και να χαζεύουμε. Το βρίσκω αισχρό» ανέφερε αρχικά η Χρυσούλα Διαβάτη.

«Η γνώμη του κυρίου Κούγια, είναι γνώμη του. Δε μπορώ να επέμβω σε αυτό. Εμένα όμως, όλα αυτά εκτός από αηδία, δε με αφορούν. Δε το καταλαβαίνετε ότι είναι τελείως ηλίθιο να ενδιαφερόμαστε για το τι κάνει ο καθένας; Δε με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας σπίτι του, στο σπίτι του όμως, να μη θίγει εμένα. Ούτε την κυρία Αχτσιόγλου ξέρω. Την έχω ακούσει βέβαια. Όσο ξέρω τον κύριο Κασσελάκη ξέρω και την κυρία Αχτσιόγλου. Αν έπρεπε να επιλέξω κάποιον, δε θα επέλεγα κανέναν από τους δυο» κατέληξε η ηθοποιός.

Λογικά αν και όλη την ζωή της θα την πέρασε να παίζει ρόλους, θα βλέπει ότι ορδές Νεοέλληνες οχι μονο υποστηρίζουν τους υπηρέτες του κακού και την επίσημη συμμορία τους το ΣΥΡΙΖΑ αλλα αρέσουν στους έκφυλους όλα αυτά οπως και δεν εχουν αφήσει αριστεροιουδαϊκή σελιδα που μην εχουν πατήσει like αλλα δεν θα λεει τίποτα για το εκφυλο πόπολο για να μην φανεί κάκια , καθως οποιος λεει την αληθεια στους δαιμονισμενους που το παιζουν και αγιοι ειναι ο κακος, δεν ειναι και τυχαιο που μεσαιωνα σε εκαιγαν δημοσια και το απολαμβανε ο δαιμονισμενος οχλός , τα ιδια αγριμια ειναι και σήμερα ολοι αυτοι που υποστηριζουν το κακο και που το παιζουν πολιστισμενοι ..

Εχουμε δει σχόλια σε αριστερό-κομμουνιστικες σελίδες κατα αυτών που σχολιάζουν τα αυτονόητα απο συμμορίτες που δείχνουν οτι άνετα θα ξανα έσφαζαν όπως και το 40 ολους τους μη κομμουνιστες ως φασίστες και θα πηγαίναν ως τρόπαια κομμένα αυτια κτλ στα αφεντικά τους οπως ειχαν κανει στην σφαγή της Χίου.Και ορδες νομιζουν οτι οι λεγόμενοι σατανάδες ειναι κάπου άλλου επειδή ετσι λενε οι θρησκείες και ο χριστιανισμος ενώ τους ίδιους υποστηρίζουν, και πως οι κακοι ηταν οι ναζι επειδη σκοτωναν αυτα τα κτηνη το 40 που εσφαζαν ως τερατα και εκαναν φρικτά βασανιστήρια, στα 5 μετρα οπως ηταν η θανατικη ποινη να τα λεμε και αυτά ετσι πολλοι νεοελληνες που δεν εχετε ιχνος δικαιου και αρετης και εχετε το θρασος να λετε πως ειστε και απογονοι του Πλατωνα οταν ειστε αγκαλια και υποστηριζεται αυτα τα κτηνη που ειναι δηθεν ιδελογια ? κάντε ιδεολογία και τους παιδεραστές τοτε που βγαίνουν απο αυτούς !!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications