Προσαγωγή 17χρονου ΑμεΑ για εμπρησμό στα Ψαχνά Ευβοίας – Τον κατέδωσε η μάνα του!

Ένα ακόμη άτομο προσήχθη ως ύποπτο για εμπρησμό, αυτή τη φορά για τη φωτιά που είχε ξεσπάσει τις προάλλες στα Ψαχνά Ευβοίας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviaonline.gr, πρόκειται για έναν 17χρονο ΑμεΑ, τον οποίο μάλιστα κατήγγειλε η μητέρα του, που επίσης προσήχθη από τις Αρχές, ως έχουσα την ευθύνη για τον ΑμεΑ γιο της.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο 17χρονος βοηθούσε στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, όταν κατεγράφη από κάμερα να ανάβει φωτιά σε έναν θάμνο. Οι πυροσβεστικές δυνάμεις θεώρησαν ότι υπήρξε αναζωπύρωση, όμως υπαίτιος ήταν, τελικά, ο ανήλικος. Πλέον, αναμένεται να τού απαγγελθούν κατηγορίες, με βάση τα στοιχεία που υπάρχουν.

Περιμένουμε τους ψυχοπαθείς ελληνόφωνους να δώσουν εντολή στην φερόμενη ελληνική αστυνομία που καλύπτει την εγκληματική δράση τους μεταξύ άλλων να δώσουν εντολή να συλληφθεί η μάνα του επειδή ειναι "φασίστρια" οπως οι άλλοι στο Εβρο που έπιασαν τους λαθρο τους να βάζουν φωτιά, και επίσης να το βγαλουν fake news κανένας αμεα δεν έβαλε φωτιά πουθενά θεωρίες συνωμοσίας των φασιστών ουγκ! οπως ελεγαν για τους λαθρο, και να σκεφτεί κανεις πως οι ιδιοι θα σας βγαλουν νέες ταυτότητες ώστε να κανουν οτι κανουν και στο ίντερνετ και εκτός ίντερνετ, τίτλος κομμουνιστης σελίδας ελληνοφωνων που δινει γραμμη στα αναρχο-ορκ με δεικτη νοημοσυνης σκυλου, για αυτούς που έπιασαν τους λαθρο να βαζουν φωτιά φασιστες και τα σχετικα και εδωσαν εντολη στην αστυνομια να τους συλλαβουν :

Και εδώ οι έγκυρες πήγες τους σήμερα οσο οι μαζες νομιζουν οτι ο Μητσοτακης κανει κουμαντο και οχι οι αναρχο-συμμορητες μαζι με τους ελληνοφωνους, που τους πατανε και like, και παπαγαλιζουν και οι ιδιοι αυτη την μασονικη λεξη "φασιστες ", εβγαλε και το "πατριωτη" μαζι με τις δικες τους τον makeleio (μετα το ειδαμε) αυτα γινονται οταν βαζεις τα ιδια με αυτους για φασιστες ναζι και τα ιστορικα ψεματα τους και ολα αυτα τα κομμουνιστικα, για αυτο ο φιλος του ο Αντωνιαδης δεν εχει ιδεα απο αληθινη ιστορια και λεει για νταχαου και νομιζει οτι τωρα με την ψευδοπλανουκλα τους ελεγαν ομαδικα ψεματα ,απο τετοιους πατριωτες εχει μαθει την κομμουνιστικη ιστορια αφου ολη την ζωη του θα διαβαζε νομικα , αυτο το κακο κανουν ορδες νεοελληνες στο ιντερνετ με ελληνικες σημαιες , ενω οταν βαζεις αληθινη ιστορια οχι μονο χαλας την μανεστρα και στους ελληνοφωνους και στους νεοελληνες που παπαγαλιζουν τα ιδια με τους πρωτους , αλλα η google δεν σε βγαζει ουτε στην δευτερη σελιδα :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications