Μαγνησία: 40χρονος που θα έγραφε παντού για ρατσιστές και φασίστες  ασέλγησε σε 6χρονο!

Οποιος βρει εστώ έναν παιδεραστη που να μην ειναι αριστερο-συμμορητης ασχετα αν ειναι σε αλλα δικα τους κομματα τυπου Νεα Δημοκρατια κερδιζεί μια θεση σε αλλο κοσμό πολυ καλυτερο απο αυτον μπορεις να το πεις και παραδεισο (ουδεμια σχεση με αυτα τα χριστιανικα), που ομως δεν υπαρχει δημοκρατια, και κατι τετοια μιασματα τα βλεπουν απο μικρα και τα πετανε στο Καιαδα.Ετσι δεν προλαβαινουν καν να μολυνουν τον εκει κοσμό που απαγορευεται να εισαι δημοκρατης με το κακο, οσοι θελουν δημοκρατια στελνωνται εδώ τα πνευματα τους να γεννηθουν ξανα και ξανα σε αυτη την κολαση μέχρι να μαθουν να ξεχωριζουν το κακο εις στους αιωνας των αιωνων , ετσι και αλλιως ο χρονος δεν υπαρχει στο μη υλικο κοσμό .

Συνελήφθη μετά από καταγγελία της μητέρας του ανήλικου παιδιού το περασμένο Σάββατο. Η γυναίκα κατήγγειλε στις αρχές πως ο άντρας άγγιξε τα γεννητικά όργανα του παιδιού της! Στην αστυνομία κατέθεσε και το παιδάκι και στη συνέχεια ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη

Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες αλλά δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα οι οποίοι τον οδήγησαν στην φυλακή προσωρινά μέχρι να γίνει η δίκη. Ο 40χρονος κατηγορείται για ασέλγεια ανηλίκου κάτω των 12 ετών και κατάχρηση σε ασέλγεια ανήλικου από άτομο εμπιστοσύνης του.

Δεν έχουμε βρει κανέναν αλλον σε παγκοσμιο επιπεδο που να έχει καταλαβει τι παιζεται με αυτους ακόμα και οι ελαχιστοι που γνωριζουν αληθινή ιστορία και οχι την δικη τους που λενε απο τα σχολεια, διοτι έχει σχεσή, μια μοναξια της νιωθεις που γνωριζεις μεσα απο την απλη λογική που απουσιαζει απο το ποπολο που λέει τα ίδια με αυτους για ναζι φασιστες και τα σχετικά τετοιος σκοταδισμος ουτε στο μεσαιωνα που δεν ειχαν και πτυχια οι "αμορφωτοι" ηταν πολυ πιο εξυπνοι απο τους σημερινους δηθεν μορφωμενους .

Κάποτε μόλις πριν 5-6 έτη νομίζαμε πως ειναι έξυπνοι αλλα στην πορεία και μεσώ ίντερνετ είδαμε πως ο όχλος ειναι ηλίθιος και πάνω σε αυτο βασίζονται διότι αυτοι οι ηλίθιοι παρασύρουν τους πάντες στο επίπεδο τους , πως αλλιως να εξηγήσεις το γεγονός που όλοι ομαδικά νομιζουν πως οι κακοί ηταν αυτοι που ηταν έτη φωτός μπροστά σε όλα και τωρα γεύονται τους καρπούς που έσπειραν με την συμπεριφορά τους (μαζι και τους παιδερατσες)? και το γεγονος που ολες οι εγκυρες πηγες του κακου ειναι στην πρωτη θεση και οι μαζες δεν βλεπουν ουτε καν την αφυσικη και μη ανθρωπινη συμπεριφορα τους? ένα απλό πράγμα λέμε .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications