Πέθανε 41χρονη  που ξυλοκοπήθηκε από τον  αγαπημένο της  μετά απο μήνες  από λοίμωξη στο Gulag του Ευαγγελισμού (!)

Επειδή ο άσχετος από ιστορία Αντωνιαδης αποκαλει τα νοσοκομεια τους Νταχαου και οχι Gulag τι και αν ειναι γεματα αριστερο-κομμουνιστές ούτε καν μαϊμού εθνικοσοσιαλιστες σαν αυτούς που εχουν στην Ουκρανία

Άλλα η σχιζοφρένεια δεν σταμάτα εδώ, πάμε να δούμε τι λενε οι έγκυρες πήγες τους που διαβαζουν ορδες ανεγκέφαλοι που νομιζουν οτι ειναι λογικα οντά?

Θρήνο προκάλεσε η είδηση ότι η 41χρονη Όλγα που είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον προπονητή τζούντο στην Αργυρούπολη, άφησε την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το κέντρο αποκατάστασης στο οποίο δεχόταν την απαραίτητη φροντίδα, μετά από 7 μήνες νοσηλείας στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, η 41χρονη υπέστη λοίμωξη του αναπνευστικού και μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου δυστυχώς κατέληξε.

Την τραγική είδηση, έκανε γνωστή ο σύλλογος Εθελοντών «Προασπίζω»: «Μόλις το πληροφορηθήκαμε και έτσι ….. μια εβδομάδα ξεκινά δυστυχώς με ανείπωτη θλίψη – ιδιαίτερα για την οικογενεια της συνδημότισσάς και φίλης Όλγας!

Θυμάστε εκείνο το κορίτσι που κακοποιήθηκε βάναυσα ως σάκος του καράτε στην Αργυρούπολη απο τον (δηθεν) Άνθρωπο της ….. και δάσκαλο καράτε. Τελικά φαίνεται πως η στήριξη μας & η Αγάπη μας δεν ήταν αρκετή για να υπερκεράσει το μίσος και τα θανατηφόρα κτυπήματα του !!!

Σήμερα μια ακόμη νέα συνάνθρωπός μας φεύγει από την βίαιη συμπεριφορά του ανθρώπου που νόμισε πως την Αγαπά.Σαν κοινωνία έχουμε & ας ψάξουμε τις ευθύνες μας και ως προσωπικότητες ας θεραπεύσουμε επιτέλους το υποσυνείδητο μας από εγωισμούς & ακραίες συμπεριφορές – γιατι η Ζωή είναι Ανεκτίμητη !
Καλό σου ταξίδι Ολγα !!!
ΣΥΛΛΛΟΓΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΠΡΟΑΣΠΙΖΩ !!!’

Οι έγκυρες πήγες τους που λέγαμε που οποιος τις διαβαζει να μην δηλωνει ανθρωπος αλλα διποδο οπως ελεγε και ο "ρατσιστης" Πλατων για αυτους που δεν έχουν λογική:

Τι λένε εδώ εκτός το αριστερό-κομμουνιστικο "το μίσος " ? οτι πέθανε απο λοίμωξη στο Gulag του Ευαγγελισμού μετα απο μήνες και την πήραν απο εκεί και την πήγαν σε άλλο νοσοκομείο στο Λαϊκό Νοσοκομείο λες και πριν ηταν σε καμια στάνη σε βουνό οπού τελικά κατέληξε, και για όλο αυτο λενε υποκριτικά πως ευθύνεται μονο ο άντρα της που την είχε πλακώσει στο ξύλο πριν κατι μήνες και οι ακραίες συμπεριφορές ενω οι ιδιοι λενε πως πεθανε απο λοιμωξη, και το νοσοκομείο που την ειχε εκει επι μήνες με την "απαραίτητη φροντίδα" και μολις ειδαν οτι πεθαινει απο την πολυ "φροντίδα" την εστειλαν σε αλλο δεν έχει καμιά ευθύνη, και απο κάτω σχόλια απο το ποπολο που τo δουλευουν τοσο ευκολα και τους παταει και like του τύπου αχ την καημένη, πως και δεν είπαν οτι πέθανε απο covid? ευκαιρία ηταν ... Και τωρα εμείς πρέπει να θεωρούμε ανθρώπους ολους αυτούς που διαβαζουν αυτές τις έγκυρες πήγες οταν εχουν ανυπαρκτή λογικη , και που ηδη απο το 2016 τους βλεπουμε να υιοθετούν την παράνοια των συμμοριτών στα παντα μεσα απο αυτες τις εγκυρες πηγες...Αλλα ο "κακος" ελεγε θεωριες οταν ελεγε πως: "Θα σκοτώσουν ολους τους έξυπνους για να μείνουν αυτοι οι πιο έξυπνοι στην Γη" οταν το βλεπουμε live αυτο καθε μερα...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications