Ένας Νορβηγός κλείστηκε  αναγκαστικά σε  ψυχιατρική μονάδα επειδή ασκεί κριτική στην παγκοσμιοποιητική ατζέντα

Ο Trond Harald Håland έχει μιλήσει ανοιχτά στα κοινωνικά δίκτυα για το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, την απατη για την κλιματική αλλαγή και τα διαβατήρια εμβολίων τυπου σοβιετικης ενωσης (που στην Έλλαδα οι σχισοφρενεις ημνητες των σατανο-κομμουνιστων αποκαλουσαν αρρωστημένα φασιστικά μετρά, να τα λέμε και αυτά με την ομαδικη σατανο-ψυχωση να παπαγαλιουν μασονικες ταμπελες).

Έχει επίσης επικρίνει το νορβηγικό σύστημα υγειονομικής περίθαλψης για ό,τι συνέβη κατά τη διάρκεια της ψευδό-πανδημίας και έχει επίσης κάνει πολυάριθμες αναρτήσεις που τονίζουν τους μεγάλους υπερβολικούς θανάτους στη Νορβηγία μετά την έναρξη των ενέσεων . Μια από τις ενέργειές του ήταν να γράψει μια επιστολή σε έναν γιατρό στην περιοχή του για να σταματήσει τον μπόλιασμα παιδιών ηλικίας 5 έως 11 ετών .

Λόγω των αναρτήσεων του στο Facebook, ένα ανώνυμο άναρχο-troll (τα γνωστά ) κατήγγειλε τον Håland στην αστυνομία, κατηγορώντας τον ότι ήταν «ψυχικά ασταθής». Για το λόγο αυτό, δύο «υγειονομικοί» μαζί με δύο ένστολους αστυνομικούς πήγαν σπίτι του, τον έβγαλαν με τη βία από το σπίτι του και τον έκλεισαν σε ψυχιατρείο.

Το νορβηγικό ανεξάρτητο μέσο ενημέρωσης Document ανέφερε ότι στις 19 Ιουλίου, ο Håland οδηγήθηκε βίαια από το σπίτι του και κρατήθηκε για εννέα ημέρες βάσει του νόμου περί προστασίας της ψυχικής υγείας. Αφέθηκε ελεύθερος στις 28 Ιουλίου, η Επιτροπή Ελέγχου Ψυχιατρικής Φροντίδας αποφάσισε ότι δεν υπήρχαν λόγοι να χρησιμοποιηθούν βίαια μέτρα κατά του Håland.

Ο δικηγόρος, Barbro Paulsen, ο οποίος εκπροσώπησε τον Håland, είπε ότι εάν κάποιος δεν έχει ιστορικό προβλημάτων ψυχικής υγείας, θα μπορούσε εύκολα να έχει μετά από μια τέτοια εμπειρία. Τέτοια δραστική απομάκρυνση και κράτηση θα μπορούσε να προκαλέσει τραυματικό σοκ, είπε.

Ο δικηγόρος Paulsen είχε ήδη αρκετές περιπτώσεις στις οποίες η χρήση βίας στην ψυχιατρική ήταν κεντρικό ζήτημα, αλλά ποτέ δεν είχε δει μια υπόθεση τόσο σκληρή όσο αυτή του Håland στο παρελθόν. Είναι η πρώτη φορά που οι δηλώσεις που γίνονται στο Facebook χρησιμοποιούνται ως αιτία τέτοιου εξαναγκασμού.

Τα κριτήρια για την υποχρεωτική τοποθέτηση σε ψυχιατρική μονάδα είναι πολύ αυστηρά. Στην περίπτωση του Håland, κανένα από τα κριτήρια δεν πληρούνταν, τόνισε ο Paulsen.

Ο Szasz ισχυρίστηκε ότι ο Håland σχολίασε αυτές τις «θεωρίες συνωμοσίας» μόνο όταν ήταν ψυχικά ασταθής.

Σύμφωνα με τις αρχές, ο Håland έχει δημοσιεύσει «θεωρίες συνωμοσίας» στο Facebook. Ο Håland φαίνεται να έχει ένα απόλυτα υγιές μυαλό. Μήπως ο δηθεν ανώνυμος άναρχο-συμμορίτης και οι δύο αστυνομικοί και ο Erzebet Szasz να πάσχουν από ψυχική σατανική πάθηση, σας θυμίζει κατι?

Για στείλτε εσεις ακόμη και με όνομα καταγγελία κατα των άναρχο-συμμοριτών πχ για δημοσια υποκίνηση μίσους στο λευκό γένος στο facebook με την σχετική εικόνα που βαζουν στην αστυνομία δεν θα σας απαντήσουν καν, ούτε αν κάνετε αναφορά στο facebook οτι παραβιάζουν τους κανονισμούς του facebook, το πολύ πολύ να μπλοκάρει εσάς που είχατε το θράσος να κάνετε αναφορά σε αυτούς που συνεργάζονται, ενώ όταν στέλνουν αυτοι τα μελή της εγκληματικής οργάνωσης μέσα στην αστυνομία αμέσως εκτελούν τις εντολές απο δηθεν εναν ανώνυμο ενώ ειναι δικός τους συμμορίτης , και αυτο δεν γίνεται μονο στην αστυνομία ακόμα και γιατρούς κυνηγούν απο τις λεγόμενες ενώσεις γιατρών με αυτο τον τρόπο, διότι ο δηθεν ανώνυμος ειναι της ίδιας δικιά τους συμμορίας παντού και εχουν ονόματα κωδικούς μεταξύ τους , και θα ηταν μαζί σε σατανικές τελετές το προηγούμενο βράδυ που ειχαν σφάξει ένα παιδί για να πιουν αδρενοχρωμίο , ακομα και τον Αντωνιαδη ετσι του εκαναν πολεμο, με δηθεν ανώνυμες καταγγελίες και αυτός λεει για ναζι μετα, που ειχαν μαζέψει όλη αυτη την σατανο-συμμορία που κανει πολεμο και στον ίδιο, σατανική λατρεία τους έλεγε ο Αδόλφος, και νομίζει οτι τόσα χρονια ηταν αγγελούδια και έλεγαν την αλήθεια και άπλα χάλασαν με την ψευδό-πανούκλα τους τελευταία, ετσι ξαφνικά οργανώθηκαν να λενε ομαδικά όλοι ψέματα (!) οχι οτι και ο ίδιος παπαγαλίζει ιστορικά παραμυθία τους ως δεδομένα μαζί με τα φιλαράκια του τους πατριώτες , οπως το 99.9 των νεοελλήνων που και αυτοι ξαφνικά ανακάλυψαν οτι λενε ψέματα με την πανούκλα τους ενώ τόσα χρονια τους έλεγαν μονο την αλήθεια λες και θα εκαναν κατι τέτοιο παγκόσμια αν πρώτα δεν ειχαν δει οτι οι μάζες κανουν τα ψέματα τους δεδομένα και τα επιβάλουν οι ιδιες στους λιγοστούς λογικούς, μαλιστα το ανεγκέφαλο πόπολο με πτυχία αλλα χωρις ίχνος λογικής της Ελλάδας (γιατι εκτός δεν το είδαμε πουθενά ) έφτασε να αποκαλεί τα εσωτερικά διαβατήρια που ειχαν και στην σοβιετική ένωση "φασιστικά μετρά" , μεχρι και η "Πατριωτισσά " Λατινοπουλου λεει για φασίστες ενώ αδίσταχτοι σατανο- σταλινικοί της κανουν επιθέσεις δημοκρατικα παντα, αυτη βλεπει παντου κακους φασιστες , η φωνη της λογικης κατα αλλά, γελάνε και τα μάρμαρα του Παρθενώνα με τους νεοέλληνες .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications