Στην άλλη δημοκρατία τους στο Καναδά λένε  ηλιθιότητες  στο πόπολο που τους έπιασε να βαζουν οι ίδιοι την φωτιά

Σε όλο τον Καναδά έχουν καεί φέτος περισσότερα από 150 εκατομμύρια στρέμματα ως εκδηκηση απο τους συμμορητες επειδή εκαναν μπλοκα κατά του υποχρεωτικού μπολιασματος .

Περισσότερες από 1.000 πυρκαγιές είναι ενεργές στη χώρα – από τα ανατολικά ως τα δυτικά—εκ των οποίων περισσότερες από 650 είναι εκτός ελέγχου.

Την ίδια στιγμή, τα μη πρόβατα έκει κατηγορούν την καναδική πυροσβεστική για τις εκατοντάδες πυρκαγιές!

Εξαιτίας ενός βίντεο, που δείχνει πυροσβεστικά ελικόπτερα να ρίχνουν φλόγες πάνω από τις φλεγόμενες περιοχές.

Κάποιοι λογικοι υποστήριξαν ότι οι 1.000 πυρκαγιές που καίνε στον Καναδά ΔΕΝ έχουν καμία σχέση με την ηλιθιοτητα που αποκαλουν κλιματική αλλαγή, αλλά ότι η καναδική κυβέρνηση σκόπιμα να εξαπλώνει τις φλόγες.

«Ο Καναδάς χρησιμοποίησε drones με φλογοβόλα συνδεδεμένα σε αυτά και ελικόπτερα για να πυροδοτήσει πυρκαγιές σε όλη τη χώρα, ο Τριντό το ονόμασε κλιματική αλλαγή», είχε γράψει σχετικά ένας χρήστης στο Twitter, ενώ άλλος ανέφερε: «Ξεκίνησαν τις φωτιές με drones και ελικόπτερα να ρίχνουν πύρινες βολίδες».

Και τι λενε στους ηλιθιους εκει που ειναι πολυ περισσοτεροι όπως ειναι και εδώ?

Οτι το βίντεο δήθεν δεν αφορά τις τωρινές πυρκαγιές. Είναι από τον Ιούνιο λένε και ανέβηκε για πρώτη φορά στο Youtube της πυροσβεστικής υπηρεσίας της Βρετανικής Κολούμπια και αφορά προγραμματισμένη ανάφλεξη «αντιπύρ». Γέλανε και οι πέτρες με τις ηλιθιότητες που λένε για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα αντιπύρ με φωτια και οχι να κόψουν μέρικα δέντρα, και μαλιστα σε ευθεια μπροστά αλλα απευθύνονται σε ηλίθιους και οι έγκυρες πήγες τους και τα κανάλια τους παντού στο κόσμο ... Οι ηλιθιοί που βλέπουν δελτια των 8 και εγκυρες πηγες τους, και έκει ειναι πολυ περισσοτεροι και σε αυτους βασιζονται αφου αυτοι θα κανουν επιθεσεις στους λογικους επιβαλοντας το σατανικο αφηγημα ως συνηθως , και λεγοντας τις γνωστες ταμπελες του τυπου θεωριες συνομωσιας .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications