Η Human Progress επιβεβαιώνει μια αύξηση 14% στην βλάστηση που οφείλεται κυρίως στoν άνθρακα

Δεν θα αρέσει στους μισανθρωπους της λεγόμενης "κλιματικής αλλαγής" αυτό το βίντεο που δημοσιεύτηκε προχθές στον λογαριασμό στο HumanProgress: μια έρευνα του 2016 που δημοσιεύτηκε στο Nature από 32 συγγραφείς από 8 χώρες αποκάλυψε ότι μια ανάλυση δορυφορικών δεδομένων δείχνει ότι υπήρξε μια (διατηρούμενη) ανάπτυξη 14% της πράσινης βλάστησης τα τελευταία 30 χρόνια.

Αυτή η ανάλυση είναι σύμφωνη με την επιστήμη σε επίπεδο δημοτικού σχολείου, και με δηλώσεις που έγιναν πρόσφατα κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης:

«Μία από τις αποστολές μου είναι να αντιστρέψω την ιδέα ότι το διοξείδιο του άνθρακα είναι ρύπος και ότι είναι κατά κάποιο τρόπο επικίνδυνος, επειδή είναι στην πραγματικότητα το πιο σημαντικό θρεπτικό συστατικό για όλη τη ζωή στη Γη. Και χωρίς αυτόν, αυτός θα ήταν ένας νεκρός πλανήτης.

Λέω ότι το διοξείδιο του άνθρακα δεν είναι μόνο καλό, αλλά και απαραίτητο. Και είναι καλό που ρίχνουμε λίγο περισσότερο διοξείδιο του άνθρακα στην ατμόσφαιρα. Εάν είχαμε οριστική απόδειξη ότι το CO2 προκαλεί σοβαρά προβλήματα θα μπορούσαμε να το αποδείξουμε, δεν νομίζετε ότι θα το γράφαμε σε ένα κομμάτι χαρτί κάπου για να το διαβάσουν οι άνθρωποι; (αυτοί που προωθούν ότι το CO2 είναι επικίνδυνο) Δεν έχουν απόδειξη»

Το HumanProgress.org δημοσίευσε ένα βίντεο το Σαββατοκύριακο ότι η πράσινη βλάστηση έχει αυξηθεί κατά 14% τα τελευταία 30 χρόνια. Το βίντεο αναφέρει ότι το 70% αυτής της αύξησης αποδίδεται στο CO2 στον αέρα και ότι η βλάστηση αυξάνεται κάθε χρόνο από το 1982 έως το 2009. Η αύξηση της νέας πράσινης βλάστησης ισοδυναμεί με δύο χερσαίες μάζες στο μέγεθος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το «πρασίνισμα» είναι πιο εντυπωσιακό στις άνυδρες περιοχές όπου υπάρχουν υψηλές θερμοκρασίες και υψηλότερες συγκεντρώσεις CO2. Αυτό βοηθά τα φυτά να συγκρατούν περισσότερο νερό κατά τη διάρκεια της διαπνοής, κάτι που θα βοηθήσει κατά τη διάρκεια των ξηρών περιόδων και θα κάνει τα φυτά λιγότερο «υδατικά καταπονημένα». Το αυξημένο CO2 έχει ως αποτέλεσμα υψηλότερες αποδόσεις των καλλιεργειών, που ισοδυναμεί με περισσότερη τροφή και ακμάζουσα άγρια ζωή. Το βίντεο υποστηρίζει μια αύξηση άνω των 3 τρισεκατομμυρίων δολαρίων στις αποδόσεις των καλλιεργειών τα τελευταία 30 χρόνια.

Αυτό δεν θα σταματήσει τις αριστερές προφητείες για το μοιρολόι που βασίζονται σε παράλογη (ή πονηρή) λογική. Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε σχέδια για επένδυση 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε ουσιαστικά μια ηλεκτρική σκούπα για την απορρόφηση άνθρακα από τον αέρα και την αποθήκευση του υπόγεια. Την ίδια στιγμή, ο Μπέρνι Σάντερς κάλεσε το Υπουργείο Δικαιοσύνης να διώξει τους ανθρώπους στη βιομηχανία ορυκτών καυσίμων που διαφωνούν με την αφήγησή του για την κλιματική αλλαγή.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications