«Ο Θεός θέλει να μου πει κάτι»: Είδε έναν λαμπερό σταυρό και την επόμενη μέρα χτυπήθηκε από ένα τρένο και πέθανε

Ιταλία: Στις 30 Αυγούστου 2023, ο 34χρονος Mikael Zanera , εργαζόταν στις σιδηροδρομικές γραμμές Τορίνο-Μιλάνο ως προσωπικό συντήρησης, έκανε συγκόλληση όταν ξαφνικά είδε έναν κόκκινο λαμπερό σταυρό στη ράγα.

Στην πραγματικότητα δεν υπήρχε κανένα θαύμα οπως αρέσκονται να βλέπουν οι χριστιανοί , απλώς ένα τμήμα της ράγας που έλιωσε με την συγκόλληση ανέδειξε τη σταυροειδή ζημιά στο μέταλλο. Ωστόσο, για τον Μίκαελ, που ήταν πολύ πιστός ήταν σαν θεϊκό σημάδι. Έβγαλε τον σταυρό σε βίντεο και το δημοσίευσε στο TikTok: "Ο Θεός θέλει οπωσδήποτε να μου πει κάτι. Αυτή είναι η πρώτη φορά που μου συνέβη αυτό ενώ συγκολλούσα μια ράγα", έγραψε στο μήνυμα στο βίντεο.

Το βράδυ της 31ης Αυγούστου, ο Μίκαελ και οι συνεργάτες του δούλευαν ξανά στη γραμμή Μιλάνο-Τορίνο και, λόγω κάποιου θανατηφόρου λάθους, χτυπήθηκαν από τρένο που ταξίδευε με ταχύτητα άνω των 160 χλμ. την ώρα. Πέντε εργάτες, μεταξύ των οποίων και ο Μίκαελ, πέθαναν αμέσως και άλλοι δύο τραυματίστηκαν.

Τα πτώματα των ανδρών αναφέρθηκε ότι χτυπήθηκαν από τρένο κατά την πρόσκρουση και σύρθηκαν για αρκετή ώρα προτού τελικά σταματήσει το τρένο. Ένας υπάλληλος έκτακτης ανάγκης περιέγραψε ότι ανθρώπινα υπολείμματα διασκορπίστηκαν σε μήκος 300 μέτρων. "Πρόκειται για μια τεράστια τραγωδία. Δεν μπορεί να αποκλειστεί ότι θα μπορούσε να έχει συμβεί κάποιο επικοινωνιακό λάθος", είπε.

Δεν είναι ακόμη σαφές πώς έγινε το ατυχημα. Ο ίδιος ο μηχανοδηγός ήταν σε βαθύ σοκ μετά το περιστατικό, δεν ήξερε ότι θα ήταν κόσμος που δούλευαν στις ράγες. Η RFI, ο διαχειριστής του σιδηροδρομικού δικτύου της Ιταλίας, εξέφρασε «βαθιά θλίψη» και συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων και ανέφερε ότι η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications