Ο Avi Loeb λέει ότι οι «μεταλλικές σφαίρες» που βρέθηκαν στον πυθμένα του ωκεανού μπορεί να είναι εξωγήινη τεχνολογία

Η ανακάλυψη μικροσκοπικών σφαιριδίων από μια ομάδα επιστημόνων, συμπεριλαμβανομένου του καθηγητή του Χάρβαρντ, Avi Loeb, κατά τη διάρκεια μιας αποστολής στα ανοικτά των ακτών της Παπούα Νέας Γουινέας έχει δημιουργήσει ενδιαφέρουσες υποθεσεις.

Μπορει να ειναι οι φωτεινες μπαλες παρακολουθησης που εχουν δει απο την εποχη του δευτερου παγκοσμιου πολεμου των "θεων" οπως έχουμε πει σε αλλο post και οχι των ερπετών που δεν χριαζεται να παρακολουθουν τι γινεται στην Γη ,αφου εχουν τους συγγενεις τους εδώ και δεν ειναι καπου κρυμμενοι αλλα φανεροι, συγκρικριμένα τα τέκνα τους, για αυτο εκαναν σαν λυσσασμενοι επι 80 χρονια και οτι τα παντα ειναι θεωριες συνομωσιας, μετα καταλαβαν μεσα απο ανεξαρτητες πηγες οτι οι μάζες ειναι σε τοσο χαμηλο πνευματικο επιπεδο που δεν υπαρχει περιπτωση να καταλαβουν τι γινεται κατω απο την μυτη τους, ενω το θεμα εχει σχεση με την ιδια την μοιρα τους επι της Γης, και αρχισαν ακομα και οι εγκυρες πηγες τους να λένε για UFO οταν επι 80 χρονια ελεγαν οτι δεν υπάρχουν και συκοφαντουσαν τους πάντες σε πληρη συνεργασια με το ποπολο που ζει σαν τα ζωα σε φαρμα σε ολη την ζωη του .

Σύμφωνα με τον καθηγητή Loeb λοιπον , αυτά τα σιδερένια αντικειμενα σε σχήμα σφαίρας θα μπορούσαν ενδεχομένως να είναι υπολείμματα ενός εξωγήινου αντικειμένου, που εξερράγη στη χαμηλότερη ατμόσφαιρα της Γης πριν πέσει στον Ειρηνικό Ωκεανό σχεδόν πριν από μια δεκαετία.

Οι σφαίρες, που ζυγίζουν συνολικά 35 χιλιοστόγραμμα, συλλέχθηκαν χρησιμοποιώντας μαγνητικό έλκηθρο. Ο καθηγητής Loeb προτείνει ότι η ασυνήθιστη αντοχή του υλικού και οι ιδιότητες των θραυσμάτων τα κάνουν να ξεχωρίζουν από τους διαστημικούς βράχους που είχαν μελετήσει προηγουμένως η NASA. Εικάζει ότι η πηγή αυτών των σφαιρών θα μπορούσε να είναι είτε ένα φυσικό περιβάλλον διαφορετικό από το ηλιακό μας σύστημα είτε απο εξωγήινο τεχνολογικό πολιτισμό.

Ο Avi Loeb, συζητά για τα ευρήματά του, λέγοντας ότι τα αντικείμενα εξετάζονται με τα καλύτερα διαθέσιμα όργανα. Εάν μελλοντικές μελέτες υποστηρίξουν την υπόθεση ότι αυτές οι σφαίρες είναι πράγματι υπολείμματα ενός εξωγήινου αντικειμένου, θα αντιπροσώπευε μια σημαντική ανακάλυψη με βαθιές επιπτώσεις στην κατανόησή μας για το σύμπαν και την ύπαρξη εξωγήινης ζωής.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications