Αδερφός της 43χρονης αστυνομικού: «Ένα σφαγείο το σπίτι της» -«Μου έκανε μεγάλη ζημιά»

«Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο» – Η πρώτη δήλωση της 43χρονης αστυνομικού που ηταν με ένα κτήνος οπως τοσες αλλες που ειναι με δαιμονες και νομιζουν οτι ειναι με αγγελους ( βλέπε τι γίνεται και στο ιντερνετ που εκδηλωνουν και την μοχθηρη φυση τους φτανουν στο σημειο οι γυναικες να πατουν like σε μισανθρωπους και σατανιστες), καθοταν λοιπον με τον Σκυλοφιλο, ενώ ειναι και αστυνομικος δηλαδη έχει μισθο , το μασονικο συνθημα που αρχισαν οι αριστερο-συμμορητες (οπως θα ηταν και αυτός) οποιος δεν άγαπαει τα ζώα δεν αγαπαει τους ανθρωπους που ειναι εδώ?

Στην σοκαριστική κατάσταση στην οποία αντίκρισε το σπίτι της 43χρονης αστυνομικού στην Λάρισα η οποία ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον 54χρονο σύζυγό της και καποτε αγαπημενο της αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο αδερφός της. Παράλληλα, μίλησε και για την υγεία της γυναίκας.

Όσο για την εξωτερική της εικόνα, μετά τα χτυπήματα είπε ότι «είναι άθλια». «Δεν είναι σε καταστολή αλλά έχει υπερβολικό πόνο στα μάτια της, τώρα ανοίγουν. Αν η κατάστασή της πάει όπως είναι τώρα, απ’ τη Δευτέρα θα αρχίσουν να βγαίνουν τα σωληνάκια. Η εικόνα ήταν άθλια», ανέφερε.

Τα χτυπήματα στην γυναίκα ήταν τόσο βαριά ώστε υπέστη ρήξη σπλήνας και νεφρού μέσα στα πλευρά. Χτυπημένη είναι και στο πρόσωπο, αφού ο δράστης της κατάφερε χτυπήματα στη μύτη, τη γνάθο και το στόμα. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, Χρήστο Κραβαρίτη, «το πρόσωπο έχει δεχθεί μακροσκοπικώς εμφανείς πολλαπλές πλήξεις, είναι πλήρως παραμορφωμένο από τα χτυπήματα».

Ο νταής σύζυγος της αστυνομικού έχει συλληφθεί και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενδοοικογενειακή βία, και πρόκληση σωματικών βλαβών ενώ αναμένεται να απολογηθεί αύριο.

Την φροντίδα των παιδιών της έχε αναλάβει ο αδερφός της. Το σπίτι της 43χρονης, όπως ανέφερε ο ίδιος, ήταν σε μια πρωτοφανή κατάσταση καθώς υπήρχαν αίματα παντού.

«Έχουν βάλει καθαρίστρια να καθαρίσει το σπίτι, είναι γεμάτο αίματα. Ήταν μια δύσκολη κατάσταση», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε «ένα σφαγείο. Αίματα παντού, στα τοιχία, στο δάπεδο, τι μπορείς να δεις σε μια τέτοια εικόνα, σε ένα τέτοιο περιστατικό. Ακαταστασία».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications