Αγρίμι Μαχαίρωσε τη φίλη του στη μέση του δρόμου – Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται η 25χρονη

Αυτά γίνονται όταν οι γυναικες δεν εχουν αίσθηση των μοχθηρών για αυτο διαβαζουν έγκυρες πήγες συμμοριτών, αλλα ακομα και όταν ειναι μαζί δεν καταλαβαινουν τίποτα ,πόσες φόρες το εχουμε πει? και ιδού αποτελέσματα εναλλακτικά κανουν παιδιά με τετοια αγρίμια και γεμησε ο τοπος απο δαυτους και μετα λενε δεν υπάρχουν αντρες .

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μία 25χρονη κοπέλα η οποία μαχαιρώθηκε τα ξημερώματα από τον σύντροφό της, στη μέση του δρόμου, στην Πάτρα.

Η 25χρονη μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» της Πάτρας σε σοβαρή κατάσταση στις 2.30 τα ξημερώματα αφού προηγουμένως την είχε μαχαιρώσει ο σύντροφός της μετά από καβγά που είχαν στη διασταύρωση των οδών Μπενιζέλου Ρούφου και Ιεροθέου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας που βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ τσακώθηκε με την 25χρονη σύντροφό του και στη συνέχεια της κατάφερε πολλαπλές μαχαιριές, με αποτέλεσμα η γυναίκα να υποστεί αιμορραγικό σοκ. Σύμφωνα με το tempo24, η 25χρονη καλούσε σε βοήθεια και χάρη στην άμεση επέμβαση του ΕΚΑΒ οι διασώστες κατάφεραν να τη «σταθεροποιήσουν».

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε επεμβάσεις, ενώ ο δράστης, ίδιας περίπου ηλικίας με το θύμα, μετά την πράξη του διέφυγε και αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. Σύμφωνα με την Αστυνομία είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός τους καθώς τα στοιχεία του έχουν ταυτοποιηθεί.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications