Οι πολεμοχαρής  μαχαιροβγάλτες  Κρητικαροι Παρ’ ολίγον να σκοτωσουν Τουρίστρια με αδέσποτη σφαίρα!

80 χρόνια μετά τις κτηνωδίες τους για λογαριασμό αγγλομασονων έφτασαν ακομα σε σημείο να βεβηλώνουν και πτώματα (σαν ξαδέλφια τους τους τσιχαντιστες) ακόμα βάρβαροι έχουν παραμείνει μεθύστακες και χασισεμποροι κτλ οι αγριανθρωποι, μα δεν ειναι όλοι έτσι, ναι αλλα οι περισσότεροι ειναι για αυτο και μοιάζουν με άραβες, και ακριβώς επειδή δεν ειναι όλοι ετσι οι λιγοστοί άνθρωποι απο εκεί δηλαδη οι Κρητικοι που δεν ηταν σαν αυτα τα αγρίμια μας είπαν τι κτηνωδίες έκαναν το 40, ακομα και στο στρατο έβλεπες τι αγρίμια ειναι οι 8 στους 10 πριν μαθεις τις κτηνωδιες τους

Πρέπει να ειναι περήφανοι οι Κρητικαροί που οι παππούδες τους έσφαζαν ως τέρατα για λογαριασμό Βρετανίας και Ισραηλιτών για να μην αφήσουν πέρασμα στα πετρελαια της Αφρικης , χωρίς καν να ειναι στρατιώτες κατα παράβαση καθε έννοιας δίκαιου και ηθικής ενώ έκαναν βανδαλισμούς ακομα και σε πτώματα τύφλα να έχουν οι τζιχαντιστές , και μετά έλεγαν ψέματα ότι δηθεν τα πουλιά και τα όρνια εκαναν τους βανδαλισμούς στα πτώματα (!)

Και πως τα πτώματα Γερμανών με κομμένα τα γεννητικά τους όργανα και τοποθετημένα στο στόμα ηταν απο δήθεν πολεμιστές Μαορί που ήταν ενταγμένοι στις βρετανικές δυνάμεις , ενώ ηταν από κομμουνιστες Κρητικαρους συγκεκριμένης φυλής που έκαναν τα ίδια παντου και στην Πολωνία και νομιζουν πως επειδη αποδεκατησαν τους παντες + παιδαμαζωμα παιδιων του λευκου γενους και εμειναν πολυ περισσοτεροι οι νεοελληνες στην Ελλαδα που κανουν δεδομενα τα ψεματα τους χωρις ιχνος ηθικης λογικης και δικαιου πως εκρυψαν τις κτηνωδιες τους ... Tι να περιμένεις απο αγρίμια να πουν την αληθεια? Το ψεμα και την υποκρισια την εχουν ετοιμη για αυτο και ειναι πασοκο-κομμουνιστες οι περισσοτεροι Κρητικαροι, για την ιστορια δεν ηταν καν ελληνικη η Κρητη το 1913 παραχωρήθηκε στην Ελλάδα .Τι? μην τα λέμε αυτα επειδή οι περισσότεροι Νεοέλληνες λενε τα ίδια με τους συμμορίτες και δεν εχουν ίχνος δίκαιου ? σκασίλα μας δεν θα μας κανουν σαν σημιτικά μούτρα τους οι Νεοέλληνες, εδω εχουμε τόσες αλλες αληθειες που δεν αρέσουν σε κανέναν ας πανε στους πατριωτες της φακης με ελληνικες σημαιες που λενε τα ιδια με τους συμμορητες και το παιζουν απογονοι του Πλατωνα ενω δεν εχουν ίχνος δίκαιου ...μαλιστα μια γνωστη που το παίζει πατριώτισσα έκανε σαν λυσσασμένη κομμουνίστρια μόλις της είπες να μην λεει κομμουνιστικα ψέματα ως δεδομενα επειδη ετσι λενε ολοί, μονο στην Ελλαδα βγαζουν τετοια σημιτικη μοχθηροτητα και μαλιστα με ψεματα των ελληνοφωνων . Κατι τετοιες και τετοιους υποστηριζουν οι μαζες ως πατριωτες και απορουν μετα γιατι πανε απο κακο στο χειρωτερο ακομα και σαν κοινωνια .

Παρ’ ολίγον τραγωδία στα Χανιά, όπου το απόγευμα του Σαββάτου μία τουρίστρια από την Ελβετία τραυματίστηκε από αδέσποτη σφαίρα σε χωριό του Αποκόρωνα.

Η 46χρονη γυναίκα η οποία βρισκόταν με την οικογένειά της σε κατάστημα εστίασης στον Αποκόρωνα όταν δέχτηκε στον ώμο της μία σφαίρα η οποία όμως την τραυμάτισε επιφανειακά, χωρίς να εισέλθει στο σώμα της.

Άμεσα ενημερώθηκαν οι Αρχές προκειμένου να εντοπίσουν το χώρο απ’ όπου ακουγόντουσαν άσκοποι πυροβολισμοί, που όπως εικάζεται θα αφορούσαν σε κοινωνική εκδήλωση.

Η Ελβετίδα τουρίστρια μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας όπου περιποιήθηκαν το τραύμα της το οποίο σύμφωνα με τους γιατρούς δεν εμπνέει ανησυχία.

Εν τω μεταξύ, άκαρπες παραμένουν μέχρι αυτή την ώρα οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό του χώρου αλλά και του δράστη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications