Χρήσιμα δίποδα  (goim ) «Κόλλησαν» τα χέρια τους σε σκυρόδεμα για την… «κλιματική αλλαγή» και κινδυνεύουν με ακρωτηριασμό!

Διποδά για την υποτιθέμενη κλιματική αλλαγή στην Γερμανία που χρησιμοποίησαν ένα μείγμα σκυροδέματος και εποξειδικής ρητίνης για να κολλήσουν τα χέρια τους στην άσφαλτο (για διαμαρτυρία βεβαίως, βεβαίως, στον… κακό πολιτισμό) μπορεί να χρειαστεί να ακρωτηριαστούν τα άκρα τους καθώς μέχρι τώρα έχει σταθεί αδύνατο να απελευθερωθούν!

Στο Twitter φάινονται δύο γυναίκες που αυτο-βαφτίζονται «ακτιβίστριες» να στέκονται με τα χέρια τους ακόμα κλειστά σε ένα κομμάτι ασφάλτου μετά την απελευθέρωση.

« Χρησιμοποίησαν ένα μείγμα σκυροδέματος και εποξειδικής ρητίνης για να κολλήσουν τα χέρια τους στην άσφαλτο σε ένδειξη διαμαρτυρίας και κινδυνεύουν με πιθανό ακρωτηριασμό των χεριών τους» λένε αναφορές στο διαδίκτυο.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην Γερμανία «κολλήθηκαν » στην άσφαλτο των αεροδρομίων στο Αμβούργο και στο Ντίσελντορφ την Πέμπτη, προκαλώντας καθυστερήσεις πτήσεων, ακυρώσεις κ.α (απογονες απο τους ομαδικους βιασμους μογγολων-κομμμουνιστων το 1945 θα ειναι με δεικτη νοημοσυνης κατω απο το οριο ).

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications