Carlson:Το Pride είναι ένας θρησκευτικός πόλεμος που μπορεί να φέρει την ίδια μοίρα με τα Σόδομα και Γόμορρα

Σε έναν μονόλογο στο Twitter την Παρασκευή, ο Tucker Carlson περιέγραψε τις πιθανές συνέπειες της εκστρατείας «Pride» και την παραβίαση «κανόνων που κανένας άνθρωπος δεν έφτιαξε» αλλα ορδές αποδεχονταί ως κατι το φυσιολογικο .

Χρησιμοποιώντας τον Richard "Rachel" Levine, έναν άνδρα που "προσδιορίζεται" ως γυναίκα, ο Carlson παρατήρησε ότι η εκστρατεία "Pride" που επιβάλλεται είναι "απλώς ένας ακόμη θρησκευτικός πόλεμος" μεταξύ "ανθρώπων που πιστεύουν ότι είναι Θεοι". «έναντι όλων των άλλων» και η πρώτη κατηγορία περιλαμβάνει «σχεδόν όλους… σε θέση εξουσίας στις Ηνωμένες Πολιτείες».

«Στους πρώιμους πολιτισμούς, που περιλάμβαναν όλους τους πολιτισμούς από την αρχή του χρόνου μέχρι τον δικό μας, οι άνθρωποι υπέθεταν ότι υπήρχαν κανόνες» που προέρχονταν από μια ανώτερη δύναμη και επομένως ήταν αμετάβλητοι και επικίνδυνοι να παραβιαστούν, είπε.

«Κάποιοι ονόμασαν αυτούς τους κανόνες φύση ή φυσικός νόμος, ή ακόμα και ως προηγμένες κοινωνίες, θεολογία. «Οι άνθρωποι υπέθεσαν ότι υπήρχαν συνέπειες για την προσποίηση του Θεού. Νόμιζαν ότι τα Σόδομα και τα Γόμορρα ήταν πραγματικοί τόποι που καταστράφηκαν λόγω της ανυπακοής τους», είπε όταν ο Θεός κατέστρεψε αυτές τις πόλεις με «θειάφι και φωτιά» για τις αμαρτίες των αφύσικων πρακτικών.

«Για 7 εκατομμύρια χρόνια, οι άνθρωποι πίστευαν ένα πράγμα, προφανώς με βάση κάποια στοιχεία. Γύρω στο 2015 πείστηκαν για κάτι εντελώς διαφορετικό».

Περα απο αυτες τις χρηστιανικες παπατσες του Tucker Carlson πραγματι οι μάζες οχι απλα έχουν παρει το μερος του κακου σε πολλα πραγματά αλλα εχουν γινει ενα με το κακό ακομα και φυλες που δεν ανηκουν στο κακο γιαυτο ειχαμε βαλει αυτο "Οι «θεοί» θα ξανα καταστρέψουν την γενιά των ανθρώπων επειδή ειναι διεφθαρμένη και χωρίς λογική", έχει παρατηρηθει έπισης πως γεννιουνταί ακομα πολλες απογονες αρχαίων παρα τις αιμομιξιες (και μαλιστα και των δυο εκδοσεων που ομως εχουν πεσει στο επιπεδο των βαρβαρων και ειναι εκτος πραγματικοτητάς και ειναι απο συνηθεια μετα απο τοσες ζωες κολλημενες με τον χριστιανισμο), αυτα παθαινεις οταν δεν ανεβηκες πνευματικα σε προηγουμενες ζωες και εμεινες φυλακισμενη εις στην Γη και οπως ειναι γνωστο το κακο εξαπατα πολυ πιο ευκολα γυναικες γιαυτο ξανα γεννιουνται , και ως τα τελευταια τεστ των ψυχων τους σε ενά κοσμο κτηνωδες βαρβαρων και φυλων του κακου ωστε να δουν οι "θεοι" αν τελικα το πνευμα τους παρει το δρομο καλου η του κάκου αυτου που οι μάζες ξέρουν ως σατανα , ωστε στον νεο κοσμο (μετα την ολοκληρωση του μεγαλου ενιαυτου και ισωπεδωση της Γης που μαζι με φυλες του κακου θα φυγουν και οι θνητες που πουλησαν το πνευμα τους στο κακο και απετυχαν να αποκτησουν λογικη και να γινουν ανθρωποι απο διποδα οπως ελεγε και ο Πλατων ) ωστε να γεννηθουν μονο αγνες ψυχες που οχι μονο δεν πηραν το μερος του κακου αλλα απεκτησαν και λογικη και μπορουν και βλεπουν το κακο ,προσωπικα θα απαγορευα να ξανα γεννηθουν ακομα και αυτοι/ αυτες που πατουν like σε σελιδες ελληνοφωνων, αφου για να το κανουν αυτο σημαινει οτι δεν ειναι ουτε αγνες ουτε εχουν λογικη και συνεπως δεν εχουν αντιλυψη του κακου, καλυτερα να παμε αυτα τα θνητα πνευματα σε αλλο πλανητή μέχρι να γινουν ανθρωποι για να μην έχουμε τα ιδια παλί εις στο νέο κόσμο και αυτες οι θνητες ψυχες ανοιξουν ξανα τις "πυλες" για να μπει το κακο ξανα, οσοι/οσες δεν καταλαβαν τιποτα απο ολα αυτα να πανε σε κανανε Πρωτο θεμα του επιπεδου τους γιατι για εκει ειναι οταν ειναι .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications