Μάτι: «Ζητάμε δικαίωση, δεν θα ξεχάσουμε τα θύματα ποτέ»   τα λέφτα απο δωρεές τα πήραν ?

Τυλιγμένη στις φλόγες βρήκε την χώρα η επέτειος από την φονική πυρκαγιά στο Μάτι, όπου 104 ατομα βρήκαν φρικτό θάνατο. Ο Πέτρος Δεμέναγας, μέλος της συντονιστικής επιτροπής κατοίκων από το Μάτι μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για την τραγωδία που σημάδεψε την Ελλάδα.

Σαν χθες, πριν από πέντε χρόνια, το 2018, η καταστροφική φωτιά στο Μάτι σκότωσε 104 ανθρώπους και βύθισε στο πένθος τη χώρα. Οι οικογένειες των θυμάτων ακόμα ζητούν δικαίωση και τιμωρία των υπευθύνων. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έγινε μνημόσυνο στην μνήμη των 104 νεκρών.

«Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αυτούς τους ανθρώπους, που έφυγαν άδικα. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τους εγκαυματίες που ζουν αυτή τη στιγμή και ταλαιπωρούνται, έχουν σημάδια στο κορμί τους, και τους υπολοίπους τραυματίες ψυχικά και σωματικά που πέρασαν όλα αυτά», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Βλέπουμε 19.000 εκκενώθηκαν στη Ρόδο, οι 16.000 με αυτοκίνητα και 3.000 από τη θάλασσα. Εμάς εδώ μας άφησαν στο έλεος, δεν ήρθε κανένα Λιμενικό, δεν ήρθε καμία αστυνομία, δεν βοήθησε δεν έγινε καμία διάσωση. Διάσωση την οποία όφειλε να κάνει η πυροσβεστική και η αστυνομία, πόρτα-πόρτα».

«Η ηθική δικαίωση είναι να δούμε όλους τους υπεύθυνους στη φυλακή»
Ο ίδιος εξήγησε πως το μόνο που ζητούν είναι δικαίωση. «Αυτό που ζητάμε όλοι εμείς που επιζήσαμε και πρωτίστως οι συγγενείς των θυμάτων και οι εγκαυματίες, είναι η δικαίωση στη δίκη που τρέχει. Για να προχωρήσουμε σαν κοινωνία πρέπει αυτοί οι άνθρωποι να κάνουν έστω και λίγο φυλακή. Κάποια στιγμή επιτέλους οι υπεύθυνοι για 104 θανάτους να μπουν σε ένα κελί. Δεν γίνεται να είναι πλημμέλημα αυτό και να κυκλοφορούν αύριο μεθαύριο αναμεσά μας. Η ηθική δικαίωση όλων είναι να τους δούμε όλους τους υπεύθυνους στη φυλακή», τόνισε και συμπλήρωσε:

«Ζητάμε να αναβαθμιστεί σε κακούργημα αυτό. Έκθεση σε κίνδυνο με ενδεχόμενο δόλο. Δεν υπήρχε έκθεση σε κίνδυνο σε όλους αυτούς που ήταν στη θάλασσα και δεν ήρθε κάνεις να τους βοηθήσει; Σε όλους εμάς που ήμασταν στα σπίτια μας και δεν ξέραμε τι συμβαίνει, δεν ήρθε κάνεις να μας πει τι να κάνουμε, τι συμβαίνει , δεν ακούστηκε ούτε μία σειρήνα. Δεν πρέπει να μένουν ατιμώρητα τέτοια εγκλήματα».

Στο μεταξυ ειναι σιγουρο πως αυτοί εκει θα πάτουν like σε σελιδες ελληνοφώνων που σε μια εξ αυτών ειναι μαζεμενή ολη η λέρα που αλληλοϋποστηρίζονται ακομη και ψευτικά προφιλ, ηταν το 2016 που ειδες πως εχουν σχεση και με τις φωτιες οχι μονο επειδη οτι εχει σχεση με φωτιες και ανεμογεννητριες το αποκαλουν με την μασονικη φραση θεωριες συνομωσιας, αλλα και επειδη χλευαζαν με ψευτικα προφιλ και οσους ελεγαν κατι περι αυτου οπως κανουν με τοσα αλλα θεματα αλλα ο ηλιθιος λαος με μασονικα πτυχια δεν καταλαβαινει τιποτα ουτε στο ινετρνετ που τους βλεπεις .

Θελετε και τα καλυτερα? οι ιδιοι που πατουν Like σε τετοιες σελιδες ειναι οι ιδιοι που λενε τα ιδια με ελληνοφωνους στα παντα μαζι και μασονικες λεξεις του τυπου ναζι φασιστες και εκαναν οι ιδιοι πλυση εγκεφαλου στους κυκλους τους να πανε κανουν τα μπολια.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications