Το YouTube λογοκρίνει τον υποψήφιο Robert F Kennedy Jr για «παραβίαση της πολιτικής εμβολίων»

Την Κυριακή, τόσο ο Κένεντι όσο και ο παρουσιαστής του podcast Τζόρνταν Πίτερσον ανέβασαν στο Twitter ότι ο ιστότοπος κοινής χρήσης βίντεο είχε αφαιρέσει τη συνέντευξή τους από ένα επεισόδιο της εκπομπής του Peterson και κατηγόρησε την πλατφόρμα YouTube για λογοκρισία και παρέμβαση σε μια προεδρική εκστρατεία.

«Τι πιστεύετε… οι πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα πρέπει να λογοκρίνουν τους προεδρικούς υποψηφίους;» ρώτησε ο Κένεντι στο Twitter. "Η συνομιλία μου με τον [Peterson] διαγράφηκε από το [YouTube]."

«Ευτυχώς μπορείτε να το δείτε εδώ στο [Twitter] (ευχαριστώ [Elon Musk])», πρόσθεσε ο Kennedy, φεύγοντας σε ένα νήμα στο Twitter.

«Ίσως μπορείτε να με βοηθήσετε να καταλάβω τι ήταν η «παραπληροφόρηση» σε αυτή τη συνέντευξη», έγραψε ο Κένεντι στο Twitter.

«Τώρα το [YouTube] ανέλαβε να παρέμβει ενεργά σε μια προεκλογική εκστρατεία», έγραψε ο Peterson.

Ένας εκπρόσωπος της εκστρατείας Κένεντι είπε στο Fox News Digital ότι, ενώ «τα εμβόλια δεν αποτελούν βασική προτεραιότητα για τον Κένεντι σε αυτήν την εκστρατεία, θα χαρεί να συζητήσει το θέμα με οποιονδήποτε εξέχοντα υποστηρικτή του mainstream οράματος».

«Ο Κένεντι δεν πιστεύει ότι οι επιθέσεις είναι συντονισμένες. Οι άνθρωποι απλώς μιλούν σύμφωνα με αυτό που πιστεύουν», ανέφερε η εκστρατεία του Κένεντι. «Αυτές οι πεποιθήσεις είναι το αποτέλεσμα της μακροχρόνιας επιρροής του εταιρικού χρήματος στην ιατρική, την έρευνα, τα μέσα ενημέρωσης και την κυβέρνηση».

«Ακόμα κι έτσι, υπάρχουν ανησυχητικές ενδείξεις στη δημοσιευμένη έρευνα για σοβαρά ζητήματα ασφάλειας με τα εμβόλια γενικά, αλλά ειδικά με τα εμβόλια Covid». «Το πραγματικό πρόβλημα για τον Κένεντι είναι η δέσμευση των ρυθμιστικών αρχών και η εταιρική επιρροή στην κυβέρνηση. Είναι υπέρ των διαφανών, αμερόληπτων και σωστά διενεργούμενων δοκιμών ασφαλείας όλων των εμβολίων.

Ένας εκπρόσωπος της Google είπε στο Fox News Digital YouTube ότι "αφαίρεσε ένα βίντεο από το κανάλι του Jordan Peterson για παραβίαση της γενικής πολιτικής παραπληροφόρησης του YouTube σχετικά με τα εμβόλια, η οποία απαγορεύει περιεχόμενο που ισχυρίζεται ότι τα εμβόλια προκαλούν χρόνιες παρενέργειες, εκτός από εκείνες τις σπάνιες παρενέργειες που αναγνωρίζονται από τις υγειονομικές αρχές ".

Επιπλέον, ο εκπρόσωπος είπε ότι η εταιρεία "αφαίρεσε ένα βίντεο από το κανάλι του Τζόρνταν Πίτερσον που περιείχε μια συνομιλία με τον Robert F Kennedy Jr." και ότι οι "Οδηγίες κοινότητας της Google ισχύουν εξίσου για όλους τους δημιουργούς στην πλατφόρμα μας, ανεξαρτήτως πολιτικής άποψης".

Λενε και ψεματα της Google που έχουν διαγραψει ολοκληρά κανάλια που ελεγαν την αληθινή ιστορία ήδη από το 2017 (και οχι την δικια τους που παπαγαλιζουν ολοι) και οτι έχει σχεση με την δραση ιουδαιων , που εξαφανησαν ανεξαρτητες σελιδες απο αναζητηση και προωθουν κρυφο-μασονικες σέλιδες (γνώστες ως εγκυρες πηγες) και αφήνουν βιντεο κομμουνιστο-μαρξιστικου τύπου .

Καθολου απιθανό οπως στο facebook να έχουν κανενα "αναρχο-μασονο" (ετσι εγραφε το εξοφυλλο που ειχε βάλει με την σημιτοφατσα του να κανει το συμβολο του σατανα ) και μελος της εγκληματικης συμμοριας antifa-london (ελληνοφωνος αυτος απο την λακωνια) να κατεβαζει πατριωτικες ομαδες και σελιδες απο το facebook και εμφανιζομενος ως διαχειριστής της μασονικης σελιδας facebook ονοματι "Ελληνικος βοθρος " την εκλεισαν το 2020 μολις ξεμπερδεψαν με την Χ,Α αλλα και γιατι στειλαμε την μαυριδερη σημιτοφατσα του στην φερομενη διωξη ηλεκτονικου εγκληματος που παιρνει μηνυμα μονο απο αναρχο-troll με ψευτικα προφιλ και που δεν απαντησε απο το 2020 για παραβιασή των νομων τους με τα δικα τους απο παραβιαση προσωπικων δεδομενων εως και Δημόσια υποκίνηση βίας και μίσους με μασονικες ταμπελες του τυπου φασιστες κτλ, και εχεις τον οχλο να νομιζει οτι ειναι εξυπνοι οχι οτι ο ιδιος ο οχλος ειναι ηλιθιος και πολυ χαμηλου πνευματικου επιπεδου που οχι μονο διαβαζει δικες σελιδες αλλα έχει φτασει στο σημειο να παπαγαλιζει δικες τους μασονικες ταμπελες για να συκοφαντει τους πάντες και λεει πως ολοι ειναι "του συστηματος " ενω ο ιδιος που παταει like σε σελιδες αυτου του "συστηματος" και παπαγαλιζει τα παραμυθια τους στα παντα ως δεδομενα δεν ειναι του συστηματος οπως λεει ετσι αοριστα!! και μετα περιμενει σωτηρες να τον σωσουν απο τα μπολια πχ .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications