Αυτό τον δασκάλεψαν να πει : «Ήρθε σπίτι για να πάει τουαλέτα και την παρέδωσα στον σύντροφό της»

«Ο συγκάτοικός μου κοιμόταν και δεν αντιλήφθηκε τίποτε»

«Τα γυρίζει» τώρα ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός για την άγρια δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω, ο οποίος πέρασε λίγο πριν από τις 13:00 το κατώφλι του γραφείου της ανακρίτριας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος άλλαξε την αρχική κατάθεσή του και τον δασκάλεψαν να πει ότι δεν είχαν σ@ξουαλική επαφή με την κοπέλα (ναι το ειδε στο ονειρο του τέλικα οχι οτι του ειπαν πως έκανε γκάφα που το ειπε) και πως την παρέδωσε στον σύντροφό της, βάζοντας τον κι αυτόν στο «κάδρο».

Ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι πήρε την κοπέλα από το μίνι μάρκετ και πήγαν σπίτι του γιατί η ίδια ήθελε να πάει τουαλέτα και στη συνέχεια ήπιαν μερικές μπίρες(εσείς πόσες αγνωστες εχετε βαλει σπιτι σας για να πάνε τουαλέτα οταν μάλιστα παντού γυρω υπάρχουν θαμνοι για να πανε τουαλέτα ???).

Αργότερα την πήγε με το μηχανάκι πίσω στο σημείο απ’ όπου την πήρε και την παρέδωσε στον σύντροφό της αλλο που την εβγαλαν απο τα παράθυρα και όχι απο την είσοδο αφου μετα το έγκλημα ειδαν οτι υπάρχει κάμερα. Στο σπίτι την ώρα που πήγε ο Μπαγκλαντεσιανός με την κοπέλα ήταν και ο συγκάτοικός του από το Πακιστάν, ο οποίος όμως κοιμόταν, όπως λέει, και γι’ αυτό δεν αντιλήφθηκε την παρουσία της και οι αλλοι???.

Ο 28χρονος Πολωνός δεν θεωρήθηκε ύποπτος και του επιτράπηκε από την Αστυνομία να επιστρέψει στην Πολωνία μαζί με τη μητέρα της 27χρονης.

Η 27χρονη φέρεται να έστειλε ένα μήνυμα φόβου στον σύντροφό της λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της.Όπως έγραφε: «έλα πάρε με, η κατάσταση είναι περίεργη» (για αυτο τι δικαιολογία θα βρουν?).

Και ξαφνικα εμφανίστηκαν διαφοροι και λενε :Βαλτοι Υπάλληλοι που γνώριζαν την ίδια και τον σύντροφό της (έτσι λένε) ειπαν ότι το τελευταίο διάστημα περνούσαν κρίση στη σχέση τους. Όπως είπαν, τον τελευταίο καιρό τσακώνονταν αρκετά και οι σχέσεις μεταξύ τους ήταν πιο τεταμένες.

Και η συγκαλυψη υπερ του λαθρο συνεχιζεται κατι που φαινοταν απο την αρχή ...

Νωρίτερα, η μητέρα της 27χρονης, Ναταλία Ρουμπίνσκα, με ανάρτησή της σε Πολωνική σελίδα, ξεκαθαρίζει ότι ο 28χρονος φίλος της κόρης της, δεν έχει καμία σχέση με την δολοφονία της.«Eίμαι η μητέρα της Αναστασίας και μπορώ να αποδείξω σε όλους, ότι ο φίλος της δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατο της κόρης μου» γράφει η μητέρα της και επιρρίπτει ευθύνες στους αστυνομικούς του νησιού που υποτίμησαν την υπόθεση, όπως σημειώνει: «Με πήρε αμέσως μετά την εξαφάνιση της και το ανέφερε αμέσως και στην αστυνομία όπου τους έστειλε και τα σημεία με τις τοποθεσίες που έδειχναν πως βρισκόταν το κινητό της. Ο ίδιος έψαχνε όλη την νύχτα, άλλα η αστυνομία υποτίμησε το γεγονός και του είπαν να το καταγγείλει την επόμενη ημέρα το πρωι. Αν είχαν ενεργήσει άμεσα θα ζούσε η κόρη μου. Όσο έστελνε τις τοποθεσίες το κινητό ήταν διαθέσιμο, το πρωί δεν ήταν. Την υπόθεση ο ίδιος έκανε γνωστή στην πρεσβεία, δεν θα περιγράψω όμως άλλο την κατάσταση».

«Σχεδιάζαμε να παντρευτούμε» λέει ο Μιχάλ.«Εγώ και η Αναστάζια σχεδιάζαμε να παντρευτούμε και να αποκτήσουμε παιδιά. Ήμασταν μαζί για 10 ολόκληρα χρόνια και είχαμε μια πάρα πολύ καλή ζωή μαζί. Ήταν ο καλύτερος άνθρωπος, που υπήρξε ποτέ στη ζωή μου. Ήταν το άλλο μου μισό. Τώρα απλά η καρδιά μου αιμορραγεί και η ζωή μου, πήγε στην κόλαση…».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications