Πολωνός πρωθυπουργός: Να τον δικάσουμε εμείς  – Ελληνόφωνοι :Tου βρήκαν ήδη δικηγόρο και τον καλύπτουν

Την οργή των Πολωνών έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια από παράνομους λαθρο στην Κω , με τον Πολωνό πρωθυπουργό Ματέους Μοραβιέσκι να ζητά από την Ελλάδα να παραδώσει τον ύποπτο, ώστε να δικαστεί με τους πιο αυστηρούς νόμους.

«Είμαι συγκλονισμένος από την άγρια δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια. Ο δράστης πρέπει να αντιμετωπίσει πολύ σοβαρές συνέπειες. Γι’ αυτό θα ζητήσουμε από την Ελλάδα να παραδώσει τον ύποπτο για να δικαστεί σε πολωνικό δικαστήριο και να του επιβληθεί η μέγιστη δυνατή ποινή» έγραψε στο Twitter ο Πολωνός πρωθυπουργός.

Ο δικηγόρος του λαθρο που εβαλαν οι ελληνοφωνοι καποιος Ζαφείρης Δρόσος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, διευκρίνισε ότι ο πελάτης του στην παρούσα φάση κατηγορείται μόνο για αρπαγή και όχι για δολοφονία ή βιασμό. Χαρακτηριστικά ο δικηγόρος του 32χρονου ανέφερε ότι δεν έχει ενημερωθεί πως έχει βρεθεί η σορός της άτυχης κοπέλας.

Που τον βρήκε αυτον τον "πέλατη" δεν είπε ουτε ποιοι τον εβάλαν και ποσα του εδωσαν να υποστηριζει το κτηνος ... Όπως φαίνεται υπάρχει συγκάλυψη πριν καν την βρουν νεκρή απο ντοπιους συμμορητες , πήγαν και την παράτησαν σε μέρος που είχαν ψάξει λενε αλλα δεν υπολόγισαν τους εθελοντές , ο λαθρο ενώ την βίασε μαζί με τους άλλους (αφού για αυτούς οποία φοράει ακομα και φούστα ειναι π@ρνη ) , και είχε και γρατσουνιές και έβγαλε εισιτήριο για να την κοπανήσει, ειναι αθώος επειδή ετσι λέει και τον δασκαλεύουν .

Το πρωτο θεμα (ψέμα) ειναι αλλη μια "κρατική" ιουδαϊκή σελιδα και παίρνει και επιπλέον λεφτα απο τους φόρους σας?... Αφού ως δια μαγείας έχει πρόσβαση παντού οπως και στην περίπτωση των τρένων, και έβγαλε φώτο του λαθρο για τους ηλίθιους που την διαβάζουν λες και δεν έχουν δει φώτο μαυριδερών λαθρο που έχουν όλοι ίδιες φάτσες και είναι παρόμοιες με τους άναρχο-συμμορίτες, πως μπορούν να υποστηρίζουν μια σελιδα που εχει στενή σχέση με τους ελληνόφωνους ,που τους κανει προπαγάνδα στα παντα και υπέρ λαθρο? που δολοφόνησαν τον ιδιοκτήτη της με καλπάζουσα καρκίνο επειδή στα τελευταια έλεγε "κακα πραγματα" οπως υπερ της Χ.Α κατα των ομοφυλοφυλων κτλ , και έγινε δίκη τους 100% ? που εκμεταλλεύεται ακομα και θανατο απο λαθρο που υποστηριζει? τοσο αναισθησία έχουν ολοι αυτοί που την διαβαζουν όπως και αλλες σελιδες ελληνοφωνων? δεν γιναιται να περιμενεις αγγελικο κοσμο οταν υποστηριζεις σαταναδες , και προφανως πολλοι που διαβαζουν σελιδες ελληνοφωνων ειναι σαν τους δυναστες τους και οχι θύματα, για παραδειγμα ειναι ολοι αυτοι που εβαλαν τους συγγενεις τους να κανουν το μπολι,και δεν εχουν καμια ενοχή ακομα και αν πεθάναν οι συγγενείς εξαιτίας τους πόσο δε για τους ξένους προς αυτούς .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications