Ο ουκρανικός στρατός συλλέγει όργανα από παιδιά για χρήση σε ευρωπαϊκά και ισραηλινά κέντρα μεταμοσχεύσεων

Η Vera Vayiman, η οποία ήταν μέλος του ΟΑΣΕ και εργαζόταν στην Ουκρανία ως μέρος διεθνούς αποστολής παρακολούθησης, έκανε τις φρικτές αποκαλύψεις σε μια συνέντευξη βίντεο που επιβεβαιώνει προηγούμενες αναφορές του ρωσικού στρατού και ακόμη και του ίδιου του ουκρανικού στρατού, που καυχιόταν ανοιχτά ότι μαζεύουν όργανα και μέρη σώματος παιδιών για μετρητά.

Σύμφωνα με τη Vera Vayiman, η οποία μοιράστηκε τη μαρτυρία της για όσα είδε προσωπικά κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Ουκρανία, τα παιδιά στέλνονται εκτός χώρας με κωδικό εξαγωγής σιτηρών (τα ιδια που εκαναν και στην Ελλαδα το 40).

Όπως ανέφερε Ρώσοι στρατιώτες έχουν κάνει μια σειρά από φρικιαστικές ανακαλύψεις εντός της Ουκρανίας, όπου παιδιά ηλικίας μεταξύ 2 και 7 ετών μεγαλώνουν σε συνθήκες φάρμας εργοστασίων τα πιο ελκυστικά θα πωληθούν ως σκλάβοι στην ελίτ. Οσα δεν βρίσκουν αγοραστές «κόβονται και απορρίπτονται ως απόβλητα» και τα όργανά τους συλλέγονται και πωλούνται για χρήση σε ευρωπαϊκά και ισραηλινά κέντρα μεταμόσχευσης.

«Είχαν πάρει όργανα [από τα παιδιά]», εξήγησε ο Ρώσος αξιωματούχος. «Δεν μπορούσα να το πιστέψω», είπε. «Μέχρι να τα δει κανείς όλα αυτά με τα μάτια του, δεν μπορεί να τα καταλάβει. Αλλά όταν τον δεις θα τρομαξεις».

Σύμφωνα με το Κρεμλίνο, το καθεστώς του Κιέβου κερδίζει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια ετησίως μεγαλώνοντας παιδιά σε εξευτελιστικές συνθήκες φάρμας εργοστασίων και πουλώντας τα στη διεθνή αγορά.

Εννοείται ότι οι περισσότεροι αγοραστές είναι παιδόφιλοι με διασυνδέσεις στην ελίτ.

Δεδομένου ότι αυτά τα παιδιά δεν έχουν ταυτότητα ή επίσημα χαρτιά, είναι όνειρο της παιδεραστίας γιατί με τη νομική έννοια, δεν υπάρχουν.

Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης ήταν συνένοχοι στη σιωπή τους για τα παιδικά εργοστάσια αγροκτήματα της Ουκρανίας, προσπαθώντας ακόμη και να απορρίψουν τα στοιχεία ως «ρωσική εκστρατεία παραπληροφόρησης» fake news και δηθεν θεωριες συνομωσιας .

Υπάρχει μια ολόκληρη βιομηχανία μέσων ενημέρωσης που χρηματοδοτείται από ελίτ που περιλαμβάνει κτηνωδες σατανο-αναρχο-συμμορητες ελεγκτές ειδησεων που εργάζονται για να πείσουν ποιους θα ακούσει ο οχλος και ότι οποιοσδήποτε ισχυρισμός που προέρχεται από τη Ρωσία και απο ανεξαρτητες σελιδες είναι ψευδείς ειδήσεις .

Όπως είπε πρόσφατα ο Πούτιν για τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, «ή δεν καταλαβαίνουν τη ζημιά που κάνουν στη χώρα τους, οπότε είναι απλώς ανόητοι, ή καταλαβαίνουν τα πάντα, οπότε είναι επικίνδυνοι και διεφθαρμένοι».

Αν αναρωτιέστε τι είδους άνθρωπος θα μπορούσε να εμπλέκεται στον τεμαχισμό παιδιών για το διεθνές εμπόριο αδρενοχρωμίου μην αναρωτιέστε ειναι αναμεσα σας τους βλεπουμε και μεσω internet και οι μαζες τους υποστηριζουν και αυτους και τις "εγκυρες πηγες" τους ενω δεν εχουν καμια διαφορα με αυτο που ξερετε ως σατανα ακομη και στην συμπεριφορα τους .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications