Στον Κορυδαλλό μεταφέρθηκε το κτήνος σε 1-2 χρόνια θα τον βγάλουν έξω τα ελληνόφωνα αδέλφια του

Παρακολουθούσε στο διαδίκτυο και ομαδικούς βιασμούς! Βίντεο τον «έπιασε» με μαύρες σακούλες σκουπιδιών σαν αυτές που βρέθηκε η δολοφονημένη Αναστάζια

Εντόπισαν από τα ψηφιακά του ίχνη, ότι ο δράστης αναζητούσε τρόπους για να διαγράψει τα ίχνη του στο διαδίκτυο, αλλά και πως να εξαφανίσει τη σορό της Αναστάζια. Μάλιστα μόλις μισή ώρα πριν συναντήσει την 27χρονη, έψαχνε για ερωτική συνάντηση μέσω site, όπως αποκαλύφθηκε από την ανάκτηση δεδομένων του κινητού του.

Όμως αυτό το στοιχείο δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία της Αναστάζια. Από την ανάκληση δεδομένων αποκαλύφθηκε ότι παρακολουθούσε στο σκοτεινό διαδίκτυο και ομαδικούς βιασμούς!

Παρά τα ενοχοποιητικά στοιχεία, το κτηνος λεει ψεματα πως ούτε σκότωσε την Αναστάζια, ούτε είχε επαφή μαζί της . Αναφέρει δε συνεχώς ότι την άφησε στο σημείο που είχε κανονίσει να την παραλάβει ο σύντροφός της.

Όμως τα στίγματα των κινητών τηλεφώνων «μίλησαν» και έδειξαν ότι βρισκόταν στον υγροβιότοπο που έθαψε την κοπέλα. Στη συνέχεια πήγε σπίτι του, πήρε σακούλες σκουπιδιών και γύρισε στον τόπο του εγκλήματος για να τυλίξει το πτώμα.

Σε άλλο βίντεο ντοκουμέντο, δύο μέρες μετά το έγκλημα, ο 32χρονος «πιάστηκε» από κάμερα να περνάει πεζός προς το σημείο όπου φέρεται να διαπράχθηκε η δολοφονία και μετά από μόλις 11 λεπτά να επιστρέφει.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications