«Κινδυνεύω» – Τα τελευταία λόγια της – Βρέθηκε δεμένη χειροπόδαρα και η  σατανική  συγκάλυψη του εγκλήματος

«Δεν νιώθω καλά, κινδυνεύω» φέρεται να έγραφε στα τελευταία της μηνύματα προς τον Πολωνό σύντροφό της η 27χρονη, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του 32χρονου.

Την ίδια ώρα, όπως αποκαλύπτει σε ρεπορτάζ του το Open, η 27χρονη που βρέθηκε νεκρή στην περιοχή Αλυκές, ήταν δεμένη χειροπόδαρα! Μάλιστα, αυτός που την σκότωσε και την μετέφερε στο σημείο, είχε βάλει τη νεκρή κοπέλα μέσα σε δύο σακούλες. Δίπλα της βρέθηκε η τσάντα της, στην οποία δεν υπήρχαν χρήματα.

Αιχμές κατά της ΕΛ.ΑΣ από τον πατέρα της 27χρονης

Το ότι αγνοούνταν μας το είχε πει ο φίλος της από το βράδυ της Δευτέρας. Όταν ενημέρωσε την αστυνομία για την εξαφάνισή της τη νύχτα, το αγνόησαν κατά κάποιο τρόπο. Μόνο όταν παρενέβη ένας φίλος στην πρεσβεία άρχισε να συμβαίνει κάτι. Ο φίλος της Αναστάζια συμμετείχε στην αναζήτηση από την αρχή, ήταν ο σύνδεσμός τους με την ελληνική αστυνομία».

H σατανική συγκάλυψη του εγκλήματος και η μοχθηρή προσπάθεια σπίλωσης της δολοφονημένης αν ηταν καμια μαυρη ομως θα ειχαν καψει την Αθηνα τα μιασματα τους :

Σε ποια χώρα ενω έγινε ομάδικος βιάσμος και δολοφονια τουλάχιστον απο 4 λαθρο και η αστυνομια και τα ΜΜΕ τους μίλανε μονο για τον έναν και προπαθουν να ρίξουν την ενοχή στον δικο της που τον είχαν γράψει ?

Σε ποια χωρα προκείμενου να καλύψουν τα λαθρο-κτήνη βγάζουν την δολοφονημένη τάχα π@ρνη ? .

Σε ποια χώρα δήθεν ψάχνουν και δεν βρίσκουν τίποτα επι μια εβδομάδα που θα μύριζε το πτώμα,και την ειχαν βγαλει απλα χαμενή , αλλά τα βρηκαν όλα μόλις πήγε η μάνα της με ιδιωτικό ντετέκτιβ ?

Σε ποια χώρα η εγκυρη πηγη τους πρωτο ψεμμα μπαινει σε προφιλ και παιρνει παρανομα προσωπικες φωτο? (και δεν ειναι η πρωτη φορα που κάνει)και ορδες δεν βλεπουν την μοχθηροτητα του θεματος αλλα επικροτούν τετοιες σατανικες συμπεριφορες ?

Να θυμίσουμε πως η φερόμενη ελληνική αστυνομία οχι άπλα καλύπτει την εγκληματική δράση άναρχο-antifa και στο ιντερνετ ενω ειναι σατανο-εγκληματική οργάνωση , αλλα και συνεργάζεται ακομα και με σατανιστές.

Την δολοφονία της Αρετής Ζαχαροπούλου (ίδιου γένους με την εικονιζόμενη) με ρατσιστικά κίνητρα στο λευκο γενος το 2019 απο σατανιστές και την αστυνομία να τους καλύπτει λέγοντας ψέματα για αυτοκτονία , και έπρεπε ο πατέρας της να ψάξει και να βρει οτι ηταν δολοφονία απο σατανιστές που κυκλοφορούν ελεύθεροι , ποιος την θυμάται? και βγηκαν στην Lifo τους και ελεγαν περι "θεωριας" οτι την σκοτωσαν σατανιστές, λιγο ακομα και θα ελεγαν οτι ο πατερας ελεγε θεωριες συνομωσιας και fake news .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications