Τον σκότωσε επειδή μπήκαν τα γίδια στο χωράφι του – «Δεν φταίω, σκότωσε με» είπε το θύμα

«Πάγωσε» η τοπική κοινωνία της Αγίας Τριάδας στην Αρχαία Ολυμπία , όπου ένας 82χρονος πυροβόλησε και σκότωσε έναν 52χρονο πατέρα τεσσάρων παιδιών, όταν είδε ότι τα ζωντανά του μπήκαν στο χωράφι του.

Ο 52χρονος βρισκόταν στην περιοχή για να μεταφέρει το γάλα που είχε αρμέξει μαζί με τον αδερφό του. Στο σημείο έφτασε και ο 82χρονος ο οποίος εξοργισμένος άρχισε να επιτίθεται λεκτικά στον 52χρονο επειδή τα ζώα του βρέθηκαν σε χωράφι ιδιοκτησίας του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 52χρονος ήρεμος, ζήτησε συγγνώμη από τον 82χρονο και όταν το είδε να κρατάει το όπλο, του είπε: «…τι να κάνω τώρα, δε φταίω εγώ γι’ αυτό που έγινε, σκότωσέ με…».

Τότε ο 52χρονος ξεκίνησε να απομακρύνεται, ωστόσο ο 82χρονος τον πυροβόλησε πισώπλατα. Έντρομος ο αδερφός του θύματος, ο οποίος δεν κατάφερε να σώσει τον 52χρονο, είδε τον ηλικιωμένο να στρέφει την κάνη του όπλου προς το μέρος του. Μάλιστα προσπάθησε να πυροβολήσει, ωστόσο φαίνεται ότι δεν είχε άλλο φυσίγγι και ο αδερφός του 52χρονου κατάφερε να τον αφοπλίσει.

Σύμφωνα με τον αδερφό του θύματος, υπήρχαν αψιμαχίες από το παρελθόν με τον δράστη και τα ζωντανά ήταν μόνο η αφορμή. Μάλιστα, όπως είπε, ο 82χρονος οπλοφορούσε εδώ και πολύ καιρό. «Είχα πει ότι είναι δημόσιος κίνδυνος αλλά δεν ενδιαφέρθηκε κανένας» ανέφερε.

Ακούστε όσα περιγράφει ο αδερφός του θύματος:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications